Soft bar

torstai 24. helmikuuta 2011

Hejhej! Käytiin eilen tyttöjen kanssa parilla keskustassa Soft barissa.Oli mukava vaan istua parisen tuntia rauhassa ja jutella :-)

Päälle valitsin kokomustan asun, jota piristin kultraisilla koruilla ja oranssilla laukulla. Mustat farkut olisi olleet kivemmat asun kanssa, mutta ulkona on niin piryn kylmä, että pakko saada sukkahousut alle, joten paksut leggingsit joutuivat ajaa housujen virkaa.
Shirt Zara/Earrings&bag H&m/Bracelet Guess/Leggings Gina tricot

Tänään on ohjelmassa teippipidennysten poisto täällä työharjoittelussa olevan Annan luona ja Skatteverketissa eli paikallisessa Kelassa vierailu, että saan Ruotsalaisen henkilötunnuksen. Nyt suuntaankin suihkuun, illalla lupaan laittaa kuvaa musta ja mun omasta tukasta. Anna saa laittaa mun hiirenhännän jotenkin nätisti, että pystyn edes yhden päivän olemaan ilman mitään pidennyksiä :-D

Ps. Jättebra låt!

4 kommenttia:

 1. Nyt kun olet ollut Ruotsissa niin jotenkin sun blogista on tullut, ei nyt parempi, mutta paljon hyväntuulisempi! mi lajki!

  VastaaPoista
 2. sun blogi on lähiaikoina musta parantunut huimasti :-) tykkäilen kovasti!

  VastaaPoista
 3. Tuleekohan toi laukku ikinä Suomen myymälöihin..:p Käyttääkö ihmiset ruotsissa leggareita ihan housuina lyhyen paidan kanssa? Suomessa en vois kuvitellakaan pukeutuvani noin, mutta ehkä ruotsissa..? :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana toi musta paita :) Muutenki tosi kiva blogi sulla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela