DIY Clip ons

perjantai 11. helmikuuta 2011

Moikka! Täällä on koko Tukholma ihan sekaisin eilen alkaneen lumimyrskyn takia. Päivällä koko Suur-Tukholman bussitrafikki seisoi, osa metroista ei kulkenut tms. Onneksi kummiskin tuisku loppui viimein ja pääsee illalla myrskyä uhmaamatta ulos tyttöjen kanssa :-D

Käytiin myrskystä huolimatta Sinin kanssa kaupungilla hiusostoksilla ja kahvilla.
Drottningatan 100 sijaitsee ihan huippuhyvä ja edullinen hiustenpidennystarvikkeita ja -hiuksia myyvä liike Taj Mahal. Itse olen käynyt sieltä ostamassa mm. pidennysteippiä tämän päivän ostoksien lisäksi.

40cm aitohiusnauha sävyssä #2 400kr eli n. 45e

Tähän samaan päätin tehdä pienen ohjeen Clip on-pidennysten tekemiseen itse :-)

Tarvitset:
 Hiusnauhan
 Klipsejä
 Neulan+lankaa (ja sakset)


Pidennysten teko:
1. Leikkaa hiusnauhasta haluamasi määrä osioita. Jos hiuksesi eivät ole kovin liukkaat, voi hiusnauhan taittaa kaksin kerroin, jolloin aina yhdestä osiosta tulee paksumpi (ja säästää klipseissä)

2. Aloita ompelu ensimmäisestä klipsistä ja jos olet taittanut hiusnauhan, aloita siitä päästä, joka ei ole kiinni. Suosittelen laittamaan kaksinkertaisen langan neulaan
3. Ompele ensimmäinen klipsi kiinni, jonka jälkeen harsit hiusnauhaa yhteen, kunnes tulee sopiva kohta seuraavalle klipsille. Jos et tee kaksinkertaista osiota, ei tarvitse harsia, vaan luonnollisesti päättelet joka klipsin jälkeen :-)
 4. Toista niin kauan, että osio on yhtenäinen
 5. Toista vaiheet 2-4 niin monta kertaa, kun osioita on
 6. Nauti uusista ihanista hiuksistasi!
Easy as your girlfriend!

50cm hiusnauha tässä sävyssä oli loppunut, ja 150kr takia iski nuukuus ja ostin 40cm hiusta. Halusin ennen uusia pidennyksiä teippien lisäksi clip onit, koska oon käyttänyt samaa teippihiusta jo niin kauan (8kk), niin nämä on ohentunut tosi paljon. On kiva saada ulos lähtiessä lisää tukkaa päähän :-)

Nyt alan valitsemaan vaatteita iltaa varten, vi hörs! Kivaa perjantaita kaikille<3

2 kommenttia:

  1. Ihanat hiukset ja ihana hinta niillä! Ei sillä kaupalla nettilauppaa sattuis olemaan ?:D haha. Kerro sitten täällä, että miten tukka kestää käsittelyä ja onko saman laatuista hiusta, kuin muiden edulisten merkkien tukka. Niinkuin vaikka Rapunzelin hiuksiin verrattuna.

    VastaaPoista
  2. Tyhmä kysymys,mutta itse kun aina tilannut netistä hiukset, niin olen miettinyt onko esim teippihiusta mahdollista ostaa jostain "kaupasta"? Siis esim hiustarv.liikkeestä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela