Melodifestival 2011

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Tänään illalla valitaan Ruotsin Euroviisuehdokas. Yleensä en ole yhtään kiinnostunut koko Euroviisuhömpästä, mutta nyt jopa jaksan seurata, ketkä ovat finaaliin päässeet. Vähän parempia ja mielenkiintoisempia ehdokkaita, kuin Suomessa :-)

Tässä on omat lempparit finalisteista

Swingly-Me and my drum
Danny-In the club
Eric Saade-Popular

Voittajaksi on paljon veikattu Dannya tai Eric Saadea. Itse haluaisin eniten, että Danny voittaa. Onhan se jo pelkästään niin hyvän näköinen ;-)

EDIT//: Eric Saade edustaa Ruotsia Euroviisuissa 2011

8 kommenttia:

 1. tykkään itekki dannysta ja eric saadenista. :)
  en tykkää siit et puhut aina siit mite ruotsi on parempi ku suomi. suomi on myös hyvä maa, kunnioita myös kotimaatas

  VastaaPoista
 2. Tähän väliin on kyllä sanottava, että kaikesta ei voi tykätä ja jotkut asiat on vain nieltävä. Ihmiset ovat erilaisia ja se tarkoittaa myös sitä, että silloin ihmisillä on eri mieltymyksiä. Mielestäni ''yli-isänmaallisuus'' on hiukan vanhanaikaista ja olisihan se hiukan outoa muuttaa Ruotsiin ja toitottaa siellä Suomen paremmuutta, eikö?:)
  Itse olen täysin Mikaela sinun kannallasi, että Ruotsi on parempi maa kuin Suomi, vaikka itsekin olen täysin suomalainen (tai mistäs minä tiedän oletko täysin suomalainen vai et:D).
  Muutenkin pidän sun blogista varsinkin siksi, että olen itsekin harkinnut muuttoa Ruotsiin ja on kiva seurata jonkun toisen elämää ja arkea siellä:) haha

  VastaaPoista
 3. Heha! Meni vähän aikaa, ennen kun muistin kuka edustaa Suomea :--D

  VastaaPoista
 4. nuo oli aivan hirveitä nuo esiintyjät :D mielipidekysymys joo mutta mun mielestä suomen edustaja oli parempi kuin nuo, enkä oo mikään erityisen isänmaallinen tyyppi edes

  VastaaPoista
 5. miten peset sun hiuksia nyt ku sul o pidennykset ? itelläni on microringit rapunzelilta, ja siellä sivuillalukee et 1-2 kertaa pidennyksille kuuluvilla shamppoilla. Itte oon aina pessy ihan normaalil shampool ja hoitoaineel jokapäivä tai joka toinen päivä. Että miten sä peset ja pesetkö eriksee niiku omaa tukkaa päältä ja sit pidennyksiä ? ja onko sil välii onks mikä shampoo ja näi ku on kumminki aitoo hiusta?

  VastaaPoista
 6. Kyl toi eric on 100x kuumempi ku toi ihme danny :DD

  VastaaPoista
 7. Haha no aika lailla samaa kuraa nuo ovat mitä suomessa. Suomen biisi tänä vuonna on ihan kiva, vähän erikoisemoi. Tuo Daase nyt on vähän semmonen salkkari-jirityyppinen Uuuuh i will be popular and sexy and hot. Ei toimi.

  VastaaPoista
 8. aaah rakastuin tohon ericiin!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela