Ilmoitus/Oh Hunter!

torstai 7. heinäkuuta 2011

Sain tänään todella mieluisan paketin kotiovelle kannettuna. Nimittäin nettikauppa Spartoolta saadut ja tilatut Hunter Original tall glossy pinkit saapuivat!

Oh my, oon rakastunut! Datailen tälläkin hetkellä ko kengät jalassa :-D

Tilaaminen Spartoolta kävi vaivattomasti ja kengät tosiaan toimitti UPS kotiovelle saakka. Toimitus kesti vajaan viikon, koska viikonloppu osui itselle väliin. Suosittelen :-)

10 kommenttia:

 1. En oikein ymmärrä, että laitat rahaa kaikkeen turhaan mutta sitten vikiset kun imuri on niin perskuleen kallis vaikka se maksaa juuri samanverran kun ostamasi saappaat! Huomaa, että oot saanu kotona asua ilman että on tarvinnu mitään itse ostaa ja saanu kaikki rahat käyttää kaikkeen turhaan.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1, millä tavalla kumisaappaat on turhat? Ja jos olisit lukenut Mikaelan edellisen postauksen, tietäisit miksi Mikaela ei sitä imuria ostanut.

  VastaaPoista
 3. mitä ihmettä tää eka nyymi nyt vinkuu - tekstissä selkeästi lukee että saappaat on spartoolta SAADUT ja tilatut. ei voi kuin nauraa sunlaisille lukutaidottomille joka asiasta mariseville idiooteille joiden elämän tehtävä on haukkua ja arvostella muita.. ja muutenkin, misksi mikaelan rahan käyttö edes kuuluisi mitenkään sinulle?? miten se sinua haittaa ettei hän käyttänytkään rahoja kalliiseen imuriin??

  VastaaPoista
 4. Hitto mua kuvottaa tää ostelu.

  VastaaPoista
 5. Hitto mua kuvottaa ihmiset, jotka lukee MUOTIaiheisia blogeja ja silti niitä kuvottaa se niiden meno niin kovasti..

  Jos kuvottaa ostelu, mene metsään kävelemeään ja nauttimaan luonnosta, älä lue blogeja.

  VastaaPoista
 6. Hitto mua kuvottaa nää kukkahattuiset anonyymit :')

  VastaaPoista
 7. todella söpöt saappaat!! :) mun omat saappaat vetelee viimeisiään, ehkä pitäis munkin tilata jotkut saappaat itselleni! :)

  ja nyt ihan off the topic: en todellakaan voi ymmärtää näiden kateellisten anonyymejen jatkuvaa haukkumista joka postauksen kommenttilaatikoissa!! huh! jännä juttu, että jos pitää blogia ja esittelee elämäänsä ja uusia ostoksiaan julkisesti, niin heti jotkut ihmiset kokevat elämänsä tarkoitukseksi tulla blogiin utelemaan toisen tuloja, valittelemaan ostosten turhuudesta ja ennen kaikkea nimittämään bloggaajaa kultalusikka suussa syntyneeksi, jonka ei ole eläessään tarvinut tehdä päivääkään töitä.. jepjep! eiköhän jokainen meistä saa käyttää rahansa ihan miten itse haluaa! :)

  älä mikaela välitä anonyymien haukkumisista, anna palaa vaan ja nauti elämästä! :))

  VastaaPoista
 8. Karo, niinpä. Ja utelee raha-asioista vaikka ne ei kellekään kuulu kuin bloggaajalle itselleen. Eikä tunnuta oikeesta lukevan näitä postauksia.

  En tiedä miksi näitä blogeja pitää lukea/selata jos niin kuvottaa ja vielä oksentaa tekstinsä kommenttiboksiin.

  VastaaPoista
 9. Mua ei kuvota. Ei ainakaan pinkit Hunterit, joita paremmat on vain valkoiset Hunterit, jollaiset minulla on. Nam!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela