Ayia Napa vs Magaluf

tiistai 15. helmikuuta 2011

Ollaan yhden toisen Au pairin kanssa mietitty, jos haettaisiin ulkomaille töihin pariksi kuukaudeksi Au pair homman loputtua. Työ tulisi olemaan baareissa pr:ää, blokkaamista, tarjoilua sun muuta. Mitään huimiahan rahoja tuosta ei tienaa, mutta sen verran että pärjää kohteessa.

Asuminen ei maksa kuulemma kuin 150-200e/kk, työstä saa n. 30-40e/ilta, oma baari tarjoaa juomat työaikana sekä vapaalla, monista ravintoloista, skobavuokraamoista tms saa alennusta, päivät on vapaata ja yöt töitä.
Kohdemietintöitä on ollut Kyproksen Ayia Napa sekä Mallorcan Magaluf. Kumpaa te suosittelisitte? :-)

14 kommenttia:

 1. tää on mennyt tosi tylsäksi blogiksi. useimmat postaukset on lyhyitä ja sisältää pelkästään hintatiedot tuotteesta ja ostopaikan/pvän asukuvan/itsetehdyn kollaasin tms.

  Harmittaa, kun tietää miten mahtavia postauksia osaat tehdä: erilaisia kuvia, hyvää tekstiä ja fiilistelyä päivästä :)

  Toisaalta elämänmuutokset vaikuttaa paljon ja toivon että toi etelässä työskentely toimii! Mutta mulle riittää lukijana, en oo kuukausiin enää ollu kiinnostunu :(

  VastaaPoista
 2. lähde ihmeessä! seikkaile, reissaile, tutki ja tee töitä :) oot nyt vapaa ja voit hyin lähhteä:) Itse lähtisin ehkä kyprokselle:P tai en osaisi valita :D

  VastaaPoista
 3. itse olen molemmissa paikoissa ollut, ja molemmat on omalla tavallaan ihania! Mutta Magaluf on kuitenkin mielestäni halvempi:)

  VastaaPoista
 4. Ihme hommaa kun kehdataan valittaa blogista. Lukijoiden pitäisi muistaa, että sä kirjoitat tätä siten kun itse haluat etkä lukijoiden mielen mukaan. Jos ei kiinnosta niin eihän sitä pakko ole lukea ja tulla sitten kuitenkin luettuaan tänne ikäviä juttuja kommentoimaan. Esim. ensimmäinen kommentoija ei ole sanojensa mukaan ollut kuukausiin kiinnostunut mutta silti kommentoi kuitenkin tänne, just saying..

  Itselleni blogisi on lempparini ja tykkään kovasti kaikenlaisista postauksista. Tsemppiä kaikkeen!

  t. Tiina

  VastaaPoista
 5. Suosittelen ehdottomasti Ayia Napaa-ihan mahtava paikka !

  VastaaPoista
 6. Oon muuten miettiny vähän samaa kuin Kärty. Ennen kerroit enemmän elämästäsi ja tää blogi oli paljon mielenkiintoisempi. Silti en luovuta, koska kyllähän näitä lyhempiäkin postauksia lukee.

  Toi työskentely etelässä kuulostaa muuten tosi hauskalta, mutta onko se sitä just että kaduilla myydään lippuja baareihin ja dokataan samalla? Se ois kyllä kivaa jonku aikaa mutta ainakaan mun kunto ei kestäis :D

  VastaaPoista
 7. Ayia Napa on mahtava paikka, mutta taitaa nuo etelän bilekohteet olla aika brittivoittosia sisäänheittäjien ja muun baarihenkilökunnan suhteen :) Kuitenkin mahtava idea ja pitää toivoa, että pääsette jompaan kumpaan.

  Ayia Napa matkakohteena oli ainakin mahtava, vaikka shoppailukohteena se onkin aika vaatimaton :) Mutta ravintoloita löytyy joka lähtöön, välimatkat lyhyitä ja visiitti mm. Larnacaan ei kauaa vie. Takuuvarma aurinko kesällä, hyvä meininki, paljon bileitä, turisteja.. :D Itse pidin paljon paikasta välimatkojen puolesta ja siitä, että ruokailunkin suhteen on valinnanvaraa. Paikalliset aivan mahtavaa porukkaa, mutta tosiaan kylä elää pitkälti kesähenkilökunnalla. MM. matkamuistomyymälät etsivät työntekijöitä, joten kannattaa kysellä kaikkialta vapaata työtä ellei sisäänheittäjän duuni kiinnosta.

  VastaaPoista
 8. ite ooon kesäks lähössä ayia napaaan työharjotteluun! eli sitä suosittelen tietenkin :)

  VastaaPoista
 9. pari tuttua ollu kreikassa, kosilla, ja tykänneet ihan älyttömästi! tainneet olla jo 3 kesää putkeen just tollasissa hommissa.. suosittelen.

  VastaaPoista
 10. Tiina!!!!

  Eiköhän tuon Kärtyn kommentti ollut just nimenomaan sitä RAKENTAVAA KRITIIKKIÄ mitä kaikki bloggaajat tivaa, niin mitä nyt tuostakin valittamaan jos toinen halusi selittää miksi innostus blogiin on lopahtanut?:D

  VastaaPoista
 11. http://laceandleather-karoliina.blogspot.com/2011/02/gorgeous-blogger.html

  Tässä tämmöinen pieni haaste !=)

  VastaaPoista
 12. meinaatteko mennä sitten paikan päälle kyselemään töitä vai hakea etukäteen jotain kautta? :)

  VastaaPoista
 13. siis mikä tää homma on, miten noihin hommiin pääsee? määki tahon ;D

  VastaaPoista
 14. Hmm, Tiina. Mä en tainnut valittaa, vaan todeta oman mielipiteeni ja antaa rakentavaa palautetta? Aikomus ei ollut olla ilkeä, vaan antaa selkeää palautetta bloggaajalle, jonka tietää olevan hyvä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela