Pissed off

maanantai 1. marraskuuta 2010


Just joo. Ryntäsin äsken innoissani postilaatikolle, kun tajusin ettei tän päivän postia ollut haettu ja viime päivinä on alkanut tipahtelemaan porukalle pääsykoekutsuja. Ja olihan siellä sellainen Laurean ja Haaga-helian liiketalouden pääsykokeisiin, jotka on tiititiditii ENSI MAANANTAINA! Ei siinä mitään, mutta oon just lentokoneessa ko hetkenä matkalla Lontoosta Suomeen. Great! Sinne joo meni tän syksyn opiskelupaikat...

24 kommenttia:

 1. No eikö ois kannattavaa siirtää Lontoon matkaa?? Ei lentoliput kuitenkaan niin kalliita ole ja sulla vaikuttaa rahaa riittävän :)

  VastaaPoista
 2. anonyymi, ehken haluu 200e heittää hukkaan, eikä joulusesonkina paljoa lomia siirrellä

  VastaaPoista
 3. voi hitsi! äääää. voin vaan kuvitella kuinka paljon ärsyttää! kokeile soittaa sinne kouluun onko pääsykpoepäiviä vaikka seuraavanapäivänä tai pääsisiks jonaki toisena päivänä!:)

  VastaaPoista
 4. Mihin Laurean yksikköön hait? :)

  VastaaPoista
 5. Mulle tuli kans pääsykoekutsu tonne Haaga-Heliaan mutta tajusin ettei mua kiinnosta opiskella suomeksi joten ei haittaa, että on työvuoro just sillon. :D

  VastaaPoista
 6. myöskin olisi kannattanut ehkä ottaa selvää milloin kyseisien koulujen pääsykokeet on :<

  VastaaPoista
 7. Oot kertonut pyrkiväsi keväällä oikikseen, joten ei sun varmaan olisi mihinkään kouluun nyt kannattanut mennäkään! Teet töitä vaan ja sitten kun kirjat ilmestyy alat lukemaan ja pääset sisälle oikikseen :)

  Tsemppiä, älä tuollaista nyt jää yhtään harmittelemaan!

  VastaaPoista
 8. Mihin Haaga-Heliaan haet?

  VastaaPoista
 9. Öööö oisko opiskelu paikka silti tärkeempi ku joku Lontoon reissu ja 200€?!?!

  VastaaPoista
 10. Ai et viitsi heittää 200e hukkaan? Pelkästään noi ostolakkosi aikana ostetut vaatteet yms on yli 200e :D Kuus takkia ja Lontoonmatka on toki parempi sijoitus tulevaisuuteen kuin opiskelupaikka...

  VastaaPoista
 11. Soita koululle, että voitko tehdä pääsykokeet toisena aikana

  VastaaPoista
 12. 1. marraskuuta 2010 22.36
  Anonyymi sanoi...

  myöskin olisi kannattanut ehkä ottaa selvää milloin kyseisien koulujen pääsykokeet on :<

  ^ totta.

  ja muutenki.. pistätkö jonku muutaman päivän Lontoon shoppailureissun koulun edelle?
  HAHA, en käsitä sua. Siirrä matkaa äläkä inise.

  VastaaPoista
 13. Voi harmi...mut etkö yhtään etukäteen aatellu, et kokeet on aina näihin aikoihin...

  VastaaPoista
 14. hei ootko sanonu sun oikeeta nimee?

  VastaaPoista
 15. Kokeisiin hakiessa sanottiin että kaikki hakukelpoiset(=yo-todistus jne) kutsutaan kokeisiin ja koepäivämäärät oli kyllä ilmotettu ainakin kyamkin sivuilla jo sillon ku ite pistin paperit sisään.

  VastaaPoista
 16. mee avoimeen yliopistoon tai amk:hon, ei oo pääsykokeilta (käyt maksullisesti noitten normi opintoryhmien tunneilla, et oo virallisesti koulussa sisällä) maksaa jonkun verran, mutta saat ne jälkeen päin luettua hyväksi tutkintoosi, jos opiskelemaan ensi keväänä menet

  VastaaPoista
 17. Öö, mulle on kyllä Lontoon matka parhaan kaverin luokse tärkeämpi kuin mahdollinen pääsy opiskelupaikkaa johon EN HALUA, kuhan oon jonneki hakenu nyt syksyllä. Plus ei huvittais 200e ja vielä uusien lentolippujen hintaa heittää hukkaan. That's it

  VastaaPoista
 18. "Öö, mulle on kyllä Lontoon matka parhaan kaverin luokse tärkeämpi kuin mahdollinen pääsy opiskelupaikkaa johon EN HALUA"

  Öö, no miksi sä sitten postauksessa sitä itket kun et pääse??

  Aika turha postaus jos kerta kutsu kokeisiin joka tapauksessa ihan sama.

  VastaaPoista
 19. haluan opiskelemaan, mutta se olis mulle vaan hätävara, että ei tulis kokonaista välivuotta.

  VastaaPoista
 20. kannattaa nyt vaan mennä preppauskursseille ja avoimeen yliopistoon/amkiin, kumpaan nyt sitte hakee. avoimen kursseista saa helvetisti lisäpisteitä, ihan oikeasti.

  VastaaPoista
 21. Jotenkin nää sun jutut yllättää mut kerta kerran jälkeen... Mielummin shoppailemaan kuin hakemaan opiskelupaikkaa? Prioriteetit vähän killissä?

  VastaaPoista
 22. Siis apua mitä kommentteja, mä en todellakaan siirtäisi matkaa jonkun pääsykokeen takia. Varsinkin jos samaa alaa voi hakea uudelleen lukemaan taas puolen vuoden päästä, ja ainahan on mahis että pääset tekee sen jonain muuna päivänä. Ja siis jos toi on vaan tollanen hätävara opiskelupaikka..

  Menet todellakin sinne Lontooseen ja nautit matkasta! :)

  VastaaPoista
 23. Aina tulee kevään opiskelupaikat ! älä stressaa :)

  VastaaPoista
 24. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että väärä opiskelupaikka on aivan turha ja sinne kuluu sitten opintotukikuukausia. Niin ja jos kevällä haluaa lukea pääsykokeisiin, niin sit nää "kompromissiopiskelut" jää ja sitten jos ei pääse siihen unelmakouluun, niin seuraavana syksynä odottaa kirje Kelalta "Tiedustelu opintojen hidastumisesta". Jep, sit voi mennä tuet poikki ja taas pitäis töitä löytää, ja olis vähän vuokraa maksettavana yms.
  Elikkäpäs tsemppaa siihen kouluun johon haluat oikeesti! Hauskaa reissua!:) Valmistumisen jälkeen meinasin itsekin suunntata Lontooseen, jos vaikka saisi töitä ja säästettyä sitä kautta rahaa reissuun.

  Hurjan tylsiä kommentteja osa....:( Sulle on muutenkin tullut ihan saatanan lapsellisia kommentteja näinä vuosina. Ihme jengii. Palautetta saa antaa, mutta ilkeily on aivan turhaa! Prkele!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela