Mot Åre!

by - 3/26/2011 09:02:00 ap.

Hejsan! Mulla on ollut kamala laiskuus tähän blogiin tällä viikolla sen takia, että oon koko viikon ollut enemmän tai vähemmän kipeä ja aika on mennyt lepäillessä. Eilinen meni koti-iltana, koska piti heräillä seiskan aikoihin tänään.

Nyt aletaan pikkuhiljaa suuntaamaan lentokenttää kohti ja sieltä Åreen. Pakko myöntää, että mä oon ihan kauhuissani. Oon laskenu viimeks ollessani kait 11vuotta :-D Laitetaanko veto pystyyn, kuinka monen murtuneen luun kanssa tuun takaisin? Mä veikkaan 206...

Tullaan kotiin maanantai-aamuna, palaillaan siis silloin :-)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Heii! Sori tyhmä kysymykseni mut miten saat sun kulmista noin upeat? Käytätkö ihan tavallista kulmakynää vai onks sulla kestopigmentoinnit?

    VastaaPoista

kiitos kommentista!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.