My home part 2

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011


Siinä on vähän lisää kotia :-) Ikeassa päädyinkin ostamaan tuon pari kokoa pienemmän hyllyn sängyn viereen. Lisään siihen vielä jalat, kunhan saan jonkun auttamaan siinä. Ensi viikolla yritän saada aikaiseksi haettua ainakin sälekaihtimet tänne. Saisi vähän yksityisyyttä :-D Ja "olohuoneeseen" tulee vielä muutosta ajan myötä, kun hankin ruokapöydän. Ja toisen lipaston päältä siirtyy suurin osa tavaroista kylppäriin, kunhan se laitetaan loppuun ja saan sinne säilytystilaa

Miltä näyttää?

8 kommenttia:

 1. äh tulee niin hinku muuttaa omaan kämppään :s

  VastaaPoista
 2. Hyvältä, hyvältä...

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanalta näyttää! Ihanan valosalta, ja samanlaisia kalustehaaveita mullaki(: Toivottavasti saadaan usemminkin jotain kivoja yksityiskohtia nähdä, ja sitten se kylppäri kunhan se on valmis:) Onne auuteen kotiin Mikaela! :)

  VastaaPoista
 4. Tätä on kysytty sulta varmasti miljoonasti, mutta miten löysit sun au pair perheen ?

  Mä olen harkinnut viettäväni ensi syksyn tai vaikka keväänkin au pairina, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Olen selannut aupairworldin sivuja ja löytänyt muutaman kivan perheen, mutta mietin vielä uskallanko lähteä ja ottaisinko yhteyttä ja miten. (Olen tosi arka puhumaan puhelimessa, vaikka muuten innokas ja sosiaalinen olenkin, lähettäisin kaikkein mieluiten aluksi sähköpostia)

  Onko sulla antaa vinkkejä ja rohkaisuja ?

  VastaaPoista
 5. Ihana kämppä! Ja tosi kivasti oot saanut sitä jo sisustettua. (:

  VastaaPoista
 6. Heii, mistä tuo mustalla lack-hyllyllä oleva valkoinen lamppu on ostettu? Olen halunnut tuollaista jo pitkään, mutten tiedä missä niitä myydään :D

  VastaaPoista
 7. anonyymi, oon tehnyt postauksen au pair jutuista :-) Mutta siis ite laitoin ilmoituksen greataupair.com sivustolle, josta perhe otti yhteyttä. Kannattaa aluksi ihan laittaa oma ilmoitus niin saa aikaa miettiä :-)

  victoria, lamppu on pentikistä! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela