Royal Glow studio

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Heippa! Kuten aikaisemmin vinkkasinkin, kävin tänään hampaiden valkaisussa :-) Tein yhteistyötä Mäntsäläläisen Royal Glow Studio-kauneushoitolan kanssa ja mun pakettiin kuului kattavan kauneudenhoito-infon lisäksi hampaiden valkaisu Pearl white LED- menetelmällä ja Mariacos lips lifting studio-huulihoito, joka sarjahoitona suurentaa huulia ilman pistoksia! Lisäksi sain pearl whiten valkaisukynän ja Mariacos Naked kiss-voluumihuulihoiteen

Royal Glow'sta on myös mahdollista ostaa Bare Minerals-meikit! Tarjouksessa Get started-pakkaus vain 99euroa

Royal Glow'n hoitoihin kuuluu
Sekä tietenkin kokeilemani Mariacos-huulihoito ja Pearl white-hampaiden valkaisu :-)


Hampaidenvalkaisusta
Pearlwhite LED valkaisuteknologia
Käyttämämme uuden Pearlwhite LED valkaisuteknologian avulla valkaisemme hampaasi turvallisesti ja tehokkaasti 30 minuutissa tyytyväisyystakuulla. Valkaisu tapahtuu carpamide peroxiden ja led valon yhteisvaikutuksella. Led valo aktivoi hampaiden pinnalle laitettavan valkaisugeelin ja poistaa hampaista kellertymät ja muut tummentumat. 
   Valkaisun aikana tai valkaisun jälkeen asiakas voi tuntea vihlontaa tai herkkyyttä hampaissaan, mutta oireet ovat yleensä ohimeneviä. Jokaiselle asiakkaalle annamme valkaisun jälkeen valkaisukynän, jotta asiakas voi pitää valkaisua yllä myös kotonaan. 
   Hoito ei kuitenkaan suojaa tulevilta värjääntymiltä. Koska hampaat vanhenevat ja nautittu ravinto sekä kahvi, tee, kolajuomat, punaviini ja tupakka vaikuttavat niihin, värjääntymiä syntyy lisää. Tällöin on ehkä tehtävä ylläpitovalkaisu ½-2 vuoden välein.


 Omat hampaat vaalenivat 10-asteesta asteeseen kuusi/viisi. Olen NÄÄÄÄIN tyytyväinen tuloksiin!

Huulihoidosta
Täyteläiset ja hyvinvoivat huulet nopeasti ja kivuttomasti ilman pistoksia.
Mariacos Lips Lifting studion konsepti on erikoismenetelmä, joka antaa mahdollisuuden saavuttaa ennennäkemättömiä tuloksia huultesi hyvinvoinnissa nopeasti ja kivuttomasti! Ikääntyminen poistaa elimistöstämme luonnollista HYALURONHAPPOA, joka pitää elimistössämme nivelemme notkeina ja ihomme kimmoisana.
   Mariacos Lips Lifting studioissa kauneusalan ammattilainen puhdistaa huulesi ja sivelee huulillesi hyaluronhapponestettä, joka imeytetään UV-valolaitteen avulla täysin kivuttomasti huulillesi. Et tarvitse pistoksia halutessasi filmitähti-huulet itsellesi! Hoito kestää kerrallaan ainoastaan 3-5 minuuttia.
   Hoidon vaikutuksesta huulistasi tulee kosteammat, nuorekkaammat ja hoidetut. Hyaluronhappo on yksi huulten kollageenin avainkomponentti. Hyaluronhappo voi sitoa itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, mikä tekee siitä tehokkaan huulten kosteuttajan. Se edesauttaa solujen uudistumista ja toimii näin pitkäaikaisesti huulten kapenemista, vanhentumista sekä pystyjuonteiden syntymistä vastaan. Hyaluronhappo samalla  hoitaa huultesi ulkoisia vaurioita ja estää huulten kuivumista, rohtumista ja halkeilua. Välittömät tulokset.
   Paras ja kestävin lopputulos saavutetaan laitehoidon ja kotihoitotuotteen yhdistelmällä sarjahoitona, hoito voidaan tehdä  2-3x viikossa 2-3 viikon ajan. Ylläpitohoito lopputuloksen säilyttämiseksi 1-3krt kuukaudessa.

Mulla ei valitettavasti ole before-kuvaa mutta itse huomasin, että ylähuulen muoto on paljon pulleampi, kuin ennen hoitoa :-)


Yleismielipide hoitojen tuloksista on ehdottomasti 10++!


Kiitos ihanalle Netalle hoidoista ja varmasti nähdään toistekin!

9 kommenttia:

 1. kui paljon tommosella hampaidenvalkaisulla on hintaa ? :-)

  VastaaPoista
 2. Nyt on tarjous, jossa valkaisun saa 140eurolla kyseisessä paikassa :-)

  VastaaPoista
 3. ihan törkeen upeen näköiset hampaat<3 sellanen hammaskoru ois nyt kiva laittaa :)

  millainen se oli kokemuksena, valkaisu siis, vihloiko kovasti?

  niin ja mun mielestä et kyllä mitään huulien turvotusta kaipaa :DD

  VastaaPoista
 4. Tulipas kauniin valkoiset hampaat, ja kuitenkin luonnolliset ettei mikään sellainen ihan blingbling jenkkihymy :-D Ja huulet näyttävät törkeän kauniin mallisilta!

  ja niin heh, kommentoisin tämän kyllä jo viime postaukseenkin, mutta aattelin että olisi niin superkiva jos vastaisit joten päätin kirjoittaa uudestaan nyt tähän :)
  " mitä kaikkea aineita käytit päivittäin niihin clipsi pidennyksiisi? Mikä aine mahtaisi estää takkuuntumisen :(" eli olisi kiva tietää mitkä aineet saivat pidennykset pysymään kunnossa päivittäisessä käytössä? ja ainiin, kun pesit pidennyksiä käytitkö pidennyksille tarkoitettuja shamppoita & hoitoaineita!

  ps. olet kaunis ja tykkään blogistasi hirmuisesti!

  VastaaPoista
 5. Paljonkos tuollainen huulihoito kustantaa? :) Vaikuttaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 6. Sun hampaat näyttää ihanan valkoisilta! Mäkin haluan :)

  VastaaPoista
 7. Ihan hassuja nuo I.d bare mineralsien get started pakkausten hinnat Suomessa ! En ymmärrä miten joku menee satasella sen edes ostamaan Suomesta, kun yhtä pienellä vaivalla sen saa yli puoleen hintaan netistä. :-)
  Itse tilasin ko. paketin feelunique.com:ista alkusyksystä ja hinta varsin kivat 45e, suosittelisin siis nettitilausta ennemmin kuin Suomesta ostamista.

  VastaaPoista
 8. Oii ihanalta näyttää! <: Satutko muuten tietämään Nellyn sitä alekoodia, jolla pääsee sinne salaiseen aleen? :D Kysyn nyt sulta, kun sä aina tiedät nää jutut!

  VastaaPoista
 9. Wautsi:) Itekki aattelin jossai vaihees tota huulihoitoa,koska kuivat huulet...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela