RMK

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011Hejsan! Musta ei oo pitkään aikaan kuulunut, koska en ole tehnyt tällä viikolla mitään ihmeellistä hengailun, kavereiden kanssa olemisen ja töiden lisäksi. Jotenkin ollut muutenkin motivaatio hukassa, mutta nyt yritän ryhdistäytyä :-)

Eilen lähdin puolen yön aikaan Riihimäelle Riihimäki Rockin jälkimeininkejä katsomaan. Oltiin hetki ulkona josta siirryttiin Seurahuoneelle pyörähtämään ja katsomaan Martina Aitolehteä. Luulin että se on siellä tanssimassa, eikä laulamassa! En ees tienny että se on tehnyt levyn :-D Oltiin seukulla johonkin vähän yli kahteen ja siitä alkoikin hyvin mielenkiintonen yö/aamu ja kotona olin vasta vähän ennen kuutta.

Tälläistä oli päällä
Paita (toinenhiha käänetty piiloon) Gina tricot/Shortsit&laukku H&m

Koska mun elämässä ei tällä hetkellä tapahdu mitään jännää, eikä töihin tarvitse pukeutua erityisesti, voisitte laittaa toivepostauksia tulemaan. Ihan laidasta laitaan kuvapostauksia, tekstejä tms :-) Nyt lenkille Saran ja koirien kanssa, hejdååå!

8 kommenttia:

 1. asukuvat aika epätarjjihkoja

  VastaaPoista
 2. missä olet töissä :-)
  kerro siitä omana postauksena ?? :-)

  VastaaPoista
 3. meikki postaus ja histen laitto ! oot kaunis

  VastaaPoista
 4. missä oot töissä? postausideoita: sun suosikkibilebiisit, julkkikset joiden tyylistä pidät, unelmat tulevaisuudelle, päivä kuvina, joitain vanhoja (sun lemppareita) kesäasuja... oot huippu!!

  VastaaPoista
 5. Kuvatekstinä oli alemmissa kuvissa et toinen hiha käännetty piiloo?? Millanen toi paita on ilman kääntöä? Superhieno idea:))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela