Stockholm shopping: The City

perjantai 18. helmikuuta 2011

Moikka! Muut lähtee jo aikaiseen Åreen, joten mulla on ollut aamurutiinien jälkeen vapaata. Monilla on viikon sisään abi- tai wanhojenristeily tai muuten vaan lähdetään Tukholmaan viettämään hiihtolomaa. Mikä onkaan parempi ajankohta tehdä pientä opasta Tukholman keskustassa shoppailuun :-)

Koska osoitteet ei monellekaan sano mitään, väsäsin omin kätösin Googlen ja Paintin yhteistyöllä mahdollisimman selkeän kartan, missä suunnilleen seuraavat liikkeet sijaitsevat
Mitkä kaupat kannattaa kiertää?
Ehdottomasti ne, joita ei Suomessa tai omassa kaupungissa ole. Vaatekaupoista American Apparel, Cubus, Bikbok ja Topshop ovat sellaisia. Suosittelen myös todellakin kiertämään H&m:ät ja Weekdayn! Täällä on niin paljon eri vaatteita, kuin Suomessa. Kenkäkaupoista kannattaa käydä Belle Shoesissa, Skopunktenissa ja hieman kalliimmassa Scorettissa. NK ja Åhlens kannattaa myös kiertää, mutta jos aikaa on se reilu 4-5 tuntia, kannattaa ne jättää viimeiseksi, ellei ole jokin tietty asia niistä ostoslistalla.

Liikkeiden nettisivuille pääsette kuvia klikkaamalla, josta voitte katsoa tarkemmat osoitteet sun muut

Oliko tää ihan turhaa, vai onko tästä jotain apua? :-)

8 kommenttia:

 1. Moi!

  Kiitos postauksesta, oon ite lähdössä huhtikuussa Tukholmaan ja tästä oli paljon apua! :) Oon menossa Hiltonin hotelliin(lähellä vanhaa kaupunkia), osaatko sanoa kuinka lähellä se on tota sun tekemää karttaa? :)

  VastaaPoista
 2. Jenni, teiän hotelli on oletettavasti Slussenin hilton? Siitä kävelee Gamla stanin läpi n. 10-15min Sergelstorgille tai otat metron Slussenilta t-centralia kohti, välissä taitaa olla vaan gamla stan ja matka kestää n. 3min :)

  VastaaPoista
 3. Joo on, kartalla se näytti paljon pidemmältä matkalta :) Kiitos paljon avusta! :>

  VastaaPoista
 4. Kiitti tosi paljon vinkeistä! Oon tässä juurikohta suuntailemassa sinne päin ja just mietin et pitää alkaa suunnitella shoppausreittiä vähän tarkemmin ;) Taidanpa printata tän saman tien ulos!

  VastaaPoista
 5. Oi ihanaa! Tulostan tämän kyllä ulos jos kesällä pääsen Tukholmaan lähtemään.

  VastaaPoista
 6. En ole ikinä käynyt Tukholmassa, mutta nyt kun on näin hyvä kartta tiedossa niin enskesänä voisin ottaa päivä reissun sinne! Todella kiva ja selkeä blogi sulla :)

  T. blogimaailman uusi tulokas
  http://onceuponatimetherewasadream.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. apua en ookkaan ennen törmännyt tohon belle shoessiin keskustassa! käyn ite aina melkein shoppaamassa södermalmin götgatinilla, ei niin kamala tungos kuin keskustassa ja löytyy american apparellit, monkin, weekdayt ymm:) Paitsi keskustassa täytyy aina käydä urban outfitterssissä ja beyond retrossa :) Mutta toi belle shoes on kyllä kiva, aina kun olen itse käynyt niin hullut alet olleet käynnissä viimeksi esim oli 99; kaikki laukut ja kengät.....:D

  VastaaPoista
 8. Moi! Osaatkos sanoo millane hintataso on esim American Apparelissa, Bik Bokissa ja topshopissa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela