Hiukset on naisen kruunu

tiistai 7. joulukuuta 2010

 Töiden jälkeen kävin ostamassa kampaamosta uuden hiuslakan, koska viimeksi ostamani on ihan surkea. Ensiksi otin määrätietoisesti Tigi Bed Headin Masterpiece-lakan käteeni, mutta päätinkin sittenkin kokeilla jotain uutta, Fudgen Skycraperia. Ja samalla ostin Tigiltä Bed head-sarjasta Control Freak-suoristusvoiteen, koska tuntuu ettei suihkeet pidä tarpeeksi hyvin hiuksia suorana
 Lakka 19,20e
Suoristusvoide 21,70e

Oon ahkera testailemaan eri hiustenhoitotuotteita ja usein kokemukset jää vain omaksi tiedoksi. Haluisitteko, että tekisin postausta jokaisesta omistamastani tuotteesta, jossa kertoisin miten se on omassa käytössä toiminut? :-)

6 kommenttia:

 1. Kyllä kiitos. Ja muistakin kuin hiustenhoitotuotteista.

  Huomaan, etten ole ikinä ollut kovin uskollinen millekään merkille ja tuntuu että on mahdotonta löytää täydellistä kasvojenpesuainettakaan mikä pitäisi ihon hyvänä (sekaiho. Kävin taannoin ostamassa apteekin ihonhoitotuotteita ja julistin kuinka nyt hellisin ihoani laatutuotteilla - ja toisin kävi, nassu oli kahta kauheammassa kunnossa.

  ps. oisko vinkkiä tuotteesta millä sais nyt villaisena talvikautena pidettyä hiusten sähköisyyden kurissa? :>

  VastaaPoista
 2. JUU tee postauksia varsinki toi suoristusmömmö kiinnostaa mua:)!

  VastaaPoista
 3. juu! ite ainakin tykkään tosi paljon kokeilla uusia tuotteita ja on mukava myös kuulla muitten kokemuksia ja siltä pohjalta ostaa uusia tuotteita kokeiluun=)!

  VastaaPoista
 4. mahtava postausidea! :) erityisesti kiinnostaisi, miten toi bed headin lämpösuoja toimi, ite oon miettinyt sen ostamista niin saisi vähän vinkkiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela