Mot Åre!

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Hejsan! Mulla on ollut kamala laiskuus tähän blogiin tällä viikolla sen takia, että oon koko viikon ollut enemmän tai vähemmän kipeä ja aika on mennyt lepäillessä. Eilinen meni koti-iltana, koska piti heräillä seiskan aikoihin tänään.

Nyt aletaan pikkuhiljaa suuntaamaan lentokenttää kohti ja sieltä Åreen. Pakko myöntää, että mä oon ihan kauhuissani. Oon laskenu viimeks ollessani kait 11vuotta :-D Laitetaanko veto pystyyn, kuinka monen murtuneen luun kanssa tuun takaisin? Mä veikkaan 206...

Tullaan kotiin maanantai-aamuna, palaillaan siis silloin :-)

2 kommenttia:

  1. Heii! Sori tyhmä kysymykseni mut miten saat sun kulmista noin upeat? Käytätkö ihan tavallista kulmakynää vai onks sulla kestopigmentoinnit?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela