:-(

perjantai 23. syyskuuta 2011

 Moikka! Oon ollut tosi kipeenä, joten oon vaan maannut sängyssä ja nukkunut. Tänään pääsin sen verran ylös, että kävin kahvilla Petran kanssa ja ostamassa uudet pidennykset. Sen parin tunnin ylhäällä olon jälkeen olikin taas pakko mennä sänkyyn. Noo, enköhän mä huomiseksi saa itteni parempaan kuntoon :-)

Mua turhauttaa tällä hetkellä kaikki niin paljon. En saa mitään aikaiseksi tänne blogiin paitsi ne postaukset jotka on pakko tehdä, en jaksa miettiä pukeutumista vaan heitän ekat vaatteet päälle, mitkä löydän, vihaan mun hiuksia (se kampaaja leikkas mun otsiksen ihan tyhmästi, joten ponnarilla ollaan menty), ahdistaa kun on niin vähän vaatteita täällä, inhottaa kun oon niin saamaton ja suurimmaksi osaksi makaan vaan sängyssä pakollisia tekemisiä lukuunottamatta. Okei, oon ollut kipeänä mutta jotenkin ei yhtään edes huvittaisi käydä juhlimassa tms. Ahdistaa jo pelkkä ajatus siitä, että viikonloppuna pitäisi lähteä ulos. Tuskastuttaa, että pitäisi vääntää itkuraivareita tän tukan kanssa, mulla ei oo mitään kivoja vaatteita ja ääääh. Tiedän, että tää on tosi pinnallista ja tyhmää, mutta en vaan voi sille mitään. Kaupungille tai muuten ulos lähtö ei ahdista, koska tiedän ettei muhun kiinnitetä huomiota. Jotenkin taas juhlimaan lähtiessä on ihan eri asia, koska pitäisi olla hyvännäköinen. Muutenkin itsetunto on ollut ihan pohjassa viimeiset kuukaudet. Noh, ehkä tää on ohimenevää. Rakastan sykysä, joten ei tän pitäisi mitään syysmasennusta olla.

2 kommenttia:

 1. Mikaela!Olet kaunis tyttö, älä huoli turhia.<3 Sulla on oikeus olla menemättä ulos viikonloppuna jos ei huvita ja oot viel kaiken lisäks kipeenä.Lepäile kunnolla ja mieti sitten niitä velvollisuuksia kun olet terve:)
  -Coco

  VastaaPoista
 2. Voi sua :( Tosi inhottavaa lukea huonoista fiiliksistä, ja vielä kun ne tuntuvat näin ulkopuolisesta aivan kohtuuttomille: (oon samalta paikkakunnalta kuin sinä, muutaman vuoden vanhempi, ja oon nähnyt sua livenä monesti) oot aivan ihana ilmestys! Oot todella suloinen, ainutlaatuinen ja aivan upean naisellinen! Ja juuri noista sun pitäisi olla ylpeä ja kiitollinen, moni on kateudesta vihreä!
  Voi että kun ihmisiin saisi istutettua itsetuntoa ja -arvokkuutta, mutta ehkä aika auttaa sua siinä. Päivä kerrallaan :)

  Kuten sanoit, syksy on ihanaa aikaa! Näin syksy- ja talvi-ihmisenä en voi liikaa hehkuttaa ihania viileitä ilmoja, sateisia iltoja ja hukkumista suuriin villaneuleisiin tai viltteihin. Ja vielä suurempana joulu-ihmisenä kihisen onnesta, että ensi viikolla on jo lokakuu ;) Oletko muuten jouluksi tulossa kuitenkin kotiin lomailemaan?

  Mutta tiivistelmä: oot ihana! Täällä eletään vain kerran, ja välillä menee aikansa ennen kuin oppii sen taidon nähdä ne pienet ihanat ja hyvät asiat ympärillä niin, että ne huonot unohtuu.
  Tsemppiä <3

  -Calluna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela