My hair

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Multa on kyselty siitä, miten hoidan pidennyksiäni. Oon kyseisestä aiheesta aikaisemmin postannutkin, mutta päätin nyt tehdä päivitetyn version :-)


Info
-Päästäni löytyy kolme punttia teippitekniikalla kiinnitettyä remy aitohiusta sävyssä 1b
-Pituus oli 55cm, mutta malliinleikkauksen yhteydessä pätkäistiin n.5cm pois
-Pidennykset mulla on ollu aika tasan 3vuotta; reilu pari vuotta clip onit ja kohta vuoden verran teipit

Pesu
 Aussie 3minut miracle Fizz remedy
Davines Love smoothing shampoo&conditioner
Franck provost Expert shine&Sunsilk Lively clean fresh shampoo

Pesen hiukset n. 3kertaa viikossa käyttäen ensimmäisen kuvan tuotteita pidennyksiin ja toisen kuvan shampoita pään yläosaan, eli kohtaan jossa teippejä ei ole. Teen sen varmaan ihan vaan sen vuoksi, että säästän Davinesin shampoota suolaisen yli 20euron hinnan takia :-D Ja no ei jaksa kiinnostaa millä oman tukkani pesen, kunhan se tulee puhtaaksi. Oon ihan rakastunut Davinesin Love-sarjaan, suosittelen!

Hoito
Tigi Rockaholic Born to rock-silottava ja selvittävä hoitosuihke
Keune Simply natural leave-in spray pidennyksille
Paul Mitchell Smoothing super skinny serum

Pesun jälkeen suihkuttelen hiuksiin Keunen hoitosuihketta. Yleensä kuiviin hiuksiin käytän Rockaholicia auttamaan selvittämisessä ja Paul Mitcheliä silottamaan latvoja. Rockaholicin BTR on aika turha tuote, oon varma että samalla hinnalla tai halvemmalla saa parempiakin, muita kahta voin taas suositella pidennyksille ja karheille hiuksille

Föönaus
Tigi Bed head Control Freak Frizz control&Straightener
Tigi Bed head Small talk 3-in-1 Thickifier, energizer&stylizer

Small talkia levittelen yleensä hiusten juureen ja pääliosaan, silloin myös latvoihin, jos en aio suoristaa hiuksia. Control freakia taas käytän latvoihin ja otsatukkaan. Näitä kumpaakin suosittelen :-)

Lakat
Tigi Bed head Masterpiece (LOVE!)
Franck Provost 24h expert fixation
Syoss max hold, Proffs hairspray
Fudge skyscraper

Masterpiece on lakoista ehdoton lemppari ja sitä löytyykin varastosta kaksi täysinäistä pulloa. Tulee aina hamstrattua, jos on tarjouksia että saa esim kaksi yhden hinnalla :-D Fudge on myös kampaamolakka, mutta ihan ok, muttei tosiaankaan hintansa arvoinen Haisee tosi vahvasti ja ällöttävästi Pina coladalle eikä ole mikään hyvä pito. Muut lakat on sellaisia, joita käytän yleensä arkena, kun ei tarvitse vahvaa pitoa. Näistä suosittelen Proffsin lakkaa, ihan superhyvää! Hajusta vaan miinusta.

Kuivashampoot
Tigi Rockaholic Dirty secret & Batiste dry shampoo blush

En voisi elää ilman kuivashampoota! Oon laiska pesemään hiuksia, eikä se tee muutenkaan hyvää pidennyksille, joten kuivashampoo on pelastajani. Batiste on ihan parasta, mutta sitä ei vielä taida saada Suomesta. Ainakin Lontoosta ja Tukholmasta Åhlensilta sitä saa :-) Dirty secretiä en ole käyttänyt vähään aikaan. Batiste yhtä hyvä(ja halvempi n.7e) ja pelkään pullon tyhjenemistä. Ehkä käytän sen Batisten loputtua :-) Mutta jos hyvää kuivashampoota etsitte ja olette valmiita maksamaan siitä vähän enemmän, suosittelen Dirty secretiä :-) Pullon tyhjenemisohgelmakin on tietääkseni korjattu.

Tälläisiä tuotteita käytän omaan reuhkaani :-) Ei mitään rakettitiedettä, mutta suosittelen satsaamaan hyviin tuotteisiin, koska pidennykset eivät ole mitään ilmaisia. Kaikkien hiusaiheisten tunnisteiden alka löytyy lisää tietoa matkan varrella käyttämistäni hiustuotteista. Kannattaa niitäkin selailla :-)

7 kommenttia:

  1. Toi Proffsin lakka on oikeesti ihan tosi hyvää vaikka onkin niin halpaa! En kyllä osaa sanoo muuta yhtä halpaa lakkaa joka antais sellasen pidon. Haju vaan tosiaan on ihan karmee :-D

    VastaaPoista
  2. Proffsin lakka on kyllä melkeen hirveintä paskaa mitä tiedän! Kertyy hiukseen ja tekee hiuksesta oudon tuntuisen ja kiillottoman. En suosittele kenellekkään!
    t.kampaaja

    VastaaPoista
  3. Aussie rocks, hyviä tuotteita!

    http://missingsparkles.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Voiku omasta kaapistaki löytyis kaikki vastaavat tuotteet.. Sulla on ihanat hiukset!

    VastaaPoista
  5. Hmm, mä oon aina vähän erimieltä noista pidennyksille tarkotetuista omista shampoista ja hoitoaineista. Itella ollut pidennykset kohta noin 6 vuotta ja koskaan en ole niille mitään pidennysten omia tuotteita käyttänyt ja hyvässä kunnossa ovat olleet. Neljän vuoden ajan mulla nyt ollut nuo teippipidennykset, joihin olen älyttömän tyytyväinen. Ensimmäiset olivat B*Longin aitoa remyhiusta ja pysyivät hyvinä muutaman vuoden ajan. Ja nyt päässä menossa Star Locksit ja niihinkin olen ollut tyytyväinen ja hyvinä nekin pysyneet, ilman pidennystuotteita. Ja ihan parturi-kampaaja olen. Mutta jokaisella saa olla omat mieltymykset mitä hiuksiinsa laittaa ja sulla kyllä hyvät tuotteet onneksi käytössä :) mutta tämä siis vaan minun mielipide, että halvemmillakin tuotteilla pärjää kuin 20€ puteleilla ja hiukset pysyvät yhtähyvinä.

    VastaaPoista
  6. Kävitkö ottamassa siell'ä paikassa mitä mainsotit täällä yhdessä paikassa_?

    VastaaPoista
  7. Pakko sanoa, että Batisten kuivashampoita saa hiusverkko.fi:stä. Sieltä saa paljon kaikkea muutakin hiushommelia. Itse tilasin sieltä tuota Batisten kuivashampoota =) Ja pakko myöntää, että se hoitaa hommansa =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela