YFM

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

 Silmiini osui äsken Kissien blogia lukiessa todella mielenkiintoinen _suomalainen_ ihonhoitotuote; nimittäin Young face mask kasvonaamio-tabletit!Ruotsista noita oli ilmeisesti saanut ainakin NK-tavaratalosta. Täytyy joku kerta bongailla, jos tulisi vastaan. Pakko kokeilla :-D

Onko Young face mask teille ennestään tuttu?

9 kommenttia:

 1. Noita saa apteekista, tosin on aika kallis, ehkäpä 40€ pakkaus. Kokemusta ei mulla itselläni ole, mutta pari työkaveria testasi nuita ja tykkäsitvät! Käyppä siis lähimmästä apteekista tiedustelemassa!

  VastaaPoista
 2. Käytän tuota kerran kuussa ja se on kyllä virkistävä tapaus. Testaa ihmeessä.:)

  VastaaPoista
 3. Ei liity tän postauksen aiheeseen, mutta ois kiva nähdä pitkästä aikaa sustakin kuvia täällä blogin puolella:) Sulla on ihana blogi ja oot kaunis <3 Keep going girl!

  VastaaPoista
 4. anonyymi, postaus on ihan omasta tahdosta tehty ja ei ole yhteydessä mihinkään maksulliseen mainostukseen :-)

  VastaaPoista
 5. Mäkin bongasin noi Kissieltä ja kiinnostuin heti. Täälläkin ollaan valmiita testailemaan, jos noita sattuu jossain vastaan tulemaan :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuote!:) Noita saa Yliopiston apteekista ja hyvin varustetuista kampaamoista. Kannattaa käydä kyselemässä. Sim Finland Oy, Tampereen Ylöjärvellä valmistaa niitä.

  -L

  VastaaPoista
 7. Hei! Kannattaa kokeilla myös muita kotimaisen Simin tuotteita. http://sim.fi/fi

  VastaaPoista
 8. Sain tollasen pakkauksen testiin joskus tossa keväällä ja tykkäsin kyllä kovasti. Täytyykin etsiä paketti jostain ja uusia taas hoito pitkästä aikaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela