Hemmottelua Studio Stylessä

perjantai 22. huhtikuuta 2011

 Hejsan! Kävin tänään hemmottelemassa itseäni Mäntsäläläisessä Studio Stylessä ripsienpidennyksellä ja suihkurusketuksella sekä tutustumassa liikkeen uusiin laajentuneisiin tiloihin.

 Kaikki Ailen tekemät kynnet koristellaan käsin maalaamalla. En ymmärrä miten joku voi olla noin taitava!
 Tyttöjen omia kynsiä. Piti huomauttaa, että huoltoa vailla :-D
Happibaari on kuulemma auttanut monia migreenistä kärsiviä henkilöitä. Kannattaa käydä kokeilemassa!
Tätä käytettiin alkuaikoina hiusvärien ja muiden aineiden mittaukseen. Olin ihan äimistynyt, koska en edes tiennyt että joskus 1900-luvun alkuaikoina värjättiin jo hiuksia!

Aika meni kuin siivillä höpistessä naistenjuttuja ja kaikista kauneuteen liittyvistä asioista. Sain myös paljon tietoa liittyen mm. ripsien pidennyksiin. Jos ripsipidennys on tehty hyvin, ei niiden kuulu hangata silmää, tuntua painavilta eikä missään nimessä tuhota omia ripsiä. Tämän takia sain varoituksen kokemattoman tekemistä ripsien pidennyksistä, koska ollaan tekemisissä niin lähellä silmää ja kemikaalien kanssa.

Lisäksi pidennys ei koskaan saa olla yli puolta pidempi, kuin oma ripsi, eli jos ripsesi ovat esimerkiksi 6mm, voi pisimmät pidennysripset olla maksimissaan 12mm, koska muuten ne eivät pysy eikä oma ripsi jaksa kantaa sitä. Lisäksi ripsen paksuus pitää valita jokaiselle asiakkaalle erikseen, jotta lopputulos ja pysyvyys olisi paras mahdollinen. Tämän takia on tärkeää, että ripsien laiton yhteydessä mitataan oma ripsi. Itselläni on ollut edulliset, liian pitkiä ja paksuja ripsiä, jonka vuoksi pysyvyys on ollut huono, loppujenlopuksi tullut kalliimmaksi kuin kalliimmat pidennykset ja huolto oli pakko tehdä parin viikon välein. Tietenkin halvallakin tekevä voi olla hyvä, mutta suosittelen ensimmäistä kertaa ottavalle ammattitaitoista pidentäjää.

Itselleni laitettiin 8, 12, 13 ja 14mm ripsiä ja kaksi Swaroskin kristallia. Tykkään ihan älyttömästi näistä ripsistä, koska lopputulos on luonnollinen eikä liian tekoripsimäinen. Juuri sellaiset kuin halusinkin :-)
 Hui kamala, kun luonnonvalo tekee kalpeaksi :-D Ylin kuva on otettu eilen illalla salamalla, eikä edes ole meikkiä nimeksikään. Mutta ripset on ihanat, kiitos Riikka<3

Kotihoito-ohje ripsien pidennyksille:

Vältä ensimmäisten 24 tunnin aikana:
Ripsien kastumista, jotta liima ehtii kuivua läpikotaisin.
Vatsallaan nukkumista että ripsesi eivät sotkeutuisi kuivumisen aikana.
Vältä ensimmäisten 48 tunnin aikana:
suihkua
silmien pesua
saunaa
höyrysaunaa
kylpemistä
uimista
voiteiden käyttöä silmien alueelle
silmien ylimääräistä koskettelua.


Vältä runsasta saunomista tai hyvin kuuman suihkun ottamista, koska jatkuva kuumuus voi aiheuttaa ripsien liimasiteen heikkenemistä.
Vältä öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita.
Älä käytä kovia mekaanisia ripsien taivuttajia, sillä ne voivat vahingoittaa ja katkaista niin synteettiset ripset kuin myös omat ripset.
Älä käytä pumpulia suoraan ripsiin, koska pumpulin kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.
Jos haluat käyttää ripsiväriä, valitse ripsien pidennyksille tarkoitettu ripsiväri

Huoltoväliksi suosittelemme 3-4 viikon väliä. Huomioithan, että ripsesi uusiutuvat kausiluontoisesti, eli yksikään ripsihuoltoväli ei ole samanlainen. Ripsiä irtoaa n. 0-2 kpl päivässä. Ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta, riippuen omien ripsiesi luonnollisesta kasvusta ja siitä miten hyvin hoidat ripsipidennystäsi.
Silmäripsen kasvukausi kestää 60-90 päivää. Ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä, joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydentäviä ripsiä korvamaan pudonneet ripset
Ripsipidennysten pysyvyys on hyvin yksilöllistä.

Lisäksi mulle tehtiin koko kropan suihkurusketus. Studio Style käyttää kasviperäisistä sokereista valmisettua ruskettavaa ainetta, joka tuoksui TOSI hyvälle, eikä yhtään itseruskettavalle. Väsisävyjä on kolme; eurooppalainen, espanjalainen ja brasilialainen, joista mulle laitettiin espanjalainen. Ja skeptikoille tiedoksi, suihkurusketuksesta EI IKINÄ kuulu tulla oranssi, vaan aina värisävy valitaan henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa. Ruskettaessa mulla oli ihan meikkiä kasvoissa, mutta se ei haittaa, koska aine imeytyy myös meikin lävitse ihoon, eikä jää pintakerrokseen. Suihkurusketus on hyvä kosmeettisiin korjauksiin, esimerkiksi maksaläiskien ja suonikohjujen peittoon tai ihan vain korjaamaan itselaitettua epätasaista itseruskettavaa.

Sain todella mahtavia tarjouksia blogini lukijoille, jotka voi hyödyntää aikaa varatessa mainitsemalla nimeni tai blogin nimen :-)

-Kulmat+ripset kestoväri 10e (26e) (Voimassa aina)
-Suihkurusketus 15e (30e)
-Ripsien pidennys 70e (110e)
-Karvanpoisto brazzi 60e (80e)
-Karvanpoisto sääret+reidet+kainalot 50e (80e)
-Erikoisjalkahoito 40e (58e)
-Shampanja-kasvohoito 50e (95e)
-Ihonpuhdistus 40e (50e) (Voimassa aina)
-Hieronta 30min 20e (Voimassa aina)
-Geelikynnet käsin koristeltuina 75e (alk. 80e) (Voimassa aina)

Kampaamopalvelut (Hinnat voimassa aina)
-Permamentti leikkauksella 65e
-Monivärjäys ja leikkaus 60e
-Leikkaus Naiset 25e
-Leikkaus Miehet 15e

Kiitos todella paljon koko Studio Stylen henkilökunnalle ihanasta tutustumiskäynnistä! Ootte ihan mahtavia<3

7 kommenttia:

 1. Upeat ripset! Olen itsekin menossa pian pidentämään.

  Näyttää todella siistiltä ja viihtyisältä tuo paikka. Silmät osu tuohon kestopigmentointiesitteeseen, haluisin sellaisen kulmiin.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat ripset!

  Haluisin itekin joskus kokeilla, mut tällä hetkellä opiskelijabudjetti ei oikein salli. :/

  VastaaPoista
 3. Kauan toi suihkurusketus tarjous on voimassa? ;o

  VastaaPoista
 4. Kuinka kauan ripsipidennys tarjous on voimassa? Sellaiset pitäisi ehdottomasti saada kesäksi, eikä Mäntsälä ole kaukana :) Muistaakseni äiti käy tuolla samassa paikassa laittamassa ripsensä.

  VastaaPoista
 5. Asutko siis mänttässä?=)

  VastaaPoista
 6. " Anonyymi sanoi...

  Asutko siis mänttässä?=)"

  mänttä ja mäntsälähän on sama asia...

  VastaaPoista
 7. ihanat ripset! tosi hyödyllinen postaus kans (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela