Blahblahblah

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Nyt ainakin hiusmömmöjä seuraavaksi vuodeksi! Eilen sieltä kampaamosta lähtiessä huomasinkin ulkopuolella paketin, jossa olisi saanut Tigin Masterpiece-lakan ja small talk-voiteen pelkän lakan hinnalla, mutta olin jo maksanut ostokset, joten jäin nielemään kyyneleeni ja annoin olla. En edes jaksanut käydä vaihtamassa. No tänään mä sitten marssin töiden jälkeen ostamaan kyseisen paketin :-D Lakkoja tarvii aina ja käyttämättömänähän se säilyy pitkään. Small talkista puhuin joskus aikaisemminkin, mutta ostaminmen oli jäänyt.

Yhteensä  24,70e
 Masterpiece lakka on oma ehdoton suosikkilakka
Small talk on monitoimituote, joka tuuheuttaa elvyttää ja muotoilee

Olin töissö normaalia pidempään ja muutenkin koko päivä on ollut tosi väsyttävä. Pakko siirtyä sänkyyn lepäilemään, laittaa Grey tallennukseen ja ehkä nukkuakin hetki :-)

3 kommenttia:

 1. Olisi kiva, jos laittaisit mielipidettä Small talkista, kunhan oot päässyt kokeilemaan! Oon kuullut tuotteesta useasti hyviä kommentteja, mutta olen tähän mennessä kokeillut itse vain Tigin Manipulator-vahaa, joka on kyllä ihaan loistava tuote hiusten muotoiluun vaikka muut Small talkin ominaisuudet puuttuvatkin :)

  -Tanja
  http://tanjasvita.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Piti nyt sitten tehdä tunnus että pääsin kommentoimaan... :-)

  Mikaela kiltti, selaa oikeesti tän blogin ensimmäinen sivu läpi ja mieti itsekin, että onko tän blogin taso laskenut. Mä en nimittäin löydä yhtäkään kiinnostavaa postausta - en edes viimeisen kuukauden ajalta. Nykyään teet vaan kollaaseja ja postauksia, joissa on pari kuvaa jostain ostamistas jutuista ja pieni tekstin pätkä. Ois niin ihanaa jos panostaisit vähän enemmän postauksiin ja päivän asujen kuvaamiseen, ois ihanaa kun sun blogis pääsis taas vanhaan loistoonsa :-) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Ihan vinkkina vaan, et ku tilaa noit tigin tuotteita ebaysta, niin tulee postikulujen kanssakin halvemmaksi ku suomesta ostettuna.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela