Dagens

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Hejsan! En ole kerennyt postailemaan mitään. Aika on mennyt kavereiden kanssa ja aurinkoa ottaessa, joten on ollut vähän motivaatio hukassa. Nyt kuitenkin alan taas palailemaan ruotuun :-)

Istuskelin pari tuntia Riikan kanssa terassilla tämän näköisenä
 Dress (new!), belt&sunglasses H&m/Necklace nelly/Bag LV/Shoes Converse

Nyt alan kuvailemaan viime päivien uusia juttuja. Muuttokaan ei ole edistynyt yhtään, koska huoneessa on ainakin 100astetta lämmintä, joten ei oiken huvita alkaa käymään kaappeja ja lipastoja läpi.

Postaan varmaan illemmalla, jos en lähde jonnekin :-) Vi hörs!

13 kommenttia:

  1. Voi oi uu! Täydellinen asu, joka sopii sulle superhyvin. Jotenki kauheen kiva :-)

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! Noi conssit kruunaa koko komeuden ihan täydellisesti.:)
    Muutenkin oot ollut tosi nättinä liikenteessä.

    VastaaPoista
  3. söpö asu mutta noi kengät ei mun silmään oikeen käy tohon;s :)

    VastaaPoista
  4. Asu on tosi ihana! Oisin kyllä tykännyt vielä enemmän eri kenkien kanssa. Vaikka matalat gladiaattorisandaalit ois ollut just hyvät. :) Oot kaunis!

    VastaaPoista
  5. onks toi asu joku vitsi... muuten kai ihan hyvä, mut converset?!

    VastaaPoista
  6. Susta on kehkeytynyt oikea lady! Mukavaa että sulla on oma tyyli eikä mikään ''tämä on kuuminta nyt ginassa tän viikon''.

    VastaaPoista
  7. Mielestäni tuollaiset pitkät mekot eivät sovi kurvikkaalle vartalolle ollenkaan, korostaa huonoja puolija ja hyvät eivät pääse oikeuteensa. Mm. siksi hieman pettynyt tähän asuun. Lisäksi conssit tuon mekon kanssa?! Korkkarit jalassa mekko ja koko asu olisi voinut näyttää ehkä vähän paremmalta..

    VastaaPoista
  8. Kommentoijilla ei ilmeisesti ole minkäänlaista käsitystä muodista, tollasia kauniita pitkiä hameita ja consseja näkyy ainakin Tukholman katukuvassa!

    VastaaPoista
  9. niina , tuo näyttää iha kamalalta noin !:D

    VastaaPoista
  10. "Kommentoijilla ei ilmeisesti ole minkäänlaista käsitystä muodista, tollasia kauniita pitkiä hameita ja consseja näkyy ainakin Tukholman katukuvassa!"

    Mulla ainakin on käsitystä että nuo on muodissa ja sinänsä vaatteina ihan kauniita mutta se että ne on muotia ei tee niistä kaikille sopivia. Mikaela on sen verran lyhyt että joku muu asuvalinta olisi ehkä näyttänyt paremmalta.

    VastaaPoista
  11. samaa mieltä edellisten kanssa ettei kengät oikeen mätsää:S ja tolle yhdelle kommentoijalle, vaikka tollanen oliskin muotia ni ei siitä silti tarvii tykätä tai käyttää. kun ei vaan sovi :DD

    VastaaPoista
  12. No huhhuh Niina. Istuuko kaikki muodissa oleva jokaisen ihmisen päälle riippumatta millainen vartalo on?! Et taida itse tietää muodista yhtään mitään.

    VastaaPoista
  13. Vau, näytät erittäin hyvältä!

    Ainoa mikä muakin ottaa silmään ovat nuo Converset. Vaikkakin ne ovat muotia, eivät ne mun silmään iske, mutta muuten oikein kiva asu!:)
    Ps. Sun kroppa on erittäin sopusuhtainen nyt, näytät upealta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela