Saint

torstai 21. heinäkuuta 2011

Oon jälleen onnellinen fillarin omistaja lähes viiden vuoden jälkeen!
Tänään kävin kiertelemässä kauppoja tarkoituksena ostaa pyörä. Ihastuin tähän kyseiseen malliin, Tunturi Saintsiin Vaaleanpunaisena Intersportissa, jossa sillä oli hintaa alennuksessa 349euroa. Olin jo suunnilleen illalla lähdössä hakemaan sitä, kun päätin vielä katsoa netistä käytettyjä pyöriä. Ja tänään oli laitettu tämä yksilö myyntiin 150eurolla. Soitin myyjälle, pyörä oli jo myyty, mutta koska itse fillari sijaitsi hyvinkäällä ja he välttyivät kuljetusmatkalta, sain parikymppiä hintaa nostamalla tämän itselle!

Perus kulumajälkeä siinä on, kuten aina käytetyssä, mutta vitsit tykkään tosta! On turhauttanut käydä isommilla kauppareissuilla autolla, koska esimerkiksi Prismaan on se kilometri matkaa ja käyn ruokakaupassa n. kerran viikossa, eli ostoksia ei jaksa käsissä kantaa. Ongelma ratkaistu ;-) Hassua että oon näin innoissani siitä, että ostin polkupyörän :-D

5 kommenttia:

 1. Hauskaa että yksi minun suosikki blogin kirjoittaja asuu minun kotikaupungissa. :-) Itse en tosin Hyvinkäällä asu (nuorena/teininä asuin) tällä hetkellä, mutta käyn siellä usein ja Hyvinkää on muutenkin lähellä mun sydäntä.
  Kysymys kuuluu, mitä mieltä olet Hyvinkään yöelämästä? :-) Oletko käynyt Hyvinkään baareissa?

  VastaaPoista
 2. Ihana pyörä! Mä en ''pysty'' tekee pikkumutkia autolla, tuntuu hirveältä luonnon raiskaamiselta ajaa 2 km autolla :D Pyörä on paras!

  VastaaPoista
 3. ootko jossain töissä? vai mistä saat rahaa kaikkeen tarpeelliseen mitä tarviit? iha vaan mielenkiinnolla kysyn koska oon itekkin asettumassa aloilleni ja tuntuu ettei rahat riitä ollenkaan..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela