Igårs och reafynd

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Moikkamoi! Nyt tuleekin pari postausta ihan putkeen

Käytiin eilen viettämässä Emman viimeistä iltaa täällä Tukholmassa porukalla. Voin kertoa, että on ollut vaikea viikko meille kaikille hyvästellä neiti.

Anyway, tälläisessä asussa olin liikenteessä. Anteeksi naamasensuroinnit!
 Blazer H&m/T-shirt Gina tricot/Jeans Zara/Bracelet Guess

Tänään vietettiin vielä iltapäivä koko porukalla yhdessä. Kierrettiin muutamat kaupat ja itse tein ihan huippulöydön!
Täydellinen lyhyt kunnon farkkua oleva farkkutakki Cubuksesta -50% alesta 199kr (ovh siis 399kr). Olen metsästänyt monista liikkeistä juuri tälläistä farkkutakkia, mutta kaikki on olleet ainakin sen 350kr ja eilen meinasinkin jo ostaa H&m Divided puolelta tummansinisen, ohutta farkkua olevan takin, joka maksoi 199kr. Onneksi jätin kauppaan ja päätin jatkaa metsästystä! Tämäkin hyppäsi silmiin niin sattumalta oikaistessa Gina Tricotiin Cubuksen kautta :-)

Olen koko päivän nauttinut komeista nuorista ruotsalaiskundeistä pikkutakit ja Student-lakit päässä. Niin komeita<3 Täällä vapun vietto aloitettiin jo periaatteessa eilen, kun kirjoittaneet juhlivat ja tänään jo lakin saaneet aloittivat viikonlopun yli kestävän juhlinnan. Huomenna me suunnataan isommalla porukalla vapun viettoon Uppsalaan :-)

Nyt alan tekemään jotain ruokaa ja valmistautumaan taas ulos lähtöön.Vi hörs<3

3 kommenttia:

  1. Kim, kiitos! Saa tulla moikkailemaan :-D

    VastaaPoista
  2. Mikaela snälla, skriv hellre 'gårdagens' eller 'igår'. Eilisen asu är gårdagens outfit, gårdagens look eller gårdagens kläder/klädesplagg t.ex. Och reafynd skrivs inte isär.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela