Biksut 2011

tiistai 3. toukokuuta 2011

Moikka! Tällä viikolla aion ryhdistäytyä ja käydä bikiniostoksilla. Äsken selailin netistä valikoimaa ja kasasin omat lempparit. Toivotaan että ainakin joitain niistä löytyisi liikkeistä :-)




Erityisesti Topshopissa on valikoimassa todella ihania biksuja.

Tänään käytiin Noran kanssa elokuvissa katsomassa Rio. Oli tosi hauska ja tuli naurettua todella paljon, suosittelen :-)
Nyt alan lepäilemään. Oon ollut todella väsynyt sunnuntaista asti ja nukkunut päivälläkin monen tunnin päikkäreitä. Äsken sitten mittasin kuumeen ja vähän päälle 37astetta näyttikin. Nyt pitää lepäillä :-)

8 kommenttia:

  1. Mulle vuosi toisensa jälkeen H&M:n biksut iskee aina eniten. Miten ne onnistuukin luomaan sellasia kokoelmia, että tekis mieli rohmuta itelleen melkein jokaiset :D

    VastaaPoista
  2. ninni, sama! Harmittaa vaan kun rinnat ei ole sitä B tai edes C kuppia, niin rajottaa biksuissa sitä mitkä näyttää kivoilta päällä :-(

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä Ginassakin on nyt parit aika kivat 8)Meneekö sulle mitkään hennesin bikinit? Meinaan vaan, kun niissä on oikeesti tosi pienet koot. Ei sillä että se mulle ongelma olisi :D

    VastaaPoista
  4. heiii mulla on d-dd kuppi ja voin sanoa että ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ osta noita henkat punaraidallisia! ostin ne ja ne siis pysyy niin naurettavan huonosti päällä ettei mitääään rajaa! ihan järkyttävän huonot! surkeet.

    VastaaPoista
  5. jos sun kuppikoko on 80D niinku joskus muistaakseni mainitsit, niin älä helkkarissa mene ostamaan bikineitä joissa ei ole kaaritukia! itse käytän kokoa 75D ja ei toivoakaan että tissit pysyis sisällä ton näköisissä yläosissa - ikävä tosiasia, koska kivojahan nuo muuten ovat. urheiluliikkeistä varmaan löytyis ihan kivoja kaarituellisiakin?

    VastaaPoista
  6. sun blogia mainostetaan demissä ryybbäys blogina :D

    VastaaPoista
  7. D-kuppikoolla ton malliset bikinit ei voi kyllä näyttää mistään kulmasta katottuna hyvältä, ellei sitte tykkää laukkutissi-lookista. Kantsii ottaa kaarituelliset!

    VastaaPoista
  8. Kivat noi kaikki bikinit ! :) Voisitko kertoo mulle tietämättömälle että onko helsingissä bikbokia tai jossain ruotsissa ? vai onko pelkästään nettikauppa ? :D kiitti (: !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela