23/7

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Hain eilen postista Nellyn paketin, joka osoittautui kokonaan todella mieluisaksi
 Ilman postareita paketin summa oli n. 22euroa. Eli ei tosiaankaan paha korkokengistä, korviksista ja laukusta :-) Ja voi pojat, rakastan noita korkkareita!
 
 Nämä kaksi korua ostin Lindexin alesta. Muistaakseni maksoi yhteensä n. 3euroa. Kivaa piristystä tummiin asuihin :-)

Nyt alan ryhdistäytymään ja suuntaan pikaisesti Ikeaan ja siitä Linnanmäelle Noran kanssa, joka on viettämässä lomaa Suomessa muutaman viikon. Mulla on ollut niin ikävä. Ihana nähdä pitkästä aikaa :-) Vi hörs!

13 kommenttia:

 1. voi nuo kengät, ah! Oon super kade!:-) Muuten tämmöinen aika tyhmä kysymys, minkä kokoinen jalka sulla on ? :-D

  VastaaPoista
 2. siis ihan hirveetä paskaa noi sun ostokset :( sun tyyli vaan muuttuu kokoajan tollaseks halpahallityyliksi.. nohh ehkä sulaudut siel hyvinkäällä paremmin joukkoon niin :)

  VastaaPoista
 3. onpa ihanat kengät,kivan pirtsakan väriset :-)

  VastaaPoista
 4. halpahallityyli? noi kengät on upeat!

  VastaaPoista
 5. miten muuten onko noi kengät mitä kokoa ja miten vastaa kokoaan?

  VastaaPoista
 6. huhu liian pienet kengät kenties ku paksu jalka pursuaa

  VastaaPoista
 7. Miten tosta tokasta anokommentista niin paistaa läpi se, että ko. henkilö ei oikeesti edes ole tuota mieltä, vaan halusi ilmoittaa ton ihan vaan siksi, että sulle tulisi paha mieli. Mitä tuskin tollasesta tulee, ei tolle voi kuin nauraa :-----D

  Joo mutta. Mä tilasin samaiset kengät mutta ne kloksuu :s Äh, pakko palauttaa. Buu

  VastaaPoista
 8. Ansq, miksi näkisin vaivaa vain loukkaakseni Mikaelaa? huh huh, en tiedä onko se sinun tapasi, mutta kun haluan sanoa MIELIPITEENI, sen myös sanon. En ketää loukkaakseni, mutta kun törmää Mikaelaa vähän väliä keskustassa, niin voi huomata tyylin muuttuneen vähän huonompaan suuntaan :)

  VastaaPoista
 9. " Anonyymi sanoi...
  Ansq, miksi näkisin vaivaa vain loukkaakseni Mikaelaa? huh huh, en tiedä onko se sinun tapasi, mutta kun haluan sanoa MIELIPITEENI, sen myös sanon. En ketää loukkaakseni, mutta kun törmää Mikaelaa vähän väliä keskustassa, niin voi huomata tyylin muuttuneen vähän huonompaan suuntaan :)"

  Voi sitä myös muistaa ne käytöstavat eikä todellakaan ole hyvien käytöstapojen mukaista sanoa, että hirveää paskaa noi sun ostokset ja muuta mitä sanoit. Se ei ole ainakaan mitään kritiikkiä/rakentavaa palautetta. Voi sanoa myös niin, että itse en tykkää, mutta kiva jos sinä pidät noista.

  VastaaPoista
 10. Jep, tai sitten sanon ihan suoraan :D????

  VastaaPoista
 11. niin tai sitten et tule tänne huutelemaan mielipiteitäsi ollenkaan? ketään ei kiinnosta sun vihamieliset kommentit. vaikka blogin pitäjä on asettanut kirjoituksensa julkisiksi, ei se tarkoita että hänelle saa aiheuttaa mielipahaa.kai ymmärrät? tai tulet ymmärtämään kun vähän kasvat

  -K

  VastaaPoista
 12. Anonyymi:

  Jep tai sitten olet puhtaasti pelkkä ääliö... pitäkää nyt turpa ummessa jos ei ole mitään asiallista, järkevää sanottavaa.

  VastaaPoista
 13. "Jep, tai sitten sanon ihan suoraan :D????" <---- Kommenttisi osoittaa vain sitä, että sosiaalisesta älykkyydestä ei ole tietoakaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela