Onnenpäivät

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Oltiin eilen Cristiinan kanssa Helsingissä juhlimassa. Aluksi suunnattiin Shakeriin pareille drinkeille ja siitä vastapäiseen Onnelaan. Porukka oli vähän, öö, omituista eilen, mutta onneksi päädyttiin hieman kansainvälisempään seuraan ja ilta kului mukavasti.

Päälle eksyi tuttua ja turvallista
dress H&m/bracelet Lindex/clutch French Connection/shoes Nelly.com

Nyt voisin ottaa Cristiinaa lainaten taktiset päiväunet, ennen ihmisten kirjoihin siirtymistä. Nukuin viime yönä kolme tuntia, menin kymmeneen töihin ja pääsin yhdeltä. Vähän väsy. Mutta vika päivä oli. Jee!

14 kommenttia:

 1. Vau, oot ollu tosi nättinä! :-)

  VastaaPoista
 2. miten oot alkanu juhlimaan melkein joka viikonloppu? Kun lukee sun vanhoja postauksia,niin niissä oot sitä mieltä että et tykkää olla kännissä jne. hmm..

  VastaaPoista
 3. ^ yhdyn edelliseen ano kommenttiin, todellakin nättinä! Oot super ihana!

  VastaaPoista
 4. ano, eilen olin autolla kuten melkein aina. Kuitenkin vähän jälkeen kymmenen mentiin shakeriin joten pari coktailia voi hyvin juoda ennenkun ajelee kotiin :-)

  VastaaPoista
 5. mikset IKINÄ voi vastata kommentteihin? eiku ainii joo, kyllähän sä vastaat negatiivisiin kommentteihin. kaikkien pitäis varmaan ruveta keksimään vittuilua että ottaisit nekin huomioon............ sulle tulee jokaseen postaukseen ehkä about 6 kommenttia, onko ylitsepääsemätöntä vastata niihin? tuntuu tosi turhalta kehua kun ei voi edes sanoa kiitos. muutenkin sun blogista on tullut ihan paska... pari kuvaa joka postauksessa ja välillä tulee ah-niin-ihania mainospostauksia. tää oli ennen niin paljon parempi. ihan sama jos et tätä julkase/vastaa tähän, tulipahan sanomiseni sanottua

  VastaaPoista
 6. Hyvähän sitä on anonyyminä itkeä :) Mikaelalla on ihana blogi.. kiva, että tekee postauksia fiiliksen mukaan :) Musta hän on hyvällä tavalla aikuistunut !! Ihana tyttö ja blogi! T:fani 28vee

  VastaaPoista
 7. Mua kanssa naurattaa toi, ettet vastaa kommentteihin. Tämä blogi ei nyt kovin suosittu ole kommenttisaralla, joten onko se sinulta niiin vaikeaa vastata niihin muutamaan säälittävään kommenttiin, jota saat? ystäväni lopetti kokonaan blogisi lukemisen, vedoten ettei tämä blogi tarjoa "vuorovaikutustunnetta" :)

  VastaaPoista
 8. Blogis on paras minkä tiedän <3 Kiitti tästä blogista <3

  VastaaPoista
 9. kauniina oot ollu liikenteessä.

  Mua kuitenkin vaivaa se, että blogisi on mennyt huonompaan suuntaan: et vastaa kommentteihin sekä toivoisin enemmä postauksia sekä enite asukuvia!

  Haluaisin sen "vanhan" blogin takaisin.

  Postauksia lukiessa huomaa kuitenkin, että olet aikuistunt.
  Joten voisit tuoda sen enemmän esille tiheämmin postauksena :)

  VastaaPoista
 10. "Tämä blogi ei nyt kovin suosittu ole kommenttisaralla, joten onko se sinulta niiin vaikeaa vastata niihin muutamaan säälittävään kommenttiin, jota saat?"

  Siis kyllähän Mikaelan postauksiin ennen kommentoitiin paljon enemmän. Heti kun porukka alkoi huomata, ettei kommentteihin tuu ikinä vastausta, monet alkoi jättää kommentoimatta kokonaan. En ymmärrä, miten voi olla niin vaikeaa vastata edellisen postauksen alle kymmeneen kommenttiin samalla kun tekee uuden postauksen.

  Mietippä Mikaela vaikka Opria (oprin.blogspot.com) jolle tulee useimpiin postauksiin reilusti yli 50 kommenttia, mutta hän vastaa silti JOKAIKISEEN kommenttiin.

  VastaaPoista
 11. saanko kysyy,että miksi pidät tosi usein juhliessa juuri tuota samaa mekkoa/samantyylisiä vaatteita?
  (siis lähinnä tylsää mustaa)

  VastaaPoista
 12. No tosiaan munkin on pakko huomauttaa että on tosi rasittavaa kun et kommentteihin vastaa, kun ei niitä nykyisin enää edes paljoa tule!:-/

  VastaaPoista
 13. Kivan simppeli asu ja noi kengät on aivan ihanat !:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela