Stockholm, vi ses efter tre veckor!

tiistai 9. elokuuta 2011


Ikävöin Tukholmaa ja kaikkia läheisimpiä ihmisiä siellä, joten oon paljon miettinyt sinne palaamista. Nyt mulla kuitenkin on täällä täydellinen asunto, joten en halua aloittaa kaikke muuttorumbaa heti uudestaan. Perhe, jossa olin Au pairina, ei kuitenkaan ota enää uutta jos en halua tulla takaisin. Ikävä sitä kaikkea siellä tuli kuitenkin niin isoksi ja koska mulla ei ole työtä eikä mitään muutakaan asuntoa lukuun ottamatta täällä, joka pakottaisi mut jäämään, joten nyt on aivan täydellinen tilaisuus lähteä sinne vähän pidemmäksi aikaa, kun vain muutamaksi päiväksi.

Eli tän kuun vikoina päivinä lähden takaisin Tukholmaan ainakin kuukaudeksi! Vitsit tekisi mieli itkeä, koska oon niin onnellinen. Ihana nähdä taas kaikki ihmiset siellä ja päästä jälleen edes hetkeksi asumaan unelmieni kaupunkiin. Ette uskokaan kuinka onnellinen oon just nyt. Tosin tää tarkottaa, että teen vielä tän viikon jälkeen reilun viikon kaupan kassalla, että saan rahaa säästöön. Noh, tän voimalla sen jaksaa :-)

Ps. Ja samalla tää tarkottaa, että pääsen ottamaan seuraavan tatuointini taas Andyn luo! Täydellistä :-D

14 kommenttia:

 1. Oii, mullekkin kelpais lähtee tukholmaan asustelemaan hetkeks!

  VastaaPoista
 2. Mikaela, tää ei liity mitenkään asiaan, muttakun ajattelin että kun sä olet sellainen laukku asiantuntija, niin sulta voisin kysyä. Kysymys kuuluu: Tiedätkö myydäänkö Louis Vuittoneita suomessa, jos myydään, niin missä? Ja sullahan on itelläsikin se LV mutta taisit ostaa sen Ruotsista..:-) Ps. tää on mun lemppari blogi, oot tosi hyvä!
  psps. Laitoin tän komman jo edelliseen postaukseen, mutta en saanut vastausta. :-)

  VastaaPoista
 3. Sä olet ihan hunningolla! Olet 21-vuotias. Yleensä tuossa iässä joko ollaan töissä ja/tai opiskellaa. Sä lopetat työt, menet Tukholmaan, ajattelitko mennä sinne kouluun koskaan ollenkaan? Jos et, voit nauttia tuosta kassaduunista loppuikäsi. Sinuna keskittyihin nyt työn tekoon tai menisin tämän vuoden ylppäreihin korottamaan numeroita, että ensi vuonna pääsisi opiskelemaan.

  VastaaPoista
 4. maarit, senku lähet! :-)

  anoonymi, Siis helsingissä myydään Vuittonin liikkeessä :-) ja ihan sieltä ostin speedyn! ps. kiitos!

  anonyymi, voi luoja :-D Oon vasta vuoden pitänyt välivuotta ja syksyllä taas pystyy hakea kouluun. Ja tietenkin meen kouluun, paha vaan sinne mennä noin vaan jos ei päässyt. Ja tiedän todella monia jotka eivät ole kovasta yrittämisestäkään huolimatta päässeet kouluun ja kolmas välivuosi lähtee käyntiin.

  Ehkä mun elämä ei oo tuhoon tuomittu, jos meen kuukaudeksi taas ruotsiin :-) Ja koska en halua nauttia kassaduunista loppuelämääni, lopetan sen

  VastaaPoista
 5. Voi luoja todellakin tuota yhtä anonyymia :D Työtä ehtii tehdä vaikka loppu elämänsä, onko se väärin että nuorena kun siihen on suht hyvät mahdollisuudet vielä, "keskittyy" elämästä nauttimiseen? en ymmärrä! Siinä taas selkeästi joku vääriä valintoja elämässsään tehnyt marisemassa katkerana!

  VastaaPoista
 6. Älä todellakaan kiinnitä mitään huomiota tollaisten anonyymien kommentteihin! Nimenomaan sä olet VASTA 21-vuotias ja sulla on vaikka koko loppuelämä sitten aikaa joskus opiskella ja tehdä töitä jne. NAUTI nyt kun siihen on mahdollisuus! :D

  -Emppu

  VastaaPoista
 7. Missä meinasit asua siellä tukholmassa? Entä millä elätät ittes sielä? Koska sut tuntien shoppailet PALJON ja biletät rahas D:

  VastaaPoista
 8. Täytyy myöntää, että yllätyin tuosta postauksesta! :D Onko se ihan pois suljettua, että hakisit sinne Tukholmaan kouluun, jos siellä viihdyt paremmin kuin Suomessa? Opiskella ehtii silti vielä :) Nauti elämästä, kun vielä hyvällä omalla tunnolla voit, äläkä välitä turhista valittajista! Itse menin kouluun vasta vuosi sitten (22v) ja olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani. Ehdin nähdä niiin paljon (ja kaduttaa etten nähnyt enemmän). Kuten edellinen sanoi, niin niitä töitä ehtii tehdä loppuelämänsä. Oletko Ruotsiin menossa taas Au Pair hommiin vai vaan hengailemaan?

  VastaaPoista
 9. Voi herranjestas "21 vuotiaana pitäsi jo plaaplaaplaa!" kenenkää ei todellakaan TARVII missään iässä yhtään mitään! Nauti elämästäsi, oot viel nuori (joo ja mie oon vanha vaik ollaa samanikäsiä :DD) ja nyt on todellaki oikee aika tehä mitä ikinä haluut! :)<3 terkuin elämäänsä tylsistynyt tuleva tradenomi...

  VastaaPoista
 10. et sitten ilmeisesti päässyt varasijalta opiskelemaan?

  VastaaPoista
 11. ihana postaus (:: on ihan törkeen hienoo kun elät elämääs silleen niinkun parhaaksi näet =)) noi kuvat sai kauheen matkakuumeen aikaan =D

  VastaaPoista
 12. Tosiaan, kun on vielä nuori niin on helppo mennä ja kokeilla kaikkea (matkustella, yms). Sitten kun on vakiduuni (oon ite 27 v ja on vakiduuni) niin sitten ei niin vaan lähetä reissuun pidemmäksi aikaa eikä tehdä mitään muutakaan ex tempore.

  Elä ja koe nyt kun kaikki on helpompaa ja kaikki ovet ovat avoinna :)

  VastaaPoista
 13. Elä elämääsi kuten haluat, Mikaela! Sulla on mahdollisuus mennä Ruotsiin ja sähän menet! Töitä ehtii tehdä, ja kesän oot tehnytkin.

  VastaaPoista
 14. Voi kiitti paljon, mä en tiennyt että helsingissäkin on LVn liike! :) Jee!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela