MK again...

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Hejsan! En edes tajunnut, että en ole viikkoon postannut. Jotenkin koko viikko on mennyt ihan sekunnissa ohi. Keskiviikkona aloitin vajaa kahden viikon työt kaupan kassalla ja seuraava vapaapäivä mulla on vasta ensi keskiviikkona. Mahtavaa. Eli en toisinsanoen ole tällä viikolla tehnyt muuta kuin töitä ja niiden jälkeen on ollut motivaatio jostain syystä todella hukassa. Voisin tuota työtä jatkaa kauemminkin, mutta ei musta ole siihen. Kaikille ei vaan sovi kaupan kassalla istuminen ja itse kuulun niihin.


Joka tapauksessa, tällä viikolla oon muutamia ostoksia tehnyt, mutta olen ollut melkein koko viikon vanhempien luona, joten ne on kotona. Tämä yksi ihana uutukainen kuitenkin kulkee mukana joka paikassa

 Michael Kors Jet Set Continental Bi-Fold Wallet

Löysin tämän ihanuuden Jumbon Stockmannilta ja se oli menoa. Malli on aivan järkytttävän kätevä ja lompakolla tulee varmasti olemaan monia käyttövuosia ajattoman mallin ja aitonahkaisuuden ansiosta :-)

Nyt tää neiti alkaa laittamaan naamaa kuntoon ja lähtee työmaalle. Palaillaan toivottavasti aikaisemmin, kuin viikon päästä :-D

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Voitko kertoo paljon toi makso, kutkuttais nimittäin itteeki tommonen? ;-)

  VastaaPoista
 2. Olin sun kassalla asiakkaana mut hups......kissa vei kielen myöntää et luen sun blogias. :-D

  VastaaPoista
 3. anonyymi, 95euroa eli ei edes mikään hirveän paha :-)

  ano, höh olisit sanonu jotain! Yks on jo uskaltautunut kertoa lukavansa blogia eli et olis ollu ainut :-)

  VastaaPoista
 4. Hahah ihmettelinkin et mitäs se Mikaela tekee kun ei oo postauksia pitkään aikaan päivtellyt. :-D Tosi kiva toi Mkn kukkaro..:-)
  Muuten tuli mieleen, onko sulla sitä Furla Candya? Kun yhdessä vaiheessa haaveilit siitä...? Itselläni nimittäin olis hankinta listalla se.

  - Minski

  VastaaPoista
 5. Minkä kaupan kassalla sut voi bongata? :-)

  VastaaPoista
 6. Missä kaupassa olet töissä?:)

  VastaaPoista
 7. Mulla kanssa nykysessä työpaikassa oli viikon harjottelu kassalla ja sen jälkeen oon joskus tosi harvoin tehny kassavuoroja, ei oo yhtään mun juttu! :D Kyllä nekin vuorot tekee, mutta onneks saan olla muissa pisteissä oikeestaan aina.

  VastaaPoista
 8. Mikä sua siinä kassatyössä ahdistaa? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela