Stooooockholm igen!

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Hejsan! Tulin joku puol tuntia sitten kotiin tänne Ruotsiin. Täällä on ihan älyttömän nättiä! Ihan vihreetä joka puolella :-) Vieläkin n. 20astetta lämmintä. Skönt<3

Nyt alan purkamaan laukkua. Melkeen meinas lentää vanhoja kesäkenkiä roskikseen, koska ihana HKI-Vantaan lentokenttävirkailija rahasti 30euroa 4,5kilon ylipainosta, eli toisen laukun verran. Ei yhtään ärsyttänyt, koska olisin voinut tuoda vielä enemmän kesävaatteita tai käyttää ton rahan vaikka pariin uusiin ballerinoihin. Noh päätin silti pulittaa ton summan ja kaikki tavarat pääsi perille. Ja tosiaan kjun tulin Suomeen viimeksi, mun pelkkä matkalaukku painoi 42kg, eikä otettu yhtään lisämaksua :-D Nyt matkalaukku oli 25kg (raja 23) ja käsimatkatavara 11kg (raja 8). Noh, oma moka

En oo saanut kuvia pienennettyä mitenkään, kun käytin Suomessa ollessa äidin konetta, niin en ole postaillut. Tänään illemmalla postaan parit asun :-)

Edit//: Mulla on niin hölmö olo nyt, etten jaksa alkaa noita kuvia siirtämään tms. vi hörs imorgon!

4 kommenttia:

 1. Mikä taulu tuolla taustalla on? ;)

  VastaaPoista
 2. ihanko se olis sen lentäkenttävirkailijan vika ettet osaa pakata laukkujas.

  VastaaPoista
 3. Rajota ton itseruskettavan käyttöö, tyhmän näköistä kun kämmenen ulko- ja sisäpuoli on aina valkoset ja muuten tekoruskee koko muori.

  VastaaPoista
 4. Kuule ylempi anonyymi, valkoiset kämmenet on pieni hinta siitä että saa rusketuksen ilman vaaraa sairastua ihosyöpään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela