Dagens

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Moikka! Tänään kävin päivällä pikaisesti kaupungilla sunnuntaina tänne tulleen uuden suomalaisen au pairin, Julian, kanssa. Käytiin kahvilla ja kierreltiin kauppoja, josta kummallekin tarttui mukaan uudet kevättakit. Pakko syyttää tota säätä! :-)

 Trenssi 399kr H&m
 IRL neonpinkit urheiluliivit 200kr (ovh 300kr) Intersport

Päällä oli
 Shirt Bikbok/Jeans Zara/Belt H&m

Nyt haukkaan jotain iltapalaa ja meen nukkumaan. Huomenna suuntaan aamulla suoraan Noran kouluun vietyäni salille :-) Huh kun musta on tullut reipas!

8 kommenttia:

 1. Varmaan niitten kuumien miesten ansiosta !! Olis täällä suomessakin, niin maistuis treenit paremmi. Tykkään sun päivän asusta! ihana :) plus sun hiukset on kivat!

  VastaaPoista
 2. Nätti takki! Trenssit on kyllä just parhaita kevättakkeja :D Muutenkin sulla on tosi kiva blogi, ja oon itekki innostunu aupair- jutuista sun postauksia lukiessa :))

  VastaaPoista
 3. Oi ihana trenssi! Itselläkin musta metsästyksessä :). Ja myös uudet urheilurintsikat pitäisi ostaa, noissa on ihana väri!

  VastaaPoista
 4. Lisää trenssejä mulle! :) Ne saa näyttämään sellaselta asialliselta ja jotenkin pidentää jalkoja :D

  VastaaPoista
 5. oi että musta trenssi olisi kyllä nytten niin ihana omassakin vaatekaapissa, ehkä enemmän mun mieleen kun se perus beigenä oleva!:p

  VastaaPoista
 6. vitsi sä vaikutat nykyään niin onnelliselta ja pirteältä, voi että! :) ihana lukea tätä sun blogia nykyään, jatka samaan malliin ♥

  VastaaPoista
 7. onko sulla edes täydelliset hiukset ?!

  muutenkin ihana tyttö ja ihana blogi!
  toivoisin tosi paljon postausta prosessista, jonka kautta päädyit au pairiksi, ellet sellaista ole jo tehnyt ! :) olisi todella paljon apua minulle, sillä olen itse suunnitellut au pairiksi lähtöä !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela