Spartoo.fi

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Aloitin noin viikko sitten yhteistyön eurooppalaisen kenkiä ja laukkuja myyvän Spartoo.fin kanssa. Tästä kuusta lähtien postaan muutaman kerran kuussa kyseisen liikkeen uutuuksista sun muusta :-)

Kenkiä löytyy naisille, miehille ja lapsille ja merkkejä ovat mm. Bronx, ConverseHavaianas, Redfoot, Ugg Australia, Vagabond ja Hunter.

Laukuista löytyy muun muassa Samsonitea (josta tulikin mieleen, että pitäisi ostaa uusi pienempi matkalaukku), Conversea, Piecesiä, Calvin Kleinia sekä ranskalaista Rue princessea.

Toimituksen luvataan tulevan kuuden päivän sisällä (Huom pyhät!) ja toimitus sekä palautus ovat ilmaiset. Ostokset voi maksaa suoraan luottokortilla, pay palilla, pankkisiirrolla tai kolmessa erässä kortilla.

Itse voisin laittaa harkintaan varsinkin matalavartisten valkoisten Conversejen, sekä myöhemmin kesällä Huntereiden kumisaappaiden tilaamista :-)

Onko Spartoo joillekin tuttu jo ennestään?

6 kommenttia:

 1. Arvostan, että kerroit yhteistyöstä avoimesti. Parin mun bloggaajan blogissa on vain näkynyt joku epämääräinen himotus-/esittelypostaus, jossa ei ole sanallakaan viitattu yhteistyöhön. Kiitos siis rehellisyydestä!:)

  VastaaPoista
 2. Uudet Converset kyllä houkuttaisi :)

  VastaaPoista
 3. Näin yhteistyöstä tuleekin ilmoittaa, selvästi. Nyt on paljon helpompi suhtautua positiivisesti kun tietää mistä on kyse :) Havaianakset lähti tilaukseen! Ja jos on hyvät niin varmaan myös kesäconverset :o heh..

  VastaaPoista
 4. Mitä saat vastineeksi mainostilasta? Voitko esitellä tuotteita joita saat/tilaat niin näkisi millaisia ne ovat ja mikä laatu on?

  VastaaPoista
 5. harmi ettei täälä voi tykätä kommenteista :-D mut agreed with moumou!

  VastaaPoista
 6. Se mitä saan yhteistyöstä Spartoon kanssa on meidän välinen asia. Mutta pientä korvausta kuitenkin :-) Esittelen kengät, kunhan tilaan ja miten kaikki toimi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela