MSCHIC-tilaus

tiistai 30. elokuuta 2011

Tilattiin aikoja sitten Cristiinan kanssa MSCHICiltä meikkejä ja kun tilauksesta oli kulunut jo reilu kaksi viikkoa, otettiin yhteyttä sinne viime perjantaina ja posti oli ilmeisesti hukannut pakettimme, joten meille laitettiin uusi tilaus. Tänään paketti sitten vihdoin tuli ja jopa kaksin kappalein :-D En tiedä mikä moka tässä oli käynyt, koska meille sanottiin että paketti oli lähetetty joskus 18.8., mutta paketit oli leimattu postissa 25. ja 26. päivä. No ei valittamista ;-)

Itselle tilasin hyväksi havaitun Baked mineral foundationin, joka oli kampanja hintaan 20e silloin kun tilaus tehtiin. Cristiina tilas myös tuon ja samalla muitakin meikkejä, joten kaupan päälle sai X-rated ripsarin. Ja koska kaikkea tuli kaksin kerroin, sain myös itselleni kyseisen ripsarin ja neidin omista meikeistä huultenrajaus-kyniä :-)

5 kommenttia:

 1. Joudutteko maksamaan kaksinkertaisen hinnan noista meikeistä?

  Anniina

  VastaaPoista
 2. anniina, ei koska paketti oli maksettu tilaushetkellä :-)

  VastaaPoista
 3. Oho! :D Aikamoinen "tuuri" kävi! :)

  millamainen.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Tota mä tilasin sillon joskus kun oli se joku tarjous tuolta, niin ne ei lähettäny sitä koskaan. Sitten mulla meni hermot ku ne kuitenki lähetti kokoajan tarjoussähköposteja niin laitoin niille viestiä ja valitin että ei tarvitse lähettää sähköpostiakaan jos ei tuotettakaan tule. Ilmeisesti tämä "postin vika" on heille yleinen juttu, mitä olen muualtakin heistä kuullut, ikävää !

  VastaaPoista
 5. millä, jep ;)

  anonyymi, tosi kiva! en kyllä taida itekää enää tilailla tuolta. sen verran ärsyttävää oli odotella

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela