Basics

tiistai 4. tammikuuta 2011

Tänään päivä on mennyt telkkarin ääressä. Oon ollut viime päivät kamalan väsynyt ja voisin vaan nukkua. Ehkä tää johtuu stressistä ja jännityksestä. No, ehkä tää on ohimenevää :-)

Mun piti tänään mennä Järvenpäähän ja Keravalle shoppailemaan perusjuttuja ja katsomaan, jos olisi löytynyt mp3-soitin jostain edullisesti. En päässytkään sängystä ylös ennen kahta, jumituin katsomaan telkkaria ja päätin luopua suunnitelmasta ja käydä vain Postissa, Seppälässä ja Robinhoodissa.

 Yöpaita 5e, yöshortsit 3e ja sukat 5,95e/kpl (ota 3, maksa 2 -tarjous)
Luottomeikkivoide ja -ripsari 12,90e ja 13,90e

 Huomenna meen äidin vanhemmille auttamaan Vaaria jossain tietokonepulmassa ja muutenkin moikkailemaan. Torstaina varmaankin suuntana sitten Riihimäki ja perjantain pyhitän kavereille. Lauantaina pitääkin viedä auto seisontaan ja pestä ja siivota se. Huh, alkaa päivät käymään vähiin!

Nyt alan käymään vaatekaappia, koruja tms läpi, jos huomenna saisi vietyä lisää tavaraa kirpparille :-)

3 kommenttia:

  1. todellakin luottokamaa nuo kaksi! :)

    VastaaPoista
  2. Jättääkö tuo Super stay -meikkivoide mattapinnan? Pitääkö kiillon hyvin kurissa ja pysyykö nimensä mukaisesti hyvin koko päivän? Uus meikkivoide pitäis kohtapuolin ostaa ja olisi kiva kokeilla jotain uutta.

    VastaaPoista
  3. Munkin on jo pitkän aikaan pitäny käydä hankkimas itelleni noi ekan kuvan "unikuteet". Ehkä sitä ottais itteään niskasta kiinni ja sais hankittuu noi jopa tällä viikolla ;) ovat aivan tajuttoman suloset ! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela