Till Lidingö?

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

 A-P-U-A. Juttelin äsken puhelimessa mahdollisesti mun tulevan Lidingössa asuvan Au pair-perheen kanssa. Mä saatan oikeesti lähteä heti uuden vuoden jälkeen Ruotsiin puoleksi vuodeksi! Perhe vaikutti tosi ihanalta ja äiti on Suomalainen. Ruotsia silti tulisi pääsääntöisesti puhuttua eli kielitaito karttuisi tosi paljon. Ja matkaan Tukholman ihan ytimeen menee sellainet 30min. Ette usko kuinka paljon mun päässä pyörii ajatuksia tällä hetkellä! Tulee kylmiä väreitä kun mietin, että pääsisin asumaan mun unelmien kaupunkiin, mutta silti vähän pelottaa. Onneksi mulla on aikaa miettiä!

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Ps. Kaikki Tukholmassa vielä kevään olevat Au pairit, laittakaa mulle sähköpostia mikaela.koskela@hotmail.com Jos oon tulossa, olisi kiva kun tuntisi jonkun :)

17 kommenttia:

 1. Ota ihmeessä mahdollisuus vastaan, niitä ei välttämättä tule enää koskaan :) Tsemppiä päätöksentekoon!

  VastaaPoista
 2. Kannattaa lähteä, onhan se aika hirveetä lähteä outoon maahan pois perheen ja ystävien luota, mutta se todellakin on sen arvoista! T. ex-vaihtari :-)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! mistä kautta löysit perheen? mua houkuttelis myöskin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, varmasti tosi jännää! Teet nyt niin miltä susta itsestäs tuntuu, sillä sinähän se oot joka päättää sun elämästä :>

  Voi ei mun tulee vaan kauhee ikävä sua :<

  VastaaPoista
 5. Lähde ihmeessä!! Mitä kautta muuten löysit perheen? Mullaki on unelmissa au pair-vuosi tai vaikka lyhyempiki aika nimenomaan Ruotsissa (ja mitä lähempänä Tukholmaa niin sen parempi)! Sulla on kyllä niin hieno mahdollisuus edessä, että ota se vastaan jos tuntuu hyvältä :) Mäki ihan innoissani täällä sun puolesta!

  VastaaPoista
 6. mistä löysit/etsit perhettä :)

  VastaaPoista
 7. Vauu, tosi mahtavalta kuulostaa! Ehdottomasti tarttuisin tilaisuuteen - jos homma ei toimi, niin aina pääsee kotiin, mutta parhaimmassa tilaisuudessa se poikisi jotain ihan uutta ja mullistavaa :)

  VastaaPoista
 8. Itse tulin tänne Tukholmaan aupairiksi syyskuussa ja täytyy sanoa etten ole katunut hetkeäkään! Pelkäsin tietysti ihan mielettömästi muuttoa uuteen maahan ihan tuntemattomien ihmisten keskelle ja meinasinpa perua koko reissun.. Ihan turhaan! Oma perhe osoittautui todella ihanaksi (tämänkin perheen äiti on suomalainen ja isä ruotsalainen) ja Tukholma on ihan mieletön kaupunki : ) Täällä on suomalaisia aupaireja tällä hetkellä ainakin reilu 20, eli uusia kavereitakin on löytynyt.
  Olen rakastunut tähän paikkaan niin paljon, että nyt harkitsen jopa opiskeluja täällä!
  Tervetuloa vaan! :))

  VastaaPoista
 9. Voi eiii, mä olen sulle maailman kateellisin. Rakastan Lidingöä, se on varsinkin kesällä yksi kauniimmista paikoista ihanine rantoineen. <3

  Todellakin otat "haasteen" vastaan. Et varmasti tule katumaan! Ja Lidingöstä on niin hyvät yhteydet Tukholman keskustaan - bussilla ja tunnelbanalla menee n. 20min ja olet T-Centralenissa eli ihan Tukholman ytimessä. :)

  Olen muuten lukenut sun blogia jo vaikka kuinka kauan ja nyt vasta kommentoin...Mut oli ihan pakko, kun oon niin kateellinen jos saat muuttaa Lidingöön! :)

  VastaaPoista
 10. En ole varmaan kuin kerran aiemmin kommentoinut blogiasi vaikka aina silloin tällöin tulee selailtua :). Blogisi on kyllä tosi kiva ja erityisesti ihania matkapostauksia tykkäsin lukea.
  Tähän haluaisin kuitenkin sanoa vain yhden sanan: MENE! Et varmasti tulisi katumaan, sillä Ruotsi on aivan ihana maa ja saisit uusia kokemuksia ja kielitaito paranisi huomattavasti. Itse vietin viime kesänä kolme viikkoa kesävaihdossa Ruotsissa ja tykkäsin todella paljon. Tartu siis tilaisuuteen ja onnea mahdollisuudesta! :)

  -PUSSAUSKOPPI-

  VastaaPoista
 11. oi, oon kade! Miten hommasit paikan? Menisin vaikka heti! Itsellä ei oo nyt sellainen elämäntilanne, et voisin lähtee tuollaseen mukaan. Mutta toivottavasti sitten muutaman vuoden päästä, kunhan saan nää opiskelut ekaks loppuun :) uujeah!

  VastaaPoista
 12. todellakin otat mahdollisuuden vastaan jos kerta sellanen tulee! :-)

  VastaaPoista
 13. Omasta kokemuksesta voin sanoa että kannattaa ehdottomasti tarttua tilaisuuteen! Itse lähdin kolmen viikon varoitusajalla, suunnittelematta vuodeksi Belgiaan au pairiksi ja yhä parin vuoden jälkeen se on paras asia mitä oon ikinä tehnyt!<3 Tietysti se jännittää, mutta ehdottomasti kannattaa lähteä pienestä pelosta huolimatta. :)

  VastaaPoista
 14. Au pairiksi hain tekemällä profiilin Get au pair-sivustolle (http://www.greataupair.com/index.cfm) ja sieltä muhun otettiin itse yhteyttä :-)

  Olisihan se tosiaan aika hieno sanoa asuvansa Tukholmassa ;)

  VastaaPoista
 15. Sulle olis mun blogissa haaste :)

  http://when-heaven-gets-dirty.blogspot.com/2010/11/valitse-jokin-nettikauppa-ja-kokoa-sen.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela