Dagens

by - 2/02/2011 10:27:00 ip.

Moikka! Tänään kävin päivällä pikaisesti kaupungilla sunnuntaina tänne tulleen uuden suomalaisen au pairin, Julian, kanssa. Käytiin kahvilla ja kierreltiin kauppoja, josta kummallekin tarttui mukaan uudet kevättakit. Pakko syyttää tota säätä! :-)

 Trenssi 399kr H&m
 IRL neonpinkit urheiluliivit 200kr (ovh 300kr) Intersport

Päällä oli
 Shirt Bikbok/Jeans Zara/Belt H&m

Nyt haukkaan jotain iltapalaa ja meen nukkumaan. Huomenna suuntaan aamulla suoraan Noran kouluun vietyäni salille :-) Huh kun musta on tullut reipas!

You May Also Like

8 kommenttia

 1. Varmaan niitten kuumien miesten ansiosta !! Olis täällä suomessakin, niin maistuis treenit paremmi. Tykkään sun päivän asusta! ihana :) plus sun hiukset on kivat!

  VastaaPoista
 2. Nätti takki! Trenssit on kyllä just parhaita kevättakkeja :D Muutenkin sulla on tosi kiva blogi, ja oon itekki innostunu aupair- jutuista sun postauksia lukiessa :))

  VastaaPoista
 3. Oi ihana trenssi! Itselläkin musta metsästyksessä :). Ja myös uudet urheilurintsikat pitäisi ostaa, noissa on ihana väri!

  VastaaPoista
 4. Lisää trenssejä mulle! :) Ne saa näyttämään sellaselta asialliselta ja jotenkin pidentää jalkoja :D

  VastaaPoista
 5. oi että musta trenssi olisi kyllä nytten niin ihana omassakin vaatekaapissa, ehkä enemmän mun mieleen kun se perus beigenä oleva!:p

  VastaaPoista
 6. vitsi sä vaikutat nykyään niin onnelliselta ja pirteältä, voi että! :) ihana lukea tätä sun blogia nykyään, jatka samaan malliin ♥

  VastaaPoista
 7. onko sulla edes täydelliset hiukset ?!

  muutenkin ihana tyttö ja ihana blogi!
  toivoisin tosi paljon postausta prosessista, jonka kautta päädyit au pairiksi, ellet sellaista ole jo tehnyt ! :) olisi todella paljon apua minulle, sillä olen itse suunnitellut au pairiksi lähtöä !

  VastaaPoista

kiitos kommentista!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.