If you've got the game, we've got the cheer

maanantai 29. elokuuta 2011


 Mulla meni tää ilta ylläolevissa merkeissä, eli Cheerleading-treeneissä reilun vuoden tauon jälkeen. Lajin uudestaan alottamisesta ei ole kyse vaan ihan pari kertaa käyn muistelemassa lajia.

Laji oli monet vuodet mun ykkös asia elämässä ja edelleen kaipaan niitä aikoja todella paljon. Kuitenkin huomasin alkaneeni kasvamaan siitä ulos ja tässä lajissa kuitenkin joukkue nuorenee koko ajan ja tuntee itsensä todella vanhaksi muiden keskellä. Tänäänkin ikäeroa suurimpaan osaan oli sellainen 5-vuotta. Hirveää huomata oma vanheneminen näin konkreettisesti! :-D Oon vanha ja yksin. No good at all. Mutta todella kivaa ja ihanaa oli pitkästä aikaa kaivaa Kaepat kaapista, stunttailla ja olla lajin parissa. Vielä torstaina kuitenkin käyn treenailemassa, kun on mahdollisuus.

7 kommenttia:

 1. mistä oot hankkinu noi pinkit kolmiot? =)

  VastaaPoista
 2. anonyymi, ne on alkujaan oranssit, maalattu vaan kynsilakalla :-) ja kun kuluu, niin putsaa vaan kynsilakan poistoaineella ja lakkaa uudestaan

  VastaaPoista
 3. Voi että, kuulostaa hurjan kivalta! ::)
  Mä itse tahtoisin alottaa jalkapallon, mut en osaa sitä ja mulla ei oo rohekutta lähtee ihan uutena johonki seuraan...
  ps. Mietin just eile illalla, että huhhuh oon lukenu sun blogia jo hurjan kauan, ja oon aina iha täpinöissä kun sulta tulee postaus! Toivottavasti et lopeta ikinä kirjottamista! :)

  VastaaPoista
 4. missä kävit treenaamassa?

  VastaaPoista
 5. Mullakin on vielä kaepat tallessa vaikka ite cheerleadingin lopetin varmaa joskus 2006 :D Mut superhyvät kengät ja kaikki kolmiot tallella ;)

  VastaaPoista
 6. Oi vähän kivat noi kolmiot :> Itsekkin harrastelen cheeriä tuolla tampereen suunnasa :>

  VastaaPoista
 7. jjonna, toi on totta. Mä haluisin ehkä alottaa sählyn tai jonkun, mutta ei vaan uskalla kun en edes oo koskaan harrastanut :( haha ja en oo lopettamassa tätä blogia pitkiin aikoihin!

  anonyymi, vanhassa seurassani Spirit shakin'issa :)

  elli, noi on just hyvät! Käytän myös sisäpeli ja salikenkinä :D

  anonyymi, eiku tuunailemaan kynsilakalla! Saa tehtyä vaikka mitä kivoja :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela