Hollywood smile

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Kävin tänään ystäväni Riikan kanssa Helsingissä Hollywood Smilessä valkaisemassa hampaamme laservalkaisussa. Toimenpide kesti tunnin verran ja maksoi 250euroa.

Valkaisu muistutti hammashoitoa. Ensiksi suuhun laitettiin kehikko, joka piti suun avoinna ja huulet poissa hampaiden päältä. Hampaisiin laitettiin vaalennusaineita, laaseroitiin, otettiin aineet pois ja toistettiin muistaakseni kuusi kertaa. Itseä vaalennus ei niinkään vihlonut ja olin puoliksi unessa koko toimenpiteen ajan (Nukun aina ripsihuollossakin. En tajua mistä nää mun unenlahjat tulee :-D ) Nyt kumminkin vihloo jonkun verran, mutta tän kanssa pystyy olemaan. Riikkaa hoito taas sattui todella paljon ja myös sen jälkeen. Eli valkaisun sattuminen on yksilöllistä.

Olen tulokseen tosi tyytyväinen :-) Hampaani on tosiaan jo kerran aikaisemminkin vaalennettu, joten lähtötilanne oli suht vaalea. Kuitenkin ero oli huomattava ja värjäymät on taas poissa. Valkaisten hampaiden eteen pitää valkaisunkin jälkeen nähdä vaivaa ja kevytvalkaisua suositellaankin puolen vuoden-vuoden välein ensimmäisestä valkaisusta.
Ja tässä nää hampaat nyt on :-)

Netistä lainattu hoito-ohje:
Valkaisun jälkeen tulee välttää 2 vuorokauden ajan voimakkaasti värjäävien elintarvikkeiden käyttöä sekä tupakointia ja nuuskan käyttöä. Värjääviä elintarvikkeita ovat mm. kahvi, tee, kolajuomat, tomaatti, salmiakki, lakritsi, punaviini, soijakastike, curry ja mustikka.
Valkaisun jälkeen hampaat saattavat olla yliherkät kylmälle tai kuumalle, mutta herkkyys menee ohi 1–2 vuorokauden kuluttua hampaiden valkaisusta. 


16 kommenttia:

 1. Miten uskallat valkaista hampaitasi, kun oot joskus maininnut, että oot oksennellut? Jo ennnestään kärsinyt kiillehän siinä kärsii..

  VastaaPoista
 2. Näin sut sun työpaikalla ja nyt vasta tajuan sen olleen sä :D Mäntsälä on aika hurja paikka.Näytät ihan erilaiselle luonnossa kuin kuvissa!

  VastaaPoista
 3. onko toi 250e hinta kaikille ? saitko alennusta?

  VastaaPoista
 4. anonyymi, valkaisu ei vahingoita kiillettä :)

  anonyymi, niin näytän! ei oiken jaksa sinne kassalle panostaa :D

  anonyymi, hinta on kaikille sama enkä edes kysynyt mitään alennusta :-)

  VastaaPoista
 5. voi vitsi tollanen ois kyllä kiva!
  sun tukasta lähin kuitenkin kysymään, ootko huomannu sen kärsineen siitä värinpoistosta? haluisin ite kans värjätä tästä tummasta vaaleenruskeeks, mutta jänskättää kovin kaikkien kauhutarinoiden jälkeen :-D

  VastaaPoista
 6. jjehna, no kyllä latvoista huomaa että on kuivat mutten ole niitä muutenkaan leikannut puoleen vuoteen :-D Pitäisi käydä kampaajalla kokonaan ilman pidennyksiä. Mutta kun pitää järjen päässä ja muistaa hyvän hoidon sen jälkeen, niin eiköhän sulla tukka päässä pysy :-)

  VastaaPoista
 7. jee vastaat kommentteihin!! :) tosi kiva tulos tuli hampaihin!

  ootko samalla työpaikalla, kuin missä krista oli?

  VastaaPoista
 8. anonyymi, olen samassa paikassa :-)

  VastaaPoista
 9. Eikä, oon tunnin päästä lähössä kohti Helsinkiä ja HollywoodSmilea! :-D Oon melkeen panikoinu tässä, et meneekö rahat hukkaan mut tän postauksen myötä oon jo paljon vakuuttuneempi et tä on hyvä sijotus :-)

  VastaaPoista
 10. Mäkin haluun hampaiden valkaisuun!! Täytyy pistää toi paikan nimi muistiin ;)

  justbea-woman.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Voi ei mikä tekosmaili! Kuvottavaa :(

  VastaaPoista
 12. Harrastukset: Muoti. bloggaus. shoppailu :DD siis yritätsä olla joku paris hilton ja elää aidosti californian tyyliin? :D haha haluisit niin olla big brotheris ja palvottu julkkis !

  VastaaPoista
 13. Eipä toiminut mullakaan... :-S

  VastaaPoista
 14. Toimi ihan kivasti,ei sellasii lumivalkosii mut kuka sellasii haluukaan.
  Voisin mennä uudelleenkin.:)

  VastaaPoista
 15. Tahtoo myös valkaisuun,ei olis pitkä matkakaan tohon mestaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela