Ilmoitus/Pieces bags

torstai 28. heinäkuuta 2011

Piecesillä on todella kauniita teko- ja aitonahkaisia laukkuja, ja koska laukkujen makuun päästiin jo eilen, niin jatketaan samassa aiheessa tänäänkin :-)

Spartoolta löytyy iso valikoima Pieces-merkin kenkiä, laukkuja ja muita asusteita ja merkki onkin tuttu Vilan, Vero Modan ja Onlyn myymälöistä. Todella monet merkin kengät, laukut ja muut asusteet ovat valmistettu aidosta nahasta. Iso plussa siitä! Pieces kuvaa itseään seuraavasti:
"Vuonna 2003 syntyneen Piecesin tavoitteena on tarjota kaikille maailman naisille moderneja, muodikkaita ja kukkarolle sopivia asusteita. Tuotannossaan merkki painottaa suunnittelua: se ottaa aina trendit huomioon, ja katumuoti sekä muotinäytökset ovat sen pysyviä inspiraationlähteitä. Tällä hetkellä merkki on keskittynyt tuotannossaan vöihin ja koruihin sekä hauskoja yksityiskohtia sisältäviin ylellisiin kenkiin. Pieces tarjoaa jokaisen naisen kukkarolle sopivia tuotteita ja muotia seuraavien kaikkialla ylistämiä malleja."

Keräsin alla olevaan kollaasiin itseäni eniten miellyttäneet tällä hetkellä Spartoolla myynnissä olevista laukuista


Miltä laukut näyttää teidän silmään? :-)

7 kommenttia:

 1. Pidän Piecesin aitoa nahkaa olevista laukuista, yhtä sellaista olenkin liikkeessä ihastellut :)

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hei! Onko nykyään niin, että Tradedoubler-linkki jää mainostettavan firman linkin taakse piiloon? Ennen kuin sivu oli kunnolla ladannut, Spartoon kohdalla näkyi hiirellä vietäessä TD-linkki, mutta latauksen jälkeen näkyvillä on vain spartoo.fi. Kysyn tätä vain puhtaasta mielenkiinnosta nettimarkkinointia ja -mainostusta kohtaan. :)

  VastaaPoista
 3. kiitti tästä, tuli niin tarpeeseen !!

  VastaaPoista
 4. ano, mä en käytä näissä spartoon postauksissa traden syvälinkityksiä vaan kopioin suoraan linkitettävän jutun osotteen :-) en ole varma saanko yhdistää tradedoublerin tähän vai en. joten en osaa sanoa

  VastaaPoista
 5. Hei voitko sä laittaa sitä viinahyytelö reseptii? Sitä on aika moni kysynyt. Miks et voi vastata jos et tee/teet?

  VastaaPoista
 6. Nuo aitoa nahkaa olevat laukut kyllä kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä toi viimenen on kivoin :--)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela