WANTED! Vila Vita dress

tiistai 28. joulukuuta 2010

Nyt tarvisin pikaista apua juuri teiltä! Löysin eilen uudeksivuodeksi tosi kivan mekon alesta, mutta jätin sen ostamatta, koska epäröin oliko koko ehkä ihan vähän pieni. Kävin kuitenkin kurkkaamassa, jos mekosta löytyisi toista kokoa parista muusta vilan liikkeestä, mutta turhaan.
Kyseessä on kuvan mekko, Vita dress, ja jos joltain ihanalta löytyisi mekko koossa L (myös M käy paremman puutteessa) niin olisin valmis ostamaan mekon! Tai jos käytte Vilassa ja olette super ihania, voisitte kurkata löytyykö mekkoa normihintaisena tai alesta :-) Mekon ovh hinta on n. 45euroa


Tää on tosiaan pika, koska mekon pitäisi ehtiä huomisen kuljetukseen tai voin tulla hakemaan mekon Lahti-Mäntsälä-Järvenpää-Kerava-Vantaa-Hyvinkää -alueelta. Käytetystä hyväkuntoisesta mekosta voin maksaa 20e+postarit (hinta tietenkin neuvoteltavissa!) ja mulle vartavasten ostetusta tietenkin mekon ostohinnan+postikulut.


Ja tosiaan oon käynyt läpi Forumin, Kampin ja Jumbon Vilat sekä äsken soitin Trion Vilaan, jossa ei ollut enää mekkoa ollenkaan jäljellä, Aleksanterinkadun Vilassa oli M-kokoa.


Mekko löytyi!

1 kommentti:

  1. Riihimäellä, Kauppakeskus Atomissa on yläkerrassa Vilaakin myyvä liike (oisko Moda?), jossa oon nähnyt ton mekon. Siitä on jo pari viikkoa, joten en tiedä onko M/L-kokoa jäljellä..

    Kannattaa kuitenkin soittaa ja kysyä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela