Fav autumn jackets by zara

maanantai 26. syyskuuta 2011
Hejsan! Eilen olin kaupungilla reilut kuusi tuntia Mallan kanssa. Käytiin syömässä, yhillä, katsomassa neidille yhtä kämppää ja kierreltiin kauppoja. Kummallakaan ei ollut rahaa, joten ihan katselemiseen jäi :-)

Eksyttiin sitten Zaraa ja luojat menetin sydämeni parille takille!

Vihreä tikkitakki sekä vihreä öljytkangastakki jäi todella pahasti mieleen. Oon H&m:ällä käynyt sovittelemassa yhtä vihreää tikkitakkia, mutta se on ihan muodoton laatikko, mutta tämä Zaran malli on aivan täydellinen! Öljykangastakki oli aivan tajuttoman kiva, mutta parkamallisia takkeja mulla on ja olen sen verran nuuka, etten Zaran takista viitsi maksaa 1 000kruunua. Tuo tikkitakkikin on 700kr, mutta sen vielä raaskisi ostaa. Tuosta on tummansininenkin väri, mutten sitä kokeillut eilen. Täytyy tällä viikolla käydä kokeilemassa, koska se olisi kuitenkin vähän käytännöllisempi väri :-) Mulla on nimpparitkin torstaina, joten toi takki voisi olla lahja itselle...


Nyt alan pukemaan päälle ja kohta tänne tulee Noran kaverit. Lähetään yhdessä Södertäljeen uimaan, koska tytöillä on vapaata koulusta tää päivä :-) hejdåå!

4 kommenttia:

 1. mun on ihan pakko sanoo, että sun blogis on menny älyttömästi alaspäin. Pelkkiä mainostus tai 'angsti' juttuja vaan. Missä on kaikki kivat asu etc postaukset ?

  VastaaPoista
 2. Missä se musta tikkitakki on minkä sait isovanhemmiltas?

  VastaaPoista
 3. anonyymi, tiedän tän itsekin. yritän skarpata asujen kanssa!

  anonyymi, oon myyny sen aikoja sitten :( ikävä kyllä

  VastaaPoista
 4. ite tykkään tost alemmasta :D

  http://thelifeiknowmiu.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela