Mindmap 02:18am

tiistai 16. elokuuta 2011

Oon niin turhautunut, koska tää blogin pitäminen on viime aikoina ollut tällästä. Asuja ei tule, koska olen hiihtänyt viimeiset pari viikkoa leggingseissä/shortseissa ja hupparissa. Töiden jälkeen oon ihan poikki ja aika menee sarjoja ja leffoja katsellen sekä nukkuessa. Voisin tehdä kaikki muita kivoja postauksia, mutta ei yksinkertaisesti vaan saa mitään aikaiseksi. Tälläkin viikolla on 44tuntia töitä, eli siinähän se viikko sitten meneekin. Onneksi enää reilu viikko jäljellä.

Oon ihan järkyttynyt, kuinka nopeasti syksy tuli. Tänäänkin ollut tosi kylmä päivä ja niin syksyinen keli. Pitäisi käydä jotain syysvaatteitakin katselemassa, mutta ei vaan aikaa meinaa löytyä. No, ehkä ihan hyvä vaan, niin jää rahaa enemmän ruotsiin. Odotan niin paljon sinne lähtöä ja haluisin jäädä kokonaan Ruotsiin. Mielessä on käynykin, että käyttäisin siellä ajan töitä etsien. Haluan niin paljon muuttaa sinne. Rakastan Suomea, täällä on elämäni tärkeimpiä ihmisiä, mutta on vaan jotenkin ei-kokonainen olo täällä. Inhottavaa kun koko ajan vertailen Ruotsia ja Helsinkiä, koska kaikki oli vaan niin hyvin siellä. Ymmärrän, että elämä olisi ihan erilaista, jos tekisin siellä ihan oikeaa työtä lapsenhoidon sijaan, mutta kuitenkin uskon vaan siihen, että mut on tehty asumaan Ruotsissa.

Oon nyt ollut Suomessa reilut kaks kuukautta, enkä vieläkään oikein tunne itseäni kotoisaksi täällä. Turhauttavaa, koska mulla on kaikki niin hyvin just nyt. On töitä, saisin jatkaa niitä myös pidempään, mulla on ihana asunto, ystäviä ja perhe lähellä. Silti haluan lähteä pois ja uskon, että kaikki olisi vielä parempaa lahden toisella puolella. Nooo, ehkä tää olo menee ohi.


Loppuun fiilistä kiteyttävä tekohymy-kuva!

10 kommenttia:

 1. Lähde nyt kun vielä voit, myöhemmin kun on mahdollisesti puolisoa ja asuntolainaa jne niin ei niin vaan lähdetä! =) Ainahan voit palata takaisin, mutta jos oikeasti nyt haluat Ruotsiin niin suosittelen lähtemään, koska no, eihän sellaisia asioita, joita haluaa todella paljon, saa kauhean helpoist pois mielestä pyörimästä. Myöhemmin voi harmittaa kun vaikka sukulaisten tai ystävien takia/"mieliksi" jäi Suomeen.

  VastaaPoista
 2. seuraa unelmias! anna sydämen viedä,voin taata ettet tuu katumaan.kerran tässä vaan eletään (:

  VastaaPoista
 3. Jos haluat jäädä Tukholmaan, niin sit sun pitää tehdä niin! Saat varmasti rakennettua ihanan elämän sielläkin. Yliopistollahan voi lukea pelkkää kieltäkin puoli vuotta tai vuoden, valmennuksena ruotsinkielisiin yliopisto-opintoihin.

  Jos kaikki meniskin Ruotsissa ihan pieleen ja haluaisit takaisin kotiin, niin oikeat ystävät ja perhe varmasti odottaa. Ja eiköhän niitä kassatöitäkin (ainakin) löytyis. Tsemppiä! Ja uskalla toteuttaa unelmiasi! :)

  VastaaPoista
 4. Apua, mihin kaikki sun syysvaatteet on kesän aikana hävinny?

  VastaaPoista
 5. Kaiva kotoa ne viime vuotiset syys ja kaikki muutkin kausivaatteet joita olet ostellut jatkuvasti,et varmasti tarvitse uusia ja pidä stoppi ostamisesta ja lähde Ruotsiin. Nyt sulla on vielä hyvä mahdollisuus kun et ole sitoutunut toiseen ihmiseen jota pitäisi myös ajatella. Ja entä jos löydätkin sieltä Ruotsista sen elämäsi miehen ja voit asua siellä pysyvästi ja lomailla Suomessa. Kassatöitä löytyy varmasti täältä aina!! Tuo sinun unelmasi on kuitenkin toteutettavissa ja juuri nyt!

  VastaaPoista
 6. Mene fiiliksen mukaan! Jää Ruotsiin, jos siltä tuntuu. Ainahan sieltäkin pääsee pois.

  Ja höpönhöpöä, että arki on samanlaista kaikkialla - ei nimittäin ole. Tämä "arkionsamanlaistakaikkialla"- juttu on ihan käsittämätön, se ei nimittäin ole totta.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa, että on paluu-kulttuuri-shokkia ilmassa. Se oli musta aivan kamalaa, mutta meni ohi muutamassa kuukaudessa :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa nii samalta ku omalla kohalla, ku vaan vaihetaan Ruotsi Saksaan ja Tukholma Berliiniin. En oo ollu sielä vielä koskaan, mut jossain välissä sain vaan inspiraation et sinne haluan. Ja n. vuoden mittaan asioita pohtien oon tullu siihen tulokseen, et sinne myös lähen, heti ku vaan hetki on sopiva ja näin, ni Berliini kutsuu. Sitä en sit tiiä millon, sehä voi olla vuoden tai viiden vuoden päästä, tietysti mitä pikemmin, sen parempi. En malttais oottaa, ku oon jo päättäny et sinne meen. Puhunkii nykyään et "KUN" enkä enää "JOS" :) Tuntuu ihan samalta ku mitä tuossa puhuit, et vähän ku ei olis kokonainen täällä Suomessa. Itelle se ois sellanen kaiken alottaminen puhtaalta pöydältä, mitä tartteisin elämääni just.
  Ruotsi-postauksia lueskellessa mietin koko ajan, et ah, kumpa miekii pääsisin jo Berliiniin, vaikka samalla tavalla muutamaks kuukaudeks ens alkuun.

  Et samaa ku muut edellä, lähe ihmeessä jos siltä kerran tuntuu, aina sitä voi lomailla Suomessa (tai muut Ruotsissa), ja vaikka Ruotsiin menisit ni ei se Suomi mihkään häviä, täällähän tää olla möllöttää! :D

  (Et varmaan tunnista minuu siun lukusista lukijoista, ja ku en kovin paljoo oo edes kommentoinu, mut oli jossain välissä lukutaukoa minkä oon sit aina ottanu kiinni, ja oonkohan tätä blogia tässä seuraillu öö... pari vuotta? Itseasiassa eka blogi mitä oon lukenu ja mihin koukuttunu, ja mistä oikeestaan lähti tää innostus blogien lukemiseen. Tässä blogissa on jotain, mistä tykkään. Ihan erilaista ku mikä silleen ittäni kiinnostaa ja näin, mut varmaan se et ku tosiaan eka blogi mitä oon ihan lukemalla lukenu, ni on vaan sit koukuttunu :))

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä on aika kurjaa ettet vastaile sun lukijoille. Oot varmasti kiireinen mutta jos sulla on aikaa päivittää tätä blogia edes silloin tällöin niin on sulla varmaan aikaa vastata sun lukijoillekin.
  Muuten kyllä tykkään lukea blogias. :-)

  -KL

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä sulle, kuuntele sydäntäsi ja muista ettei mihinkään ole kiire ja jos nyt päätät jäädä Tukholmaan ja tunnet kuuluvas sinne ni sitä ei estä mikään!! Tietty se on ensin tosi tosi uuvuttavaa ettii sieltä töitä ja opiskelupaikkaa yms. mutta nekin asiat järjestyy aikanaan. Ja muista vielä että vaikka nyt lähtisit Ruotsiin ni sieltä pääsee myös aina takasin tänne Suomeen. Teen ite niin kun oon just samanlaisessa tilanteessa kun sä ja isoja päätöksiä pitäis tehä ni se helpottaa ainakin hetkeksi jos miettii miten iso maailma onkaan ja miten pienilta omat ongelmat siinä valossa näyttävät ja mitkä mahdollisuudet on vielä edessä:)
  Tykkään tosi paljon tästä blogista ja kirjottele sit taas ku tuntuu siltä! Ei tänne väkisin kannata mitää ruveta tuhertaa:DD

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela