Finland!

by - 4/16/2011 06:04:00 ip.

Moikkamoi! Mulla on ollut eilinen täyttä härdelliä ja torsai-iltakin meni tyttöjen kanssa T.G.I. Fridaysissa syömässä käydessä.

Tulin eilen lomalle Suomeen monen mutkan kautta. Koneen piti lähteä Tukholmasta klo 19:30 ja arvatkaa vaan oliko lento peruttu! Tekninen vika koneessa, eikä se ollut sen vuoksi päässyt edes Helsingistä lähtemään Ruotsiin. Saatiin onneksi bookattua meille paikat klo 20:40 lähtevälle Finnairin lennolle, mutta arvatkaa oliko sekin 50min myöhässä :-D No ainakin lento pääsi Suomeen saakka, seuraava kone olisi mennyt klo 08:40 tänä aamuna.

Tänään lähden katsastamaan Helsingin yöelämää Sannan kanssa. Huomenna tulee parempaa postausta :-) Tääkin päivä on mennyt liikenteessä ollessa. Vi hörs imorgon<3

You May Also Like

3 kommenttia

  1. Kävitkö äänestämässä?

    VastaaPoista
  2. Sun blogi ei ole enään yhtään mielenkiintoinen, anteeksi, mutta toivoisin enemmän postailuja ja enemmän.. no kaikkea! tässäkin sanoit että huomenna tulisi parempaa postailua, vaan eipä tullut...

    VastaaPoista
  3. Olen menossa viikonloppuna Tukholmaan joten kysyisin pikaisesti mistä voisin ostaa Make Up Storen tuotteita? Kiitos jos voit auttaa (:

    VastaaPoista

kiitos kommentista!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.