Coral pop

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Hejsan! Sain kun sainkin itteni tänään kaupungille ja parit ostokset tuli tehtyä.

 Hame 249kr
 Kynsilakka "flirty" 29kr
 Syoss-hiusväri 79kr ja Gliss hoitsikka 19kr

Kaikki H&m

Mun piti olla ostamatta mitään alaosia ennen shortsikelejä, koska mulla on nyt kuntokuuri menossa. Tänään kumminkin sorruin, koska oon katellut tota hametta jo kuukauden verran, mutta aina jättänyt kauppaan. Tänään kumminkin päätin ostaa sen, koska ollaan menossa parin tytön kanssa risteilylle Silja Galaxylle ensi perjantaina ja pitihän joku uus risteilyvaate ostaa ;-) Ja no hame ei menetä istuvuuttaan niin helposti kun housut, vaikka vähän laihtuisikin.

Nyt meen pelaamaan Super Mariota Noran kanssa. Huomenna ohjelmassa onkin päälihiusten värjäys ja salilla käynti. Hejdå! :-)

4 kommenttia:

 1. Aika täydellisen värinen kynsilakka :)

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Voisitko tehdä joskus jonkun esittelyn kaikista kynsilakoistasi ja nimetä erikseen lempparit? Ja vinkkejä kevättakin metsästykseen. ;)

  VastaaPoista
 3. Mooi!
  Ois tosi kiva jos kertoisit enemmän tosta sun kuntokurista ja kertoilisit vähän omia kuntoiluvinkkejä ja miten itse kuntoilet ja kuinka usein :)

  VastaaPoista
 4. moi mikaela. tarviitko sä oikeesti tätä kaikee mitä sä kaupungilta joka kerta mukanas ostat? eikö tulevaan omaan kotiin olisi kivempi säästää:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela