The real hair katastrof

tiistai 10. toukokuuta 2011

Värjäsin hiukset ja väriä pois pestäessä huomasin, että 2/3 hiuksista oli mennyt yhdeksi rastaksi. Hoitoaineella läträys ei auttanut vaan piti alkaa rankalla kädellä harjaamaan, selvittämään ja leikkaamaan tukkaa irti. Onneksi tää on vain pidennystukkaa, thank God! Mutta pakko myöntää, että tuli itku kun aloin tätä eläintä repimään päästä irti.

En enää ikinä värjää remy-hiusta tai laita edes kyseistä tukkaa teippipidennysten muodossa päähän. Onneksi eilen ostin sen hiusnauhan niin saa pelastettua lievästi sanottuna toispuoleista tukkaa. Kesäkuussa pitäisi taas laittaa Simplyt päähän.

14 kommenttia:

 1. No nyt näyttää aika hurjalta, pakko myöntää! :o

  VastaaPoista
 2. Hei. Tottakai kun kaupanväreillä värjäät ihan sama mitä pidennyshiusta niin se menee takkuun. Kaupanväreissä on kaikki ylimääräisiä lisäaineita eikä hoitavia aineita tarpeeksi, ja niistä ei tiedä mikä hapete väripurkissa on. Kannattaisi ottaa pidennykset ensin pois ja sitten värjätä oma juurikasvu. Tai ostaa sivellin ja käskeä kaverin värjätä pelkästää juurikasvu siveltimellä. Pidennyshiuksia ei missään nimessä kannattaisi mennä värjäämään kaupanväreillä.

  VastaaPoista
 3. siskolle kävi samaltaval :s kauhiaa

  VastaaPoista
 4. Hyi kauhee! Tosi harmi että menetit tommosen karvakasan hiuksia, vaikkei omia ollukkaan. :-(

  VastaaPoista
 5. eihän niitä päässä ollessa kuulukkaan värjätä vai oonko väärin ymmärtäny? :D mut joo tiedän täysin ton tunteen nimim. 5 tuntia harjausta & kalju läikkä takaraivossa

  VastaaPoista
 6. Ei se vika pidennyksissä ole. Ja ne simplytkin on ihan remy-hiusta. Pidennyksia ei ikinä pitäis värjätä kun ne on omassa tukassa kiinni.

  VastaaPoista
 7. Auts, näyttää pahalta! :/ Mulla oli aikoinaan sinettihiukset ja niiden värjäys onnistui onneksi vaivattomasti siinä samalla kun omia hiuksiani värjäsin.

  VastaaPoista
 8. Musta voisit jättää pidennykset muutenki pois. :) Mut makuasia tietty.

  VastaaPoista
 9. Hei missä Suomessa pääkaupunkiseudulla laitetaan simplyn teippipidennyksiä? Oon törmänny vaan sinetteihin. Ja mitä oot maksanu sun simplyistä? :)

  VastaaPoista
 10. Ei pidennyksiä (etenkään teippipidennyksiä) tietenkään värjätä kun ne on päässä!!! Apua.. Ethän värjännyt sun clip-onejakaan kun ne oli paikallaan...!!?

  Ja simplyt on myös remy-hiusta, ainakin toivottavasti, sillä tarkoittaa, että hiussuomut samaan suuntaan eikä mene takkuun niin helposti kuin ei remy-hiukset!

  VastaaPoista
 11. Anonyymille tiedoksi että simplyjä löytyy niin sinetteinä kuin teippeinä, ja oli niitä muistaakseni muitakin vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 12. Siis apua! Mulla kanssa teipit ja värjään ne aika usein niin että on päässä, yleensä siis vain tyvi värjättävänä, mutta jos väriä jää yli, niin sillon heitän sen myös pituuksiin ja latvoihin. Eikä koskaan ole tuollaista tapahtunut! Uskon että olit harjannut ja selvittänyt hiukset ennen värjäämistä? Mutta kai noissa pidennyksissäkin on noita maanantaikappaleita. Yhdellä tutulla remy-hius takkuuntui jo pelkästään että oli päivän aikana hiusten ollessa auki. Harmihan tuo on, kun ottaa huomioon, että pidennykset ei mitään halpaa lystiä ole.

  VastaaPoista
 13. Mulle kävi sama muutama vuosi sitten kun ekan kerran värjäsin pidennykset päässä(oli kaiken lisäks sinetit), en tajunnu ettei niitä saa hieroa värjätessä niinkuin normihiuksia^^ noh, opinpa sitten varovaisuuteen, tosin pidennyksistä en luovu! Ihana blogi muuten, oon selaillu muutamaa blogia mutta tää on ainoa mitä jaksaa lukea! -Laura

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela