Ilmoitus/Duetto.fi

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Duetto.fi on suomalainen merkkituotteita myyvä nettikauppa, jonka naistenmerkkejä ovat muun muassa UGG Australia, Lexington, By Malene Birger, French Connection, Gant sekä Boomerang.


Maksutapoina käy suora maksu pankkikortilla (myös visa electron!), nettipankki tai Klarna-tili tai osamaksu. Toimituksen luvataan saapuvan perille 1-3päivässä ja palautusoikeus on 14päivää ja maksuton.

Dueton myymälän löytää netin lisäksi myös Jyväskylästä, Rovaniemeltä sekä Tampereelta.


6 kommenttia:

 1. Pitääkin varmaan joskus käydä Jyväskylän myymälässä, en ees muista koska oisin viimeksi käynyt Jyväskylässä kunnolla shoppailemassa. Sinne on muutenkin tullu uusia liikkeitä, niin ois kiva käydä katsastamassa.

  VastaaPoista
 2. no olipa taas niin maksettu mainos kun voi vaan olla:D

  VastaaPoista
 3. En oikeasti käsitä mikä ihmeen ongelma ihmisillä on sen kanssa että bloginpitäjät toisinaan mainostavat eri merkkejä/tuotteita/vaateliikkeitä jne? Ei se keltään ole pois jos näille bloggaajille sitten maksettaisiinkin siitä. Aina pelkkää valivalivalia jotku jaksaa vääntää samasta aiheesta kesät talvet -.-

  VastaaPoista
 4. Jos postauksen otsikossa lukee Ilmoitus, niin tuliko Anolle yllätyksenä mainostus?

  Mistä lähtien mainostus on ollut kiellettyä blogissa, jos siitä selkeästi ilmoittaa heti otsikossa. Haluaisin sen tietää.

  Mun mielestä on ainakin kiva tietää, mitä paikkoja kirjoittaja itse pitää mainostuksen arvoisina ja siis hyvinä. :) mieluummin luen bloggarin, jonka tyylistä pidän, mainoksia kuin katson telkkarista kaikenlaista mainosta, joka ei ole suunnattu minunlaiselleni yhtään.

  Aamen.

  VastaaPoista
 5. Ei jeesus, ihanaa kun blogis joka toinen postaus on maksettu mainos. Kyllä on menny taso alas ja rymisten.

  VastaaPoista
 6. jotku anot jaksaa nillittää sit joka asiast HALOO miten se on teilt pois jos välil tulee jotai mainoksii tänne?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela