Candy boys

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Siitä onkin pitkä aika kun oon viimeksi kertonut miesmaustani kunnolla. Aika päivitellä tietoja ;-)

Mulla on vaihdellut aika paljon miesmaku yläasteelta lähtien. Muistan kun 8.luokalla olin ihan kuumana perhetuttujen (ällöttävää, tiedän!) poikaan, joka fanitti mm. Guns'n'Rosesia ja pukeutuikin siihen tyyliin. Nykyään en voisi edes kuvitella ihastuvani sellaiseen rokkikundiin. 9.luokalla tykästyin hoppari-tyyliin ja silloinen poikaystäväni Mikko vastasikin aikalailla sitä. Lukiossa miesmaku oli aika sekalainen, ns. nättiä poikaa, joka laittaa itseään, hopparia, lievää emo-tyyliä (Gosh vihaan noita kaikkia genresanoja :-D) ja niin edelleen.

Nyt viimeisen puolen vuoden aikana oon ihastunut ulkonäöllisesti todella samantyylisiin kundeihin; urheilija (<3), hyvä kroppa, pitkä (vähintään 185cm), pitää huolta itsestään ja hyvännäköinen sekä on kiinnostunut vaatteista. Ihan oikeesti mulla on joku pakkomielle tällä hetkellä urheilijoihin! Oon ihan sulaa vahaa kaikkien, varsinkin lätkä ja jenkkifudis, pelaajien edessä. Haluan että mies on iso hyvällä tavalla, eli lihaksikas, leveät hartiat, massaa ja pitkä. Mikä onkaan ihanempaa kuin tuntea itsensä pieneksi miehen rinnalla. Lisäksi miehen pitää olla sellainen ulkonäöltään, jonka haluaa ylpeänä esitellä kotona. Toisaalta taas mulla on ulkonäöllisessa yksi ihan toinen ääripääkin. Mikään ei ole kuumempaa, kuin mies puvussa, valkoisessa paidassa ja kapeassa solmiossa oikein laitettuna. Mmm<3

Tuollaisen ulkonäön takana aika usein on kundi, joka on täynnä itseään ja suoraan sanottuna kusipää. Sellaista en halua ja mulle onkin suuri turn off välittömästi, jos toinen ei osaa käytöstapoja, on epäkohtelias, kehuskelee määrällä jonka on juonut eilisenä iltana juhlimassa ollessa ja on liian itsekeskeinen ja niin edelleen. Mikään nössykkä ei tarvitse olla, vaan munaa pitää löytyä, mutta haluan että mies on kohtelias, arvostaa naisia ja ottaa huomioon myös muutkin ihmiset ympärillään.

En tykkää, jos mies on kamalasti vanhempi vaan aika maksimi on se 4vuotta. Mieluummin vuoden pari vanhempi, samanikäinen tai vuoden nuorempi. Kyllä, tykkään nuoremmista kundeista ja pari on ollut parikin vuotta nuorempia! Oonkin saanut jo yleisen Puuma-lempinimen kavereilta, koska oon nuorempien perään haha :-D Voi mun kanssa. Ei voi mitään, jos on ihana mies (tai poika). Oon varmaan tulevaisuuden Madonna, jolla on itseään 30vuotta nuorempi Toyboy kainalossa.

Ulkonäkö miesmaussa on muuttunut paljon, mutta sisin ei. Jotenkin kamalaa, kun en edes nykyään pysty deittailemaan alle 180senttisiä :-D Oon kamala.

Sitten lemppari osioon, eli itse lemppari miehiin
Jesse Williams
Viktor "imuri" Fasth
Miles Austin
Tom Brady
Channing Tatum
Eric Dane

Siinä oli tämän hetken lemppari eye candyt. Vielä yksi joka saa mut syttymään, on tatuoinnit käsissä ja erityisesti olkavarren alapuolella eli siellä kainalossa olevat tatuoinnit. Hothothot!

Hot in here! Liikaa kuumia miehiä ;-) Vielä kun löytyisi se oma ihanuus.

Onko kellään muulla yhtään samanlainen miesmaku? :-)

33 kommenttia:

  1. paljonko kamerasta on tarjottu?!?!

    VastaaPoista
  2. hahaa satutko seuraamaan Greyn Anatomiaa : D?

    VastaaPoista
  3. aaaaa toi vika kuva on todella kuuma! harmi ku oma bf ei tykkää tatuoinneista :--(

    VastaaPoista
  4. Huh kun oli pinnallinen postaus..

    VastaaPoista
  5. Melko pinnallista.. "En voi deittailla alle 180 senttisiä".

    VastaaPoista
  6. "Anonyymi sanoi...
    Melko pinnallista.. "En voi deittailla alle 180 senttisiä"."

    ^mitä pinnallista siinä on? Joku ei voi seurustella lyhyemmän kanssa, toinen ei pidemmän, yksi ei halua itseään nuorempaa, toinen taas haluaa ja yhdelle käy mikä vaan.

    VastaaPoista
  7. ettei sulla ois jo joku tietty kiikareissa kun noin tarkasti kuvailet?;)

    VastaaPoista
  8. "emmm sanoi...
    ^mitä pinnallista siinä on? Joku ei voi seurustella lyhyemmän kanssa, toinen ei pidemmän, yksi ei halua itseään nuorempaa, toinen taas haluaa ja yhdelle käy mikä vaan."

    Mikä tossa sun listassa ei ole pinnallista?

    VastaaPoista
  9. emm, pituus on ulkonäköseikka, niinkuin juuri itsekin luettelit. :)

    VastaaPoista
  10. eric dane on kyllä ihan ok... ;-)

    VastaaPoista
  11. Voisin laittaa ton vikan taustakuvaks 8----)Tai miksipä en tekis kollaasia noista kaikista..

    VastaaPoista
  12. Kaikki nyt vaan ei tykkää kaikesta. Ihan varmasti kaikilla on jonkinlainen kriteeri ulkonäönsuhteen

    VastaaPoista
  13. Oon nyt varmaa sitten sika pinnallinen kun en todellakaan pystyis deittaan mua päätä lyhyempää miestä -.-

    VastaaPoista
  14. NIMENOMAAN IMURI!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  15. en ymmärrä mitä pinnallista tai pahaa on siinä jos joku ei halua deittailla alle 180 cm miesten kanssa? mun mielestä on ainakin kivempi jos se jätkä on pidempi.
    nimim. oma kultani on mua vaan pari senttiä pidempi ja itsenhän olen 170cm..

    VastaaPoista
  16. onhan se kiva, mutta se kun jokin piirre on _vaatimus_ tekee pinnalliseksi

    VastaaPoista
  17. "Mikä onkaan ihanempaa kuin tuntea itsensä pieneksi miehen rinnalla."

    ^ Samaa mieltä :-D

    Mut toi pituus on mulle ainakin tärkee juttu. Jos vaikka kadulla nään jonkun kivanäkösen mut _pitkän_ miehen, pidän sitä viehättävänä. Mut sitte kuvittelen sen saman duden jonain 170-senttisenä niin ei enää viehätä niin paljoa :DD Kai mäki oon vähän pinnallinen sitte, mut mitäs sitä valehtelemaan!

    VastaaPoista
  18. mä olen jotenkin käsittänyt että deittailun tavoite olisi se mahdollinen seurustelu ja että kun seurustelee ja toista rakastaa, ei sillä ulkonäöllä ole mitään merkitystä? mieltymykset nyt ymmärtää mutta nää näyttää enemmänkin vaatimuksilta.....

    VastaaPoista
  19. Täältä löytyy varmaan kans sitte yks pinnallinen. Seittemän vuotta olen seurustellu saman miehen kanssa ja samat kriteerit yhä. Kun sanotaan ettei ulkonäöllä ole väliä kun rakastaa, ni olen vähän erimieltä. En siten etteikö rakkaus olisi se tärkein asia, mutta onhan se sitten myöhemminkin kiva katsella silmää miellyttävää puolisoa :)

    VastaaPoista
  20. Minulle ainakin on tärkeää, että mies on kans vähintään 180 cm pitkä. Ihan vain oman elämänikin takia, koska en halua, että miehen pituus rajoittaisi mun pukeutumista. Että en voisi laittaa ihania lempikorkkareitani sen takia jalkaani, koska mies jäisi silloin sitten lyhyemmäksi, kuin minä, joka ei ole mielestäni kivan näköistä..

    Joten kyllä tuota pituutta pitää tästäkin syystä löytyä ja olen kyllä muutenki heikkona "isoihin" miehiin, syistä joista kuvailit :)

    VastaaPoista
  21. Ei mun mielestä ole pinnallista haluta seurustelukumppaniltaan joitain tiettyjä ulkonäöllisiä seikkoja!:D Haluatteko itse miehenne olevan teitä päätä lyhyempi? :)epäilen vahvasti, että kovinkaan moni nainen tahtoisi todella lyhyttä miestä. Sitäpaitsi tässä postauksessa taisi pääaiheena ollakin juuri miesten ulkonäkö eikä luonne...

    VastaaPoista
  22. Kukapa teistä suostuisi seurustelemaan ihmisen kanssa joka ei edes jonkin verran miellytä omaa silmää? Aina voi olla "vaatimuksia", mitä se on keneltäkään pois? Naurettavaa haukkua tätä pinnalliseksi postaukseksi, eiköhän kaikilla kuitenkin ole omat mieltymyksensä ihmisten suhteen.

    VastaaPoista
  23. Hyi saatana! Oksettavia hinttareita. No siinä sulle sopivia.

    VastaaPoista
  24. Hei toki mun mielestä olis kivaa, että mies olis mua pidempi, mut ei sille oikein mitään voi. Itse oon "huikeet" 177 cm pitkä, enkä kyllä todellakaan aio jättää lemppari kenkiä pois miehen takia!Viimeinen kuva oli aaaaaikas ihana ;)

    VastaaPoista
  25. satutteko muuten pitämään tästä ruotsalaisesta blogista? :) http://www.kissies.se/

    VastaaPoista
  26. Anonyymi sanoi...
    ettei sulla ois jo joku tietty kiikareissa kun noin tarkasti kuvailet?;)

    ^ niimpä ;)

    VastaaPoista
  27. noi tatuoinnit on sellanen juttu mitä en voi vastustaa! <3 ooooh!

    VastaaPoista
  28. Channing Tatum <3 kuumista kuumin

    VastaaPoista
  29. kelle yrität siis tehdä selväksi, että enää et kajoaisi eksääsi, kun toitotat näitä pituusvaatimuksillasi? :DD

    VastaaPoista
  30. Mulla ei vois olla enää yhtään enempää erilainen miesmaku, mutta makunsa kullakin! :)Ja sua varmaan kauheasti kiinnostaa tämä tieto, mutta kirjottelinpa nyt tämän mielipiteeni

    VastaaPoista
  31. Ps. Ainoa yhteinen tekijä mitä itsekin katselen miehissä on noi tatskat, tatuoidut miehet on hot! <3

    VastaaPoista
  32. Joku noissa tatuoinneissa vaan viehättää!! Ja "isoissa" miehissä on varmaan se turvallisuuden tunne kun pääsee viereen nukkumaan tai vaikka vaan kävelee vierekkäin<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela