Money talk

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

 Heippa! Oon saanut tavallista enemmän kysymyksiä raha-asioistani ja mistä hemmetistä saan rahaa shoppailuihini ja elämiseen. Omat tulot ovat jokaisen henkilökohtainen asia, mutta sen verran voin raottaa, että minäkin muiden ihmisten tapaan rahoitan elämiseni tekemällä töitä :-)
Aloitin viikko sitten myymään mansikoita ja siellä työskentelen vielä ainakin ensi viikon. Sen jälkeen onkin aika etsiä jotain muuta työtä, koska mana-aika alkaa loppua. Joten shoppailuni ja muun elämisen rahoitan tekemällä töitä, bloggaamalla ja viime kuun elin enimmäkseen synttärilahja-rahoilla. Lisäksi asunnosta en maksa yhtiövastiketta enempää, joten säästän vuokrassa todella paljon. Ja se, että en ostanut reilun sadan euron imuria tällä viikolla, vaan jotain muuta halvempaa, johtui siitä että halusin syödäkin tällä viikolla ja tankata auton. Imuri voi kuitenkin odottaa palkkapäivää :-)

Huomenna tulee jotain parempaa postausta, koska olen tällä hetkellä porukoilla ja oma kone, kamera tms on kotona. vi hörs!

Ps. Kouluista tuli tulokset ja valitettavasti jäin roikkumaan Hyvinkäälle liiketalouden varasijoille. Ärsyttää, koska olisin päässyt sinne jos se, eikä Turku, olisi ollut ensimmäisenä vaihtoehtona. No, täytyy toivoa että pääsen sisään varasijalta :-) Mulla on vasta ensimmäinen välivuosi takana, joten ei ole paniikkia. Ja aina tulee täydennys- ja syksyn haku.

4 kommenttia:

  1. isi maksaa oman vuokrani eikä siinä ole mitään pahaa. myönnän enkä häpeä. tietysti on niitä keiden vanhemmat eivät halua / kykene sponssamaan omia lapsiaan elämisessä nuorina. omat vanhempani haluavat ja kykenevät. eivät he sentään aio koko ikäänsä elämistäni kustantaa, vain tiukemmat opiskeluajat. en näe siinä mitään pahaa jos elää vanhempien avustuksella kunhan joko opiskelee tai käy töissä siinä ohella eikä vain makaa sohvalla toisten maksaessa elämisen. jos tilanne antaa mahdollisuuden elää esimerkiksi juuri vanhempien antamalla tuella, miksei sitä käyttäisi hyväkseen ja vielä kehtaisi myöntää sen.

    VastaaPoista
  2. Harmi ettet päässyt! Olisitko muuten ollut muuttamassa Turkuun, jos olisit sinne päässyt (vaikka muutitkin juuri Hyvinkäälle)? Hain itsekin liiketaloutta opiskelemaan :)

    VastaaPoista
  3. Monennella varasijalla olet? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela