Love your body

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

"et osaa ees pukeutuu, tai no en sit tiiä et johtuukse tosta sun kopasta, tuntuu et sun hartiat on liian kapeet, sitte koko muu ala ja ylä vartalo ei :o"
Yllä olevan kommentin jälkeen olen saanut muutaman huomautuksen, anonyymeiltä yllättäen, että mulla on päärynävartalo ja liian kapeista hartioista. Kommentit menivät poistoon, enkä muista tarkalleen mitä niissä oli, mutta jotain huomauttelua vartalotyypistäni. Hei haloo oikeesti ihmiset! Vartalotyyppien määritelmät on kehitetty, koska kukaan meistä ei ole identtinen kropaltaan ja jokainen on erilainen. Mitä sitten onko päärynä- vaiko tiimalasi vartaloltaan, se ei ole kenenkään muun asia, kuin henkilön itsensä. Ihmiskeho kuuluu niihin äärettömän intiimeihin asioihin, joihin kenelläkään muulla ei ole oikeutta kajota, ei edes sanallisesti.

 Jokainen varmasti muistaa jonkun ilkeän kommentin omaa ulkonäköä koskien, vaikka se olisi tapahtunut vuosia sitten. Miettikää nyt kuinka monta positiivistä kommenttia tai kehua muistatte, jonka olette saaneet. Itselle ei ainakaan tule montaa mieleen tai ainakaan en muista missä tilanteessa se tapahtui. Muistan muutaman tilanteen jossa ulkonäkööni on kajottu sanallisesti niin hyvin, että voin nähdä tilanteen mielessäni. Tuskin tulen koskaan unohtamaan niitä ja vieläkin niiden ajattelu saa mut todella surulliseksi. Miten ihan oikeasti joku voi sanoa jotain ilkeää toisen painosta, kasvoista tai vartalosta päin naamaa kyseiselle henkilölle? Itse en ymmärrä yhtään sellaista. Myönnän, että olen joskus sanaharkassa haukkunut toisen vaatteita tai meikkejä, mutta en koskaan voisi sanoa toiselle hänen olevan läski tai että kannattaisi harkita laihdutusta. En edes anonyyminä netissä.
Mun mielestä on todella surullista, että löytyy ihmisiä jotka tuhlaavat jopa tuntitolkulla toisen ihmisen itsetunnon sabotoimiseen. Syy, jonka takia suljin blogin oli, että sain 47 (!!!!) kommenttia jossa jokaisessa haukuttiin ulkonäköäni ja auottiin päättömiä totuuksia yksityiselämästäni. Jokainen oli samalta kommentoijalta ja koko tähän prosessiin oli kulutettu aikaa reilu tunti. Ihan oikeesti, kuka ihminen tekee sellaista?

Mulla on huono itsetunto ja kyllä mua satuttaa ilkeät kommentit, jotka koskevat ulkonäköäni, mutten vaivaa niillä mieltäni paria sekuntia enempää. Se, että mulla on kapeat hartiat ja leveä lantio taas huvitti mua. Itse olen tyytyväinen, etten ole miesmäinen ylävartalostani ja että mulla on lantio. En missään nimessä haluaisi leveämpää ylä- kuin alakroppaa enkä olla muodoton laatikko. Mulla on mahaa ja reittä, mutta niitä on helppo piilottaa vaatteilla. Myönnän, että en pidä yhtään vartalostani ja voin luotella toistakymmentä asiaa, joka on siinä pielessä. Mutta, se ettei pidä omasta vartalostaan ei anna kellekään muulle oikeutta haukkua sitä.

Ja jos ette usko, että löydän yli kymmenen asiaa josta en pidä kropassani, niin tässä tulee ekana mieleen tulevat:
1. vihaan mahaani 2. vihaan reisiäni 3.vihaan käsivarsiani  4. haluan pienemmät jalat (ja isovarpaat) 5. haluan pienemmät pohkeet 6. mulla on ruma nenä ja haluisin leikata sen 7. en tykkää ylähuuleni muodosta ja haluisin siihen hieman täytettä 8. mulla on liian isot rinnat 9. en tykkää selästäni 10. haluan olla kiinteämpi 11. mulla on ruman mallinen naama 12. en tykkää poskistani 13. hirveät jenkkakahvat 14. haluisin olla pari senttiä lyhyempi
Aikamoinen lista. Mutta kyllä mä muutamasta asiasta vartalossani tykkään, muun muassa mun peppu on hyvännäköinen alusvaatteissa, mulla on kauniit ja aika sirot kädet ja ranteet, tykkään solisluistani, tykkään kaulastani, onneksi mulla on lantiota, silmät on kivan malliset ja luomet ei ole liian syvällä, ihonväri on kiva ja rusketun helposti. Siinä muutamia asioita, joihin olen tyytyväinen. Ei mitään isoja asioita, mutta edes jotain.

En ole ehkä maailman paras esimerkki puhumaan oman vartalonsa rakastamisesta ikuisena laihduttajana ja tyytymättömänä vartaloonsa, mutta halusin kuitenkin kertoa mielipiteeni. Jokainen on kaunis eikä kenenkään tarvitse tulla ilmoittamaan, että "hei, sä oot muuten tosi ruma" blogin kommenttiboksiin tai muilla nettisivuilla. Tuskin kukaan tuntee itseään kauniiksi joka päivä, mutta toivon että jokainen teistä muistaa olevansa kaunis ja ainutlaatuinen. Mäkin yritän. Tällä viikolla ei esimerkiksi ole tullut sen takia asukuvia, koska olen tuntenut itseni todella rumaksi. Onneksi aina tulee uusia viikkoja :-)

 Kim&Beyonce

Ja hei, esimerkiksi Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Beyonce ja Nicole Scherzinger ovat kaikki kurvikkaita ja miesten mielestä maailman seksikkäimpien naisten kärkilistoilla vuodesta toiseen. Eli ei me kurvikkaat yhtään huonossa seurassa olla ;-)

74 kommenttia:

 1. Asia tekstiä! :) Mä oon aina pitäny sua hurjan kauniina ja sun vartaloa ihanan muotoisena, itse kun olen saman muotoinen, niin saan vinkkejä sulta omaan pukeutumiseeni! :) Tsemppiä ja jaksamista ja toivottavasti tän jälkeen asiat menee paremmin! :)

  VastaaPoista
 2. Hei nainen, katso peiliin. Olet todella kaunis ja unohda typerät kommentit.

  VastaaPoista
 3. Nainen on kaunis kun sillä on muotoja! Kuka tykkää tytöistä jotka ovat ihan lautoja ja sitten laitettu meloonin kokoset rinnat :DD huh
  Mielestäni sinulla on juuri sopiva vartalo.

  VastaaPoista
 4. Oi, tosi hyvä kirjoitus aiheesta!

  Tosissaan, ei jokaista osaa vartalossaan tarvitse rakastaa, kunhan osaa arvostaa niitä hyviä puolia ja korostaa niitä :) Pääasia on että on edes jollain tasolla ja edes välillä tyytyväinen vartaloonsa. Mun mielestä se itseluottamus oman ulkonäkönsä suhteen myös loistaa ulospäin ja vaan lisää sitä luonnollista kauneutta :) Ja oikeessa oot siinä, että kenelläkään ei ole oikeutta arvostella toisen ulkonäköä! Yleensä sen voi varmasti laittaa kateuden piikkiin, mutta silti ne kommentit tuntuu aina pahalta..

  VastaaPoista
 5. Voi miten hyvin tämä teksti oli kirjoitettu, kiteytit asian kyllä paremmin kuin hyvin! Tämä jäi oikein ajatuksiin :) Älä välitä moisista ilkeilijöistä, olet kaunis, ja se,että joku näkee tosiaankin vaivaa käyttää aikaansa 47 ilkeilykommentin hakkaamiseen, kertoo kyllä enemmän kyseisestä kommentoijasta kuin sinusta ;) Tsemppiä, pidä tuo asenne ja ollaan me lanteikkaat vaan ylpeitä kurveistamme ;)

  VastaaPoista
 6. puhut asiaa! mullaki on toooooooooosi huono itsetunto ja kyllä mä vetäisin herneen nenään ja pahasti, jos mulle tultais sanomaan jotain mun ulkonäöstä, koska ite oon tyytymätön siihen miltä näytän!

  - liian pitkät jalat, haluisin hieman isommat rinnat, mä haluaisin edes pienen mahan ja reisiä (oon ollut viimeset viis vuotta alipainone) haluisin pienemmän nenän, kapeemmat kasvot, toisen väriset silmät jne...

  en löydä itestäni juuri mitään hyvää.

  VastaaPoista
 7. Oot aivan oikeassa ton sun tekstis kanssa. Kaverin äiti sanoi mua pienempänä anorektikoksi ja riisitautiseksi, eikä sekään kovin kivalta tuntunut. Mieluummin olen itsekin sellainen nainen jolla on hieman muotoja, kuin tikkulaiha mallityyppi. Mielestäni olet erittäin kaunis nuori nainen...tuntuu että vähän jokaisessa blogissa on taas liikkeellä noita anonyymejä sabotoijia!

  VastaaPoista
 8. olet ihana!

  jatka vain samaan malliin, kera omien kuvien. kuvasi tekevät tästä juuri sinun blogisi!

  Juuri näin, maailman kuumimmat naiset on kurvikkaita, joten älä ota kommentteja itseesi, he ovat kateellisia ja omaavat erittäin huonon itsetunnon!

  VastaaPoista
 9. Lisäksi mua ihmetyttää nämä kommentit, joissa valitetaan nimenomaan jostain vartalon muodosta: kapeista hartioista tai leveästä lantiosta tai päärynävartalosta.

  Siis mitä nämä kommentoijat haluaisivat sun tekevän asialle ?!

  Tuntuu niin kauhean vaikealta hyväksyä että jotkut ihmiset vaan voi olla niin ilkeitä ja typeriä, vaikka tässä sen taas näkee :/

  VastaaPoista
 10. Aina löytyy näitä mieleltään sairaita, joiden on pakko tulla lievittämään omaa pahaa oloaan jakelemalla kaiken maailman törkeyksiä. Terve ihminen ei välitä, jos toinen on hiukan pyöreä. Mut terve ihminen myös huomauttaa, jos toinen on selkeästi liikalihava. Koska se on jo terveydellekin riski, mut tää nyt ei koske sua koska sä et oo lihavaa nähnytkään :D

  Kaikkien niiden sun syömishäiriöjuttujen jälkeen mä en tajua, miten joku KEHTAA tulla mainitsemaan edes yhtä vitun sanaa sun vartalostas. Kenelläkään oo oikeutta sanoa tollasia asioita. Mun mielestä sä oot terve, kaunis nainen, joten pidä siitä kiinni. Noista on helppo olla välittämättä, mutta mä ainenkin ite otan tosi helposti itteeni, joten mulla toi pyöris päässä varmaan päiviä.

  Tää oli ehkä vähän tällänen avautuminen, mutta mulla kiehahtaa noiden ahdasmielisten ihmisten kanssa. Paaaljon tsemppejä sulle! (-:

  VastaaPoista
 11. voietttä, voiettä entiiä mistä edes aloittaisin mutta tää postuas oli ehkä kaikkien aikojen paras! Olet hyvä kirjoittamaan ja sen lisäksi tartuit juuri ajankohtaiseen aiheeseen ihan oikealla tavalla! Ilkeät kommentit kun jäävät pään sisälle vuosiksi ja iaheuttavat asioita joita kommentin sanoja tuskin edes on ehtinyt ajatella.
  Harmi kuulla että sulla on noin paljon asioita itsessäsi mistä et pidä, koska lähes yksikään vioistasi ei kyllä näy tänne ruudun toiselle puolelle! Tsemppiä jatkoon, kiitos tästä postauksesta ja erityisesti viimeisestä kohdasta (;

  VastaaPoista
 12. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Kannattaa muistaa aina että näillä ihmisillä itellään on niin huono itsetunto tai jotain muita suurempia ongelmia ettei jaksa miettiä et mikä itessään ois vikana, vaan yrittää hakee parempaa mieltä muiden mollaamisesta. Mikään ei tee ihmisestä rumempaa ku se että haukkuu muita!!!! Kannustan jatkamaan blogia näistä urpoista huolimatta <3

  VastaaPoista
 13. Kamalaa! Mä en ymmärrä miten joku voi sanoa toiselle tommosia asioita! :o Todella raukkamaista tulla anonyymina laukomaan tollasia kommentteja. Onneks oot vahva ja osaat jätttää tollaset kommentit omaan arvoonsa :)
  Sulla on nimittäin ihana vartalo ja oot kaikin puolin kaunis! :)

  VastaaPoista
 14. Jännä miten usein tummaihoiset naiset tuntuvat olevat itsevarmempia, vaikka heillähän sitä massaa usein onkin valkoisia naisia enemmän. Eikä ne siitä kitise, vaan ylpeinä kantavat sen mitä luoja o heille suonut vai miten sen sanois :D Ihmisten pitäis vaan tajuta olla tyytyväisiä, vaikka joo, itsekin valitan aina tästä ja tosta ja siitä kohdasta, mutta silti.

  Mun mielestä just sun laiset tytöt on kauniita. Mieti, sulla sentään on rinnat, kaikilla ei. ;D Ja sun nenä on maailman söpöin, vaikka ei pieni ookkaan. Mun mielestä se on hurmaava. Sellai kivan muotonen! Oon kai ennenkin sanonut sitä täällä mutta sanoin taas.

  Mulla oli vielä vaikka mitä askaa, mutta unohdin sen, MOI :)

  VastaaPoista
 15. hyvä teksti, kiitos !

  ja sinä anonyymi, haista --.

  VastaaPoista
 16. sulla ei ole kyllä kaikki kamarit ihan lämpimänä

  VastaaPoista
 17. HEI aivan loistavaa Mikaela!!! Just tollast meininkii tarvittais enemmän... Ja kukaan ei ole täydellinen ja harva pitää kropastaan mutta sen kanssa tulee elää tai yrittää itse muuttaa sitä. Jokainen ihminen on erilainen eikä kenenkään tulisi arvostella tosia tolla tavalla. Jokainen määrittelee oman kroppansa ja pitää siitä tai ei. Ja totta kai naisilla pitää olla muotoja! Ei se ole nainen jos on lauta. Itsellänikin on kaikkea mistä en pidä mutta elän sen kanssa! Mutta ihanaa että joku pystyy kans elämää kroppansa kanssa!

  VastaaPoista
 18. sinä oot täydellinen tuollaisenaan, joillain täytyy saada purkaa pahaa oloa muita haukkumalla/saada oma IT korkeammaksi. En oo ikinä kattonu jotain hyvänenaika sentää ihmisten hartioita että passaako ne nyt varmasti muuhun kroppaan. On aika alhaalle haukkuja mennyt kun vikoja joutuu oikein tekemällä tehdä. Tsemppiä ja elä ota kaikkia kommentteja totena!
  pst, sullahan on nätti nenä :D

  VastaaPoista
 19. Äh mun mielestä olet niin saakelin kaunis!!!ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
 20. Näin sitä pitää! sulla on niin oikea asenne anonyymejä kohtaan. Yleensä tuntuu siltä, että läheisimpien kommentit satuttaa eniten, mutta välillä tuntuu, että se ilkeä sanakin tuntemattomalta, kirpaisee enemmän.
  Sussa ei ole mitään vikaa, vaikka oma pää sitä peilin edessä jankuttaisikin, mutta onneksi sä tiedät sen:--) oot upea nainen ja oo siitä ylpeä!

  VastaaPoista
 21. Naurettavaa miten joku jaksaa uhrata oikeasti aikaa tuollaiseen turhaan haukkumiseen ja toisen vartalon kommentoimiseen negatiivisesti.
  Itse olen pistänyt merkille että olet hoikistunut tosi paljon lähiaikoina! Ja ole vaan ylpeä kapeista hartioistasi, itse omistan leveät hartiat, jotka ovat aivan liian massiiviset kropalleni :D

  VastaaPoista
 22. Mikaela sä oot huippu! En ymmärrä miten jaksat noita kommentteja kun olet yleisesti puhunut olevasi tyytymätön kroppaasi :/ Varmaan siksi nämä anot huomauttelevat sinulle asiasta, koska tietävät että se sattuu... Kuten sanoit, itsekin muistan jokaisen kerran kun minua on haukuttu yläasteella. Olin liian pitkä, liian harteikas, liian "suorakulmio" yms. Mutta nyt, vuosien jälkeen, osaan arvostaa pituuttani erilailla kuin ennen ja osaan olla siitä jopa ylpeä hetkittäin :) Nämä haukkujat eivät ole menestyneet elämässään yhtään, osa ei ole käynyt MITÄÄN koulua yläasteen jälkeen ja minulla kohta menossa jo toinen... Eli sitä yritän sanoa että haukkujat ovat säälittäviä, yleensä tyytymättömiä itseensä, ja siksi yrittävät parantaa omaa oloaan haukkumalla muita. Itse en kyllä saisi siitä itselleni hyvää mieltä, mutta pidänkin itseäni haukkujia viisaampana ihmisenä, kuten sinäkin olet! :-) Olet ihana, toivottavasti jatkat blogiasi, jätä ano-kommentit pois jos se auttaa! <3

  VastaaPoista
 23. En olekaan koskaan kommentoinut blogiasi, niin nyt on senkin aika.
  Tuli paha mieli puolestasi, kyllä ihmisten ilkeys on järkyttävää. Olisi hauska tietää minkälaisia missejä siellä ruudun toisella puolella olevat anot sitten oikein ovat kun on varaa arvostella..............
  MUR! Hei tyttö, olet kaunis etkä todellakaan ole läski tai iso mistään kohtaa. Kaunista kevättä! :)

  VastaaPoista
 24. Mun on nyt vaan pakko tulla kommentoimaan tätä!

  Tässä postauksessa oli todellakin asennetta. Jokaisen tulee rakastaa vartaloaan ihan sellaisena kuin se on (vaikka eihän se kaikilta, esimerkiksi minulta, onnistu vaan syömishäiriötä on sen takia tullut). Mikaela, olet todella kaunis ja ihana ihminen (vaikken sinulle ole ikinä jutellut tai mitään, mutta blogin perusteella olen sellaisen vaikutelman saanut), älä välitä mitä toiset tulee haukkumaan. Ne ovat vain kateellisia! :--) Just kerroin kaverille, kuinka ihana sun blogis on ja kuinka ihana bloggaaja ja kauniskin vielä oot.

  Ja se typerä ihminen, joka tulee tänne haukkumaan, voisi vaikka katso peiliin, kasvaa hieman ja opetella käytötapoja, koska vaikka tämä on internet, ei silti ole soveliasta haukkua toisia. Ei hänkään ole täydellinen. :--)

  VastaaPoista
 25. Oot just hyvä <3 Jatkat vaan omana ittenäs ja oot välittämättä jostain kateellisista paskoista. Luultavastihan ko. anonyymi on kateellinen jos on jaksanut lähettää 47 mollaavaa kommenttia? :D

  VastaaPoista
 26. Loistava mikaela!! Mulla on kans sirompi ylävartalo ja sit lantiota ja pyllyä löytyy :D Ennen mulla oli huono itsetunto, mut yhtäkkiä se vaan hävis ja nyt osaan arvostaa sitä mitä mulla on :D en esim. tykkää että mulla on aika pienet tissit, mut rakastan ku mulla on piiiitkät jalat, korkkarit jalassa ne vaan jatkuu ja jatkuu :D Se kans, et mul on kans tota jenkkakahvaa, mut ei kai se mua hirveästi häiritse, koska muutenhan tekisin sille jotain :D

  VastaaPoista
 27. Smile sweetie.
  You look fabulous♥

  VastaaPoista
 28. täyttä asiaa! jennifer lopez on todella hyvä esimerkki myös, sillä hän on myös kurvikas, mutta todella kaunis :)! arvostan ihmisiä, jotka rakastavat itseään juuri sellaisina kuin ovat, ja olet hyvä esimerkki siitä! olen aina ollut sitä mieltä, että hieman kurvikkaat ovat 100 kertaa kauniimpia kuin tikku laihat ja olen sitä mieltä edelleen! =) ja teit muuten todella hienon jutun tästä asiasta! :)

  VastaaPoista
 29. Mikaela, mä olen kadehtinut sun hiuksia ja kauniita silmiä aina! Myös sun kroppasi on ollut mielestäni todella kaunis. Estä taas anonyymien kommentointi, niin ei ehkä tarvitsisi pahoittaa mieltään enään niin usein? :)Hyvää jatkoa sulle ja koita nauttia elämästä myös huonoina päivinä :)

  VastaaPoista
 30. Oot tosi nätti tyttö :) älä välitä kateellisista ihmisistä :)

  VastaaPoista
 31. Voi luoja miten omalta voi jokin postaus tuntua. Mä en koskaan ole ymmärtänyt ihmisiä, jotka haukkuu/valittaa/nillittää mikä niiden mielestä toisessa on vikana, koska ihan oikeasti, get real, mitä vittua minä sille voin jos mun luusto on rakentunut siihen malliin, että peppu on hehtaarin verran leveämpi kuin hartiat tai nenä sen kokoinen, että kulman takaa näkyy 10 sek ennen kuin itse ihminen. Ne on asioita, jotka tekee ihmisestä just sen ittensä ja henkilökohtaisesti en ainakaan lähtisi sellaisten asioiden vuoksi leikkaukseen.

  Vaikka sä ärsyttäisit kuinka monia tai puoli maailma pitäis sua rumana, niin mun mielestä sen verran järkeä pitäis päässä olla, että pitää sen tiedon ihan vaan itellään, koska mitä helvettiä siitä hyötyy ? En vaan voi ymmärtää.

  Hienoa, että oot ymmärtäny saman asian : )

  VastaaPoista
 32. Hei Mikaela, oot yksi kauneimmista ihmisistä, joten älä ota kuuleviin korviisi mitään haukkuja! Se ei tosiaan osoita muuta kuin oman elämän surkeutta, kun pitää tulla toiselle kasvottomana mitään huutelemaan. Loistava teksti, hyviä pointteja ja toivottavasti nuo huutelijat menee taas vähän itsensää tän luettuaan! Nyt vaan lakkaat vartalosi väheksymisen tyystin ja keskityt olemaan oma ihana itsesi :)<3

  VastaaPoista
 33. Jokainen ei ole kaunis. Monta henkilöä, varsinkin tyttöä, on tullut elämässä vastaan jotka ovat rumia eikä heitä haluta kauaa katsella kun alkaa joko ällöttämään tai säälittämään.

  VastaaPoista
 34. ah oon niin kateellinen kimin muodoista ! semmonen vartalo ois unelma ! (:

  VastaaPoista
 35. Nyt kyllä tuli niin hyvää tekstiä että ! Älä anna anonyymien masentaa sua, oot todella kaunis ja mahtava ihminene !

  VastaaPoista
 36. Yritin tässä etsiä kuvaa, josta pystyisin huomaamaan nuo ikävän kommentin väittämät ja kuvaa, josta ei kateus sun kauneudesta nousisi pintaan.. en löytänyt. Olet vaan aivan ihana! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 37. Mun mielestä vartalonmuoto ei mitenkää määrää miltä ihminen näyttää vaa se että osaa korostaa parhaita puolia ja olla niistä tyytyväinen :) ja älä välitä tollasista tyhmistä haukkjista, joilla itse on vaa nii heikko itsetunto ja ne saa jotain ihme tyydytystä toisten haukkumisesta :o sulla on tosi ihana blogi ja kivoja ajatuksia ja oon seuraillu jo pitkään :) on vieläpä täs puolen vuoden aikana huomattavasti parantunu tää blogi ja toivon todella että pystyisit nauttimaaan itsestäsi juuri sellaisena kuin olet koska sussa on niin paljon kauniita puolia ja muista että aina voisi olla paljon huonomminkin ! :)

  VastaaPoista
 38. Tosi hyvä postaus! Voit olla ylpeä muodokkaasta ja kurvikkaasta kropastas,semmoisen melkein kaikki naiset haluaisivat! :)tällä anonyymilla ei itsellään ole varmasti kaikki asiat hyvin ja koittaa purkaa sitä ahdistusta ja pahaa oloa suhun.Älä missään nimessä lopeta blogin pitämistä yhen kusipään kommenttien takia.Ne kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa.Olet nättimys<3

  VastaaPoista
 39. ^^

  onko laihuudesta haukkuminen sitten hyväksyttävämpää kuin lihavuudesta?

  VastaaPoista
 40. Nyt oli kyllä tosi paljon asiaa ja hyvästä aiheesta ja ihmettelinki paljon et jaksoin lukea näin pitkän , mutta helpostihan se menee ku on kiinnostunut just tämmösistä :) Ja mun mielestä sussa ei ole mitään vikaa ! Sä oot tosi persoonallisen näköinen etkä_todellakaan_lihava_! Toivotaan et ihmisten asenteet muuttu tän myötä ! :) kiitti tää autto itteeki miettimään omaa vartaloaan ! U made my day

  VastaaPoista
 41. Postauksesi oli todella asiaa. En ymmärrä, miten kenelläkään on sydäntä saati sitten pokkaa moisiin ilkeyksiin, ulkonaköhän on jokaisen oma asia. Olet todella kaunis ja nää anonyymit on siitä vain kateellisia. :)

  VastaaPoista
 42. Ooot tosi kaunis! :> Kannattaa jättää tuollaiset negatiiviset kommentit omaan arvoonsa, koska et todellakaan ansaitse niitä (eikä kyllä kukaan muukaan) :>

  VastaaPoista
 43. Mahtava teksti! Ja sä oot oikeesti niin kaunis, ihana nähdä, että voi olla seksikäs ja pukeutua upeesti, vaikkei ole alipainonen. Sun blogin takia usein muistan, että ehkä mä voin olla ihan hyvä näinkin:)

  En kanssa voi käsittää noita ilkeitä kommentteja. Ne kun tosiaan muistaa vuosia. Toivottavasti muistelet huonona hetkenä tähän tulleita kommentteja. Oot upea! =)

  -Anna

  VastaaPoista
 44. Sä oot kyllä oikea ilmestys! Tosi kaunis nainen.
  Meissä naisissa usein on juuri se vika, että vihataan itsessämme niitä kurveja ja muotoja, mitä niin monet miehet meissä rakastaa.
  Musta on myös ihailtavaa ja rohkeaa myöntää, että nää ilkeilyt ja loukkaukset pahoittavat sun mieltä. Liian monesti ihmiset lähtee "onneksi oon sen verran tyytyväinen itseeni ja tiedän olevani kaunis" tai "Hahaaa :-DDD niin hauskaa, kateelliset itkee" -linjalle. Ihanaa että joku uskaltaa vaihteeksi näyttää olevansa haavoittuva eikä tehty rautaisesta itsevarmuudesta :)
  Olet ihana tyttö!

  VastaaPoista
 45. Mun mielestä oot tosi kaunis just noin! itse olin aikoinaan hoikka ja raskauden jälkeen vartalossani ei ole yksinkertaisesti mitään muotoa, on lantiota, mutta on myös löllyvää mahaa enkä osaa käyttää muunlaisia vaatteita kun isoja telttoja, en kuitenkaan myöskään lähde laihduttamaan ja se kertoo mulle jollaintavalla et oon silti tyytyväinen itseeni,vielä ku oppis rakastamaan tätä vartaloa just tämmösenä!

  VastaaPoista
 46. minäkin olen tyytyväinen muodottomaan laatikkovartalooni, enkä missään nimessä haluaisi isoja rintoja ja isoa takapuolta! :)

  VastaaPoista
 47. "En missään nimessä haluaisi leveämpää ylä- kuin alakroppaa enkä olla muodoton laatikko."

  tää kyllä särähtää vähän korvaan. ensin kirjoitat, ettei ketään saisi haukkua, ja ettei vartalomalleilla ole väliä yms., mutta sitten itse dissaat yhtä vartalomallia heti perään. vie vähän argumenteilta pohjan... mutta muuten kyllä ihan asiaa ja oon samaa mieltäkin kanssas.

  VastaaPoista
 48. Olen samaa mieltä aikaisempien kanssa. Mun miesetä olet kaunis, älä anna noiden nolojen anonyymejen lannistaa itseäsi!

  VastaaPoista
 49. Jos ihan rehellisesti puhutaan niin mun mielestä sä oot yks kauneimmista bloggareista :) Ehkä jopa kaunein. <3

  VastaaPoista
 50. olet ihana mikaela!<3 aivan ihana ja kaunis nuori nainen

  VastaaPoista
 51. Voi että alko harmittamaan sun puolesta : ( hassua miten ihmisillä voi olla noin kärkkäitä mielipiteitä. Oikeesti, älä välitä idioottien ihmisten mielipiteistä, sun kroppa on just ihana ja olet muutenkin todella kaunis! Ihmisistä löytyy aina niitä, jotka etsii kaikesta vaan huonoja puolia, ja ignooraa ne kauniit ja hyvät asiat. Surullista itse asiassa, he siitä vaan loppujen lopuksi kärsivät :)

  VastaaPoista
 52. Hyvin kirjotettu! Oon kaikesta niin samaa mieltä! Miten joku voi nähdä noin paljon vaivaa että saa kirjottaa jotain tollasta. Ja se että miten jollekki voi tulla tosta hyvä olo, tai vaikea ainakin kuvitella että tulis. Tseppiä sulle. Ja oot kaunis ja ei sun kropassa mitää vikaa oo! :) Lukiasi!

  VastaaPoista
 53. HYVÄ MIKAELA! Olet ihana!! :)

  VastaaPoista
 54. "Anonyymi sanoi...
  sulla ei ole kyllä kaikki kamarit ihan lämpimänä"

  "Anonyymi sanoi...
  Jokainen ei ole kaunis. Monta henkilöä, varsinkin tyttöä, on tullut elämässä vastaan jotka ovat rumia eikä heitä haluta kauaa katsella kun alkaa joko ällöttämään tai säälittämään."

  Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa? Kyseessä noissakin todennäköisesti se sama idiootti joka lähetti sen "kunnioitettavan" 47 kommenttia sulle.

  VastaaPoista
 55. Musta on kyllä kanssa tosi vittumaista että toisen vartaloa pitää kommentoida. Mä oon lyhyt (157cm) ja tosi kurvikas (65G-H, 99-60-101) ja mulla on kapeet hartiat ja saan tästä jatkuvasti kommenttia. Oon tosi pieni ja hoikka muuten mutta tissit ja peppu on hervottomat. Omaa kroppaa voi vatvoa tai kysyttäessä kertoa mielipiteensä, mutta musta on epäreilua että tullaan anonyymina avautumaan sulle kaikesta. :( Tulee ihan paha mieli sun puolesta. Mutta oot oikeesti nätti, muista se! :D

  VastaaPoista
 56. upee kirjotus, etkä saa lannistuu noista typeristä kommenteista ! oot nii kaunis ja upee nuori nainen, etkä todellakaa ansaitse tollasta ! ps. me muodokkaat tytöthän ollaa niitä miesten suosikkeja;)

  VastaaPoista
 57. Ihana ja pysäyttävä teksti. Tsemppiä sulle Mikaela, jätä tollaset säälittävät ruikuttajat ihan sinne omaan arvoonsa. :)

  VastaaPoista
 58. Nyt avautuu yksi Anonyymi ekaa kertaa!
  Tuleeko se vieläkin yllätyksenä ihmisille, että vartalon muotoja on monia? Me naiset varsinkin saadaan riesaksi rasvaa ties minne paikkoihin, mutta entäs sitten, varmasti jokainen meistä joka peiliin katsoo tarkemmin, tietää ne "ongelma" kohtansa!
  Tuntuu siltä, että usein nämä länkyttäjät jotka tykkää toisia arvostella, on niitä typyjä jotka ovat lautoja ja hyvin epävarmoja itsestään koska totuus on että semmonen kroppahan näyttää noin 10v pojan vartalolta. Mikä oikeus heillä siis on arvostella upeaa, muodokasta naista joka usein hoksaa olevansa niin kaunis? No kateushan se sieltä pilkistää :)Epätoivoisimmat menee ottamaan peppuunki implantin kun ei muotoa ole omaasta takaa!
  Olet hienosti avautunut omasta huonosta itsetunnosta ja siihen liittyvistä asioista, joten on mielestäni naurettavaa että jotkut kokee voivansa tulla latistamaan mieltäsi, vielä anonyyminä, kyllä se tiedetään miten nuo ulkonäköön liittyvät ilkeät kommentit jokaista sattuu, NE OVAT TURHIA!!

  VastaaPoista
 59. Joku anonyymi täällä kommentoi, että:

  "Tuntuu siltä, että usein nämä länkyttäjät jotka tykkää toisia arvostella, on niitä typyjä jotka ovat lautoja ja hyvin epävarmoja itsestään koska totuus on että semmonen kroppahan näyttää noin 10v pojan vartalolta. Mikä oikeus heillä siis on arvostella upeaa, muodokasta naista joka usein hoksaa olevansa niin kaunis? No kateushan se sieltä pilkistää :)Epätoivoisimmat menee ottamaan peppuunki implantin kun ei muotoa ole omaasta takaa!"

  Voisinkin kysyä sinulta anonyymi, että MIKÄ OIKEUS SULLA ON ARVOSTELLA NÄITÄ LAUTOJA, JOILLA ON 10V POJAN VARTALO? :)) En ymmärrä, mikä oikeus teillä pyöreillä ja muodokkailla ihmisillä on puhua poikamaisesta ja sirosta vartalosta negatiiviseen sävyyn, jos tämä oikeus ei päde toisinpäin. Samalla tavalla se loukkaa, oli ruumiinrakenne millainen tahansa.

  VastaaPoista
 60. Sakeeta, että ihan oikeasti muut ihmiset vaivaavat päätään toisten asioilla : ) ketä voi kiinnostaa, minkälainen jonkun ihmisen kroppa on, tai osaako se pukeutua tai mitä ikinä.. Kannattaa vaan pitää omista asioista huolta, ennen kun pilkka osuu omaan nilkkaan! Nää on näitä ikuisia ärsyttäviä juttuja, mutta toivotan sulle paljon jaksamista elämään niin näihin tällasiin juttuihin kun muihinkin! : ) sun elämä ei ole noiden ns. ilkeiden anonyymien arvosta!

  VastaaPoista
 61. nyt on pakko kommentoida vaikka en yleensä kommentoikkaan, luen ja olen hiljaa mieluummin.. sun vartalohan on upea! itse olen tyyliin luuta ja nahkaa, ei rintoja laisinkaan.. itse saan taas kuulla siitä! mikä sitten on täydellinen vartalo! kun mikään ei riitä! en voi vaikuttaa siihen jos rintani ovat pienet tai että minuun ei tartu rasva!! mieluummin itsekkin olisin vähemmän luisempi, perseekkäämpi ja rintavampi, silloin kaikki paidatkaan eivät näyttäisi niin valtavilta säkeiltä päälläni! kadehdin juuri sinun mallisia naisia! ja usein miehet juuri pitävätkin muodokkaista naisista. luulenpa että tämä anonyymi on vain kateellinen vartalollesi. se riittää että itse olet tyytyväinen vartaloosi, sanoo muut mitä tahansa. olen itse joutunut kamppailemaan huonon itsetunnon kanssa, koska en näytä seksikkäältä missään vaatteissa kun muodot puuttuvat! mutta olen alkanut oppimaan hyväksymään itseni tällaisena, kun en itse sille voi mitään, toivoisin vaan että muutkin hyväksyisi. jatka sinä samaan malliin olet täydellinen juuri tuollaisena !:)

  VastaaPoista
 62. Leuka pystyyn ja jätä tuollaiset typerät kommentit omaan arvoonsa. Luultavasti tämä anonyymi kommentoija on kateellinen sinulle jostakin (juurikin ehkä naisellisista muodoistasi) ja haluaa sen vuoksi pahoittaa mieltäsi.

  Jokainen on kaunis omana itsenään, ja koska oman kroppansa kanssa joutuu elämään koko ikänsä, ei auta kuin opetella rakastamaan sitä sellaisena kun se on:)

  Olen hiema vanhempi lukijasi ja vuosien varrella olen itsekin joutunut huomaamaan, että on vain hyväksyttävä itsensä sellaisena kuin on. Kukaan meistä ei kuitenkaan ole täydellinen, eller hur?:)

  Asukuvia siis kehiin rohkeasti, olet kaunis nuori nainen:) Aurinkoista kesän odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 63. Ymmärrän todellakin, että ei tunnut hyvältä saada asiattomia kommentteja omasta vartalosta.

  Mutta sitä en ymmärrä, että miksi sorrut itsekin arvostelemaan ihmisten muotoja, vaikka väitätkin, että kaikki on kaunista.

  Tässä ote tekstistäsi:
  "Itse olen tyytyväinen, etten ole miesmäinen ylävartalostani ja että mulla on lantio. En missään nimessä haluaisi leveämpää ylä- kuin alakroppaa enkä olla muodoton laatikko."
  -Tuntuisiko sinusta hyvältä, että joku menisi laukomaan tällaisia kommentteja, jos sinulla sattuisi olemaan leveät hartiat tai olisit muodoton?

  Tätä viestiä ei tarvitse julkaista. Halusin vain kertoa, että hyvä todella että kannustat kaikkia rakastamaan itseään, mutta äärimmäisen huono, että sorrut samaan haukkumiseen ja muiden arvosteluun kuin vihaamasi anonyymit.

  VastaaPoista
 64. Tosi surullista että joku oikeasti jaksaa uhrata elämästään tunnin jonkun mollaamiseen. säälittävintä on, että todennäköisesti tarkoitus on ollut saada sut luulemaan, että koko maailma ois samaa mieltä. no, ei todellakaan ole. huhhuh, taas joku häriintynyt demi-angstiteini ollut varmaankin asialla

  VastaaPoista
 65. ei luoja ihminen oikeesti, tottakai sun pitää pystyä ottamaan myös rakentavat ja kriittiset kommentit vastaan EIKÄ POISTAA NIITÄ. tuo on typerää ja asioiden kiertämistä jos mikä!!!

  VastaaPoista
 66. ei luoja oikeesti, nyt sä oot laittanu tollasen et sun pitää hyväksyy noi kommentit, et siis kestä totuuden mukaista ja välillä valitettavasti myös kriittistä palautetta blogistasi.

  VastaaPoista
 67. rpj, ööö mulla on ollu koko tän blogiajan kommenttienvalvonta päällä? :-D

  VastaaPoista
 68. Valitettavasti sun blogista kyllä huomaa, että sulla on huono itsetunto.

  VastaaPoista
 69. Järjetöntä, että joku on oikeesti käyttäny noin paljon aikaa sun haukkumiseen?! Mä en käsitä. Musta oot tosi nätti ja tiedän itsekin huonon itsetunnon omaavana, että pienikin huomautus jää mieleen ja tuntuu tosi ikävältä.

  VastaaPoista
 70. Mua rupes oikeen kiukuttaa, miten kukaan voi kirjottaa tollasia kommentteja, vaikka yleensä en jää miettimään tällasia juttuja. Ja oikeastaan säälittää todella paljon, sillä kommentoijalla täytyy tosiaan olla todella paha olla, että ajautuu tollaseen :(

  Mua niin usein harmittaa, kun et tajua miten nätti tyttö olet! Mä kyllä vaihtasin kasan omia piirteitä vaikka saman tien - myös monia noista joita listasit inhoovas! Harvoin puheet auttaa, mutta toivottavasti kehut rakentaa kuitenkin itsetuntoa edes hiukkasen korkeemmalle :)

  VastaaPoista
 71. Toi viimenen kommentti oli mielestäni vähän tyhmä, jotenkin tuossa viitattiin siihen, että miesten mielipide määrittelee sen, mikä on kaunista tai seksikästä. Jos lähtee vain heidän mielipiteittensä perusteella, niin voin sanoa että et ole tyytyväinen kehoosi koskaan.

  VastaaPoista
 72. En ymmärrä onko kaikilla täällä keskustelevilla naisilla joku täydellisen vartalon metsästys? En ole vielä täydellistä nähnyt, enkä tule näkemään.

  Jengi voi katkoa luitaan ja poistaa rasvojaan, mutta hyvä olo lähtee itsestä.

  terveisin poskeen piirretyn tähden takia koulukiusatuksi joutunut...

  VastaaPoista
 73. Se on fakta etä monet suomalaiset mollaa toisiaan.Minusta snä olet kaunis.Tunnen erään tytön (täytti just tos 21 ja on hyvä ystäväni) ja hän painaa 150 kiloa.Ja hän on vähän samantyylinen kuin sinä.Siis käyttää muotivaatteita (suurinosa teetetty ulkomailla ym)ja käyttää Chanelia ym.Hän on avoin ja ihana ihminen ja kyllä häntäkin on haukuttu ja monesti onkin.Kaupungilla häntä osoitetaan ja tirskutaan ja kerran tapahtui sellainen että olimme elokuvissa ja olimme ostamassa juomat ym. leffanaposteltavat ja kaveri meni vessassa käymään kun tämä kassa kuiskasi minulle "Miten kehtaat olla noin läskin kaveri.Eikö hän ällötä sinua.Miä ainakaan en kehtaisi olla noin kamalan pontson kaveri.Siinähän kärsii seuraelämä ja on vielä ostitte popcorniakin ym."
  Ja voin sanoa että loukkaannuin totaalisesi..haukuin tämän kassan lyttyyn ja kiehuin kuin pata raivosta..katsoimme kyllä elokuvan koska sitävartenhan me sinne mentiin ja sen jälkeen lähdimme.Siinä kyseisessä leffateatterissa en koommin ole käynyt.Tämä kassa on tietojen mukaan inhottava kaikille jotka on vähänkin ylipainoisia.

  Mutta..älä välitä noista kommentoijista jotka haukkuu.Se osoittaa ettei heillä ole kaikki inkkarit kanootissa:D

  VastaaPoista
 74. Löysin vasta äsken blogisi ja bongasin tämän postauksen tuolta palkista.

  Oma äiti on sanonut meille lapsille ikään kuin elämänohjeena, että jos itsellä on hyvä itsetunto, ei tarvitse haukkua muita (ts. on kanttia antaa toiselle positiivista palautetta). Tätä voi mielestäni täysin soveltaa noihin ilkeisiin anonyymeihin. Olet kaunis, se vain saa nuo haukkujat kateellisiksi!

  t. toinen kurvikas nainen - ollaan ylpeitä itsestämme! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela