S.A.T.S.

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Au pair-postauksesta tulikin ilmi, että alan taas käymään salilla. Noin 5 kilomerin päässä sijaitsee Lidingön SATS, joten se tulee olemaan salini:-) En ole niin innokas perus kuntosaliohjelmien tekijä, joten onnekseni löytyy tuolta vaikka mitä kivoja ryhmäliikuntatunteja! Näitä itselle uusia tunteja ainakin olen innokas kokeilemaan:

Afro
Energinen ja eksoottinen afrikkalaiseen tanssiperinteeseen pohjautuva tunti. Afro kehittää mm. sykekuntoa, koordinaatiota ja ylävartalon liikkuvuutta. Koe afrikkalainen rytmi ja nauti iloisesta menosta! Tunnilla liikutaan avojaloin

DanceAerobic
Reipastempoinen tanssista vaikutteita saanut lattiatunti. Askelsarjoihin on lisätty käännöksiä, pyörähdyksiä ja käsiliikkeitä. Tuntisisältö vaihtelee ohjaajittain.

CrossTraining
Vauhdikas kestävyys- ja lihaskuntoa kehittävä kiertoharjoittelu/yhdistelmätreeni. Tunnin ohjaa SATS Personal Trainer, joka valmentaa ja innostaa sinua harjoittelemaan kuntosi äärirajoilla. Tunti ei sisällä askelkuvioita, vaan pelkkää toimintaa. Tuntisisältö vaihtuu ohjaajittain. 

SatsPowerStep
Vauhdikas yhdistelmätunti. Sykkeennostot step-laudalla vuorottelevat tehokkaan lihaskuntoharjoittelun kanssa. Lihaskuntoharjoittelussa käytetään välineenä levytankoa.

SatsCore
Tehokas lihaskuntoharjoitus keskivartalolle. Tunnilla tehdään vatsa-, selkä-, ja kylkiliikkeitä matolla.

Shape
Helppo perustunti, joka sopii sekä liikuntaa aloitteleville että kokeneille kuntoilijoille. Tunnilla tehdään tehokkaita ja toiminnallisia lihaskuntoharjoituksia koko keholle. Välineinä käytetään mm. käsipainoja, kuminauhaa ja step-lautaa. Tuntisisältö vaihtelee ohjaajittain.

1 kommentti:

  1. suosittelen todella tota afroa! meillä oli koulussa sitä tänään ja oon vieläkin ihan fiilareissa!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela