A lot of doing

torstai 9. joulukuuta 2010

Moikka! Tää ilta töiden jälkeen on mennyt kotona dataillessa ja suunnitellessa porukalla pieniä (Lue suuria) bileitä mahdollisesti uudeksi vuodeksi. Pääsisi kunnon porukalla juhlistamaan uutta vuotta ja samalla vähän mun läksiäisiä :-) Ääää, oon niin innoissani kun oon saanu porukan innostumaan näistä ja kaikki haluu, että järkätään, eikä vaan jää puheeksi! Vitsit. Haha, Mäntsälä on niin paras paikka, kun täällä on paljon erilaisia juhlatiloja, joita saa muutamalla sadalla vuokrattua :-D Kiva saada vielä lukionkin loppumisenkin jälkeen vanha porukka kasaan juhlimaan ja sen jälkeen on hyvä alottaa kaikki puhtaalta pöydältä Ruotsissa.

En millään malttaisi odottaa Ruotsiin lähtöä. Eihän tässä ole kuin tasan kuukaus, mutta silti! Haluan jo päästä täältä pois, saada uusia ystäviä, uuden ympäristön ja melkeempä uuden elämän. Onneksi ensi viikon viikonloppuna on se RUKin kurssijuhla, sitten onkin jo seuraavana viikonloppuna jouluaatto, sitten uusi vuosi ja sitten lähtö! Ja nyt lauantaina menen Cheerleadingin SM-kisoihin töihin :-) Eli paljon kaikkea! Plus tietenkin 23.päivään asti kestävä työ, jossa on nyt ihan kamala kiire.

Oon ollu ihan pyörällä päästä viimet viikot. Kamala kiire töissä, jännittää ja pelottaa tuleva muutto ja muutenkin on sellainen perus joulustressi. Ja vielä kaiken päälle kurssijuhlaa koskeva hius- ja vaatekriisi! Onneks mekko sentään on ja se on vieläkin ihana, mutta pää lyö ihan tyhjää kampauksen kanssa. Haluan nukkua kunnolla edeltävän yön ja pitää hiukset auki, joten kampaaja ei käy. Bussi lähtee klo 06:00 kohti Haminaa, joten en kamalasti viittisi silloin aamuyöllä alkaa väkertää tukkaa, joten haluan jotain helppoa ja kestävää. Auttakaa!

 Jotain ylläolevien kampausten tyylistä olen ajatellut, koska haluan hiusten olevan suurimmaksi osaksi auki. Keskimmäinen ylärivistä olisi aika lähellä täydellisyyttä!

Tällä kertaa tälläinen avautumispostaus :-D Haha. Huomenna voisin ehkä tehdäkin jotain, niin saisitte asukuvia tai jotain vähän erilaista.

Ps. Oon nyt laiharilla ja Leaf yrittää selvästi sabotoida sitä! Onneksi pysyn tiukkana ja noi meni vanhempien suihin ;-)

8 kommenttia:

 1. ylärivin keskimmäinen kampaus on noista mun mielestä kaunein ja varmaan aika helppo/nopeahko tehdäkin :)

  VastaaPoista
 2. lotta, mietin ihan samaa! :-) Lämpörullilla sais nopsaa kiharat

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun kuulostat niin onnelliselta, saat mullekkin ihan hymyn huulille! Yritä saada joku ottamaan susta sitten kuva kun oot menossa sinne juhliin :)

  VastaaPoista
 4. mä oon suunnitellu samaa eva longorian kampausta mun nyt talvella oleviin wanhoihin :>

  VastaaPoista
 5. Heii mää tein just postauksen aiheesta ku olin tammikuussa kurssijuhlassa. Ja mulla oli myöskin tuo tukkaongelma. Tein suurinpiirtein- kiharat ennen bussiin istumista ja hotellissa sitten viimeistelin kampauksen:) laitan linkkiä jos kiinnostaa lukea:) http://iinap-foxcub.blogspot.com/2010/12/ruk-tansseista.html

  VastaaPoista
 6. Voi ihania kampauksia, mutta pakko sanoa, että teit suuren virheen luopuessasi noista karkeista (okei, saat kyllä olla ylpeä itsekuristasi todellisuudessa), sillä kuvan ensimmäiset suklaakarkit ovat aivan ihania :D

  VastaaPoista
 7. Muista huomioida se, että kyseessähän on koko valtiomme toiseksi tärkeimmät juhlat, joten pitkän puvun kanssa odotetaan että naisilla on hiukset kiinni. Ei ole mitään arvostelua, ihan vinkkinä vaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela