Rikkipoikkikaboom

lauantai 21. toukokuuta 2011


Hejsan! Mulle kävi tänään niinkin kiva juttu, että mun läppäri oli yön aikana lepotilassa laittanut näytön rikki. En tajua miten toi on mahdollista, koska kone ei ole koskaan tippunut ja muutenkin pitänyt sitä hyvin. Kone käynnistyy ihannormaalisti, mutta näyttö ei reagoi. Arvatkaa vaan kuinka paljon ärsyttää! Näytöt ei ilmeisesti oo mun ystäviä; ensiksi puhelimesta kosketusnäyttö ja nyt tosta läppäristäkin.

Kotivakuutukseen ton pitäisi mennä ja jos ei mene, niin sitten joudun ostamaan uuden koneen. Onneksi synttärit on sentään parin viikon päästä. Tulen tiistai-iltapäivänä Suomeen yön yli kestävälle visiitille, niin pitää samalla käydä kyselemässä ton koneen kohtaloa. Nyt sitten elän jonkun aikaa lainailemassa perheeltä konetta. Ei kiva.

Nyt alan laittamaan itteäni iltaa varten pikku hiljaa kuntoon, jos ärsytykseltäni jaksaisin lähteä viihteelle. Vi hörs!

6 kommenttia:

 1. Omalle koneelle kävi samalla tavalla ja siitä oli hajonnu emolevy.

  VastaaPoista
 2. mulle kävi kans tollai aina välii mu ku piti akkuu pois koneesta jonku tunnin nii sitte toimi

  VastaaPoista
 3. Mulla kävi kans toi sama. Mut sit annoin akun tyhjentyä kokonaan, niin kone toimi taas.

  VastaaPoista
 4. mulle kanssa on käyny tän koneen kanssa sama, olisko kyseessä hp pavilion dv9000:D emolevy oli rikki ja se kuulemma on yleinen vika näissä koneissa..sillon onneks oli vielä takuu voimassa ja laitettii uusi emolevy, ja sen jälkeen on toiminut ihan ok...mut tosiaan sanottiin et kaikis näis dv alkuisissa koneissa on samaa vikaa:(

  VastaaPoista
 5. Jos kyseessä on tosiaan HP, niin vika ei korjaudu koskaan täysin. Emolevyn vaihto auttaa vain hetkellisesti ja kohta se rikkoutuu taas. Suosittelen suoraan miettimään uutta konetta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela