Promise this

torstai 30. joulukuuta 2010

Taas olisi se aika vuodesta, jolloin tehdään lupauksia uudelle vuodelle. Ensiksi voitaisiin kumminkin muistella, mitä sitä tuli viime vuonna luvattua:

1. Liikunnan lisääminen ja kilojen pudottaminen -No kesti liikuntaa kesään saakka. Tosin kiloja tuli, mutta kyllä niitä on nyt pudonnutkin! 2.Ruokavalion parantaminen -Tää on mennyt aika hyvin! Sanoisin, että lupaus pidetty 3. Omilleen muuttaminen -Lähellä oltiin, mutta se olisikin ollut elämäni virhe. 4. Fiksumpi rahankäyttö -Jos ei edes kommentoida tätä? 5. Valkolakki -Plakkarissa!

2,5/5 on, no, aika hyvin kait :-D

Ja tälläistä lupailen ensi vuodelle
1. Lupaan ottaa kaiken irti tulevasta kuudesta kuukaudesta Tukholmassa
Vaikka nyt pelottaa, silti uskon että tästä on tulossa yksi elämäni mahtavimmista kokemuksista! Chase your dreams, girl!

2. A body to die for
Alan Ruotsissa käymään salilla ja muutenkin urheilemaan enemmän, joten tavoitteena olisi saada pudotettua kesään mennessä 10kiloa. Haluan ensi kesänä näyttää yhtä upealta kuin Nicole Scherzinger!

3. En tuhlaa aikaani turhiin miehiin
Ensi vuosi tulee olemaan suuri harppaus aikuisuuteen, enkä aio ottaa rinnalleni ketää, joka ei tunnu tulevalta aviomieheltäni. Ps. McDreamy, soittele ihan koska vaan

 4. Muutan pois kotoa
Tapahtui se sitten yhteen jonkun kanssa tai ihan omaan asuntoon, aion tehdä sen ensi vuonna. Kohteesta ei ole tietoa, elämä näyttää :-)

5. Päätän, mitä haluan tulevaisuudeltani
Tämän vuoden olen jarrutellut, jättänyt unelmiani toteuttamatta ja ollut elämättä sellaista elämää, jota haluan. Ensi vuonna yritän keksiä mitä ihmettä musta tulee isona, mutta vasta Ruotsin seikkailuni jälkeen. Vielä vuoden haluan rakentaa suunnitelmaa tulevaisuudestani, tehdä itsestäni vahvemman naisen ja itsenäistyä rauhassa. Mulla on vielä elämää jäljellä, joten en halua kiirehtiä.

Mitä lupauksia te teette ensi vuodelle? :-)

ps. Ensi viikon sunnuntaina puolilta päivin lähtee lento kohti Arlandaa. Mihin nää päivät oikein hävis?

3 kommenttia:

 1. voi nauti oikeesti siel ruotsis munki puolesta! ja oikee asenne, ei kannata kiirehtii tos mitä haluu tulevaisuudelta, vaa rakentaa rauhassa (:
  ja hei sä näytät tosi upeelta just nyt, ja oon jotenki saanu samaistuu suhun, koska en oo ite mikää langanlaiha ja oot oikeesti just sopiva! :)
  oot ihana <3

  VastaaPoista
 2. Kannattaa ehdottomasti muuttaa ensiksi omilleen. Oppii olemaan itsensä kanssa ja asiat saa tehdä ihan miten itse haluaa...Omaksi "harmikseni" ehdin asua yksin vain puoli vuotta ihanassa, siistissä asunnossani. Sitten tuli mies ja sotku :D

  VastaaPoista
 3. Vähänkö oon kade, ruotsiinmuutto! Ihan superia. Vietä hauskaa ja nauti olostas siellä :-) Mullla tavoitteina olis kai just painonpudotus ku on ne wanhatkin tulossa :-D ja tähän liittyy mun 2 kuukauden herkkulakko :-D Ja tietysti nauttia elämästä ja päättää olla onnellinen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela