Girls evening!

perjantai 21. tammikuuta 2011

Tänään oon ollut koko illan Noran kanssa kahdestaan. Hain Norpan koulusta ja mentiin siitä suoraan keskustaan kiertelemään kauppoja ja syömään. Ilta onkin mennyt yhessä pelaillessa ja jutellessa. "Kerro siitä kun sä olit pieni" on muuten ehkä yksi maailman vaikeimmista kysymyksistä, joita lapsi voi esittää!


Ulkona oli päällä tälläistä (haha ehkä maailman hirvein asukuva :-D)
Jacket and fauxfur H&m/Leggings and knit Gina Tricot

5 kommenttia:

 1. Et näytä yhtään itteltäs! :o Ja hei muuten, minkä ikäinen tuo Nora on?

  VastaaPoista
 2. ihana toi takki ja toi karvahomma! :)

  VastaaPoista
 3. voi että jännittääkö sua puhua ruotsia esim just vastata tohon Noran kysymykseen?:D koska itse en ainakaan kovin sujuvasti puhu ruotsia vaikka kirjoitankin ihan hyvin.

  VastaaPoista
 4. Synkkaako sulla ton sun hoitolapsen kanssa hyvin ? ois kiva jos tekisit jonkun isomman postauksen sun au pair elämästä vaikka et oo vielä kauan siellä ollukkaan=)

  VastaaPoista
 5. et oo oikein yhtään käsitellyt tota sun muuttoa. tee nyt iso postaus siitä miltä tuntu mennä sinne, miten kaikki lähti sujumaan, millasta siellä on asua ? miten ruotsi sujuu, ookko jo tutustunu oman ikäsiisi ? millanen toi sun perhe on, millasii teidän päivät on ? onko jo koti-ikävä ?

  plus mua jäi hämäämään että kuka se niklas oli josta puhuit ennen lähtöäs, veljes vai kuka ?
  ja semmone kysymys vielä että millon sä hait tonne aupairiksi, ku tuntu tää tapahtuvan tosi nopeaa ? oliko extempore-juttu vai olitko jo kauanki odotellut isäntäperhettä?

  ja ois excellent jos joskus viitsisit vastata ihmisten kommentteihin mitä täällä laitetaan eikä vaan yhden kuvan "just nu"-postauksia sen sijaan...

  mutta kuvissa vaikutat onnelliselta, toivottavasti niin on :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela