Forever, oh Forever 21!

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Mahtiuutisia! Forever21 on avannut nettikaupan Eurooppaa, joten bye bye tullimaksut ja pitkät postitusajat! Eu standard delivery maksaa 6euroa ja postitusaika 3-5työpäivää :-) Ja yli 50euron tilauksissa ilmainen kuljetus. Oh Lord, you answered my call!


Ps. Nettikaupoista puheenollen,

8 kommenttia:

 1. Ikänä ei meikäläinen ollut kuullut tuosta sivustosta, mutta satuin eksymään tähän blogiin ja selailin uteiliaisuudesta - ja löysin todella ihanan topin, jota aion yrittää kerjätä joltain joululahjaks tai ostaa ite, kun ei ole pahan hintainenkaan. Suuri kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. Hei ihanaa! Forever21:llä on kyl ihania vaatteita ja asusteita!

  Ootko koskaan tilannu sieltä koskaan kenkiä? Mietin vaan tuota kokopuolta, että kuinka hyvin kokomerkintä vastaa todellista kokoa.

  VastaaPoista
 3. eikä !! kuin parasta! oon niiiin kauan odottanut, että tällänen tulis kun noi tullit yms. jutut ei kamalasti innostais! täytyykin seikkailla katsastamaan valikoima :--))

  VastaaPoista
 4. Minkälainen "kokomääritelmä" forever 21:ssä on? Tai siis onko vaatteet pieniä, suuriaa vai "normaaleita", esim. H&M:n vaatteisiin verrattuna? :)

  Itse en ole tuolta koskaan tilannut, mutta nyt olisi kiva tilata, kun se on nykyään noin vaivatonta (:

  VastaaPoista
 5. Forever 21:stä

  Eli en ole Foreveriltä koskaan tilannut, mutta shoppaillut kylläkin Nykissä käydessä :-)

  Kengät vastaa hyvin kokoaan! Eli aina perus H&m-kenkäkoot vois olla aika lähellä noita. Ite f21 korkkarit koko 40 ja H&m kanssa se koko 40 :)

  Vaatteet myöskin on aika hyvä verrata H&m:ään ja gina tricotiin! Housuista en osaa sanoa, mutta paidat ainakin vastaa hyvin kokojaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela